Blathaddar Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all destroy us all!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1one!!!!!!! Ko ce docekati jesen!!!!?????? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jbt,koji bedak :confused: :confused: Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Uzas . Tako mi treba jedan koncert Hladnog PIvaaaaaaaaaaa. bash, bash , bash. Quote
:Dea Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Uzas . Tako mi treba jedan koncert Hladnog PIvaaaaaaaaaaa. bash, bash , bash. Bice 22.6. u Somboru i 23.6. u Novom Beceju. Idemo tad, a Beograd na jesen. Quote
Селектор Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 То се зове позитиван став,баш тако треба урадити !!! Quote
Buba :) Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 hoce neko sa mnom u zagreb?! :) ozbiljna sam Quote
scum Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 pa sto da ne... mada je to tek 25.05.2007 sto je samo 3 nedelje pre srpskih koncerata... ali nije to tako neizvodljivo... put do zagreba je kraci nego do crne gore na pr.... vozovi su udobni nista se ne placa prelaz preko grane a cene tamo nisu preterane ja sam za... a kad smo vec kod toga - da li se neko predomislio za 28.4., tj . za kud idijote i antinowhere league? spotovi na sajtu nisam ih izvalio ranije mada bi bilo lepo da stave sve inace imam negde na vhs kasetama snimljene spotove jos za sank i mtv, ali njih nisam gledao vec 9-10 godina sigurno... to bih voleo da vidim o5... kako je dobra atmosfera na spotu fur immer punk... pravi punk koncert... nesto slicno je bilo i 2001 kad su prvi put gostovali u srbiji u skc-u.... Quote
Buba :) Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 tri nedelje uopste nisu malo ...a i pitanje je kad ce mi biti ispitni rok, kolike ce biti sanse da odem u sombor i bechej onda.....zagreb!! Quote
Селектор Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 (edited) Колико отприлике кошта превоз до Загреба и назад? Ево и одговора:Повратна карта до Загреба кошта 3360 динара,пут траје 6 сати,имају поласци сваког дана,ако сам добро запамтио у 01:30, 07:30, 15:30, ... Е, сада да видим за остало ... Edited April 9, 2007 by Селектор Quote
Sarah_Key Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Auuu,upecala sam se..... vec zamisljam slusati HP na domacem terenu,taman tad se moze nabaviti i original...super zvuci Quote
scum Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 slusao ih u mocvari jednom ako se ide, garantujem da niko nece da zazali Quote
Buba :) Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 ja sam u svakom slucaju za! i jedan veliki plus je tetka u zagrebu onda ljudi.... 'ocemo?! Quote
:Dea Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Hocu i ja u Zagreb, ali ne mogu. Tada su mi potpisi, a i nemam pare. Quote
Селектор Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 (edited) Како то каже графит на мојој старој гимназији:"Ко изда,пизда!!!" Шалим се!!! Ја сам тотално ЗА!!! Ви људи видите,па јавите! Била би то акција деценије!!! Отприлике овако би то изгледало испред хале: А унутра овако: Сликовита илустрација је намењена свима онима који се још размишљају да ли да крену!!! Бај д веј, dea знаш како се каже:"За пива и упад увек ће се наћи,а све је друго неважно!!!" Edited April 9, 2007 by Селектор Quote
:Dea Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Ajde pare mozda i ustekam nekako do tad. Ali ko ce da mi uzme potpise na faxu? Koji je taj 25i dan uopste? Quote
mara! Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Kme, ja ne mogu nikako!!! Aaaaaa, god why??? I sta je na kraju sa koncertom u begeu? Quote
Sarah_Key Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 slusao ih u mocvari jednom E covek svaka ti cast Ti beshe ak se ne varam planirao 4dana Block Out-a ,kad samo pomislim da ja ni neke koncerte u bgu ne stignem da ispratim ...odusevljena sam Quote
Џонсон ph 5.5 Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 juce sam dobio novi album evo sad ga pustam Quote
mara! Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 fenomenalan je! ja ne mogu da prekinem da ga slusam, pocela sam da se plasim za svoje zdravlje Quote
Селектор Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 (edited) Ево шта на сајту пише за Сомбор: 22.06.2007. Sombor/Srbija Ulaz: 300 dinara Support: Project Ramones (Sombor) Start: 22:00 Пошто сам већ био на "Сомборским данима" и доживео сјајну атмосферу,дефинитивно ћу ићи на овај концерт (не би требало да ми западне неки испит тог дана) !!! А што се ЗГ-а тиче,ја бих и тамо отишао,те сам доле навео апроксимацију трошкова. У грубим цртама,процена ОБАВЕЗНИХ трошкова за Загреб би изгледала: Већ поменути превоз: 3360 динара (око 40 евра) Карта за концерт: ако се не варам од 80-100 куна/800-1000 динара (10~13 евра) Смештај:свако ће имати већ некога да посети (0 евра) ЗНАЧИ ОКВИРНО:50-так евра Остатак новца би вероватно отишао на Ожујско,Карловачко, ... Слушати Хладно Пиво усред Загреба:НЕПРОЦЕНЉИВО !!! Ако је неко одлучио да иде нека се јави,било би ми баш труло да идем сам !!! Edited April 11, 2007 by Селектор Quote
scum Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 (edited) E covek svaka ti cast Ti beshe ak se ne varam planirao 4dana Block Out-a ,kad samo pomislim da ja ni neke koncerte u bgu ne stignem da ispratim ...odusevljena sam ma zemlja nam je extra mala, tako da svuda moze da se stigne nazalost 4 dana block outa je otpalo posto u skoplje ne idem, ne mogu da dobijem slobodan dan , ali zato nis zabadam u petak sigurno kao i NS ako odustanem od therapy? @selektor mene slobodno racunaj... ako odemo vodim vas u najbolju pivnicu na svetu gde se pravi pivo koje je 10x bolje i od karlovackog i od ozujskog zbog tog mesta nisam video ni z od zagreba Edited April 11, 2007 by scum Quote
miss Penny Lane Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 ja bi u zagreb, ali kad je cert ??? ozbiljna sam Quote
Recommended Posts