Buba :) Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 mene ne racunaj u grupu, imam popust nevezano za to Quote
Селектор Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Онај EURO27 ??? @bibili: Опет ће нас бити за попуст,чак мислим да ово може додатно да ти спусти цену карте,да оствариш дупли попуст (теоријски,не би требало да ти на било који начин одмогне) ... Quote
Buba :) Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 koliko znam euro je 26 ali nije to, nego tata radi u ztpu, tako da imam besplatnih nekoliko voznji u drzavi, a u skoro svim zemljama evrope 50 posto popusta. tako da placam....nesto vise od cetvrtine cene : Quote
scum Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 koliko znam euro je 26 ali nije to, nego tata radi u ztpu, tako da imam besplatnih nekoliko voznji u drzavi, a u skoro svim zemljama evrope 50 posto popusta. tako da placam....nesto vise od cetvrtine cene : joj, to sam i ja imao do pre par godina kad sam bio "maji"... stalno sam putovao... ali navika je ostala Quote
Sarah_Key Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 @Sarah_Key: Реално,очекујем да ћемо се скупити за тај попуст,тако да не секирај се,идеш и ти са нама!!! Hvala ljudi al ipak ne idem,moji tj cale su protiv Zagreba nisam uspela da ih ubedim +u tom periodu mi je ispitni rok....a ja sam mislila da ce mi samo pare biti problem Quote
Селектор Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 ali nije to, nego tata radi u ztpu, tako da imam besplatnih nekoliko voznji u drzavi, a u skoro svim zemljama evrope 50 posto popusta. tako da placam....nesto vise od cetvrtine cene : Ууу,па благо теби !!! :-D Ма,толико сам решен да одем на тај концерт,да заиста не правим питање превозног средства којим ћу отићи до тамо ... Када бих био сигуран да тамо неће да се појави неки,што би Миле рек`о :"велики Хрват" и направи ми неку штету,најрадије бих се одвезао својим колима!!! П.С. Да се разумемо не возим тенк,него је ово било једино превозно средство у "емотикон" понуди!!! Quote
scum Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Ууу,па благо теби !!! :-D Ма,толико сам решен да одем на тај концерт,да заиста не правим питање превозног средства којим ћу отићи до тамо ... Када бих био сигуран да тамо неће да се појави неки,што би Миле рек`о :"велики Хрват" и направи ми неку штету,најрадије бих се одвезао својим колима!!! П.С. Да се разумемо не возим тенк,него је ово било једино превозно средство у "емотикон" понуди!!! a sta mislis da platimo neki parking tamo??? verujem da su parkinzi sami po sebi na neki nacin osigurani... kolima bi bilo najbolje... a verovatno i najisplativije ako bi nas bilo 5 unutra... tj corba/5=cena po osobi mislite o tome.... Quote
:Dea Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Ja nema sanse da mogu u Zagreb, ali Sombor sigurno ne propustam. Quote
Blathaddar Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 sajt je vise no perfektno uradjen..... Quote
Селектор Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 (edited) kolima bi bilo najbolje... a verovatno i najisplativije ako bi nas bilo 5 unutra... tj corba/5=cena po osobi mislite o tome.... Ево,размотрио сам и ту опцију: До Загреба има 800км,заокружио сам на 60 литара бензина * 80 динара = 4800 динара Путарина Београд - граница (290 динара * 2)__________________________= 580 динара Путарина граница - Загреб (93 куне *2) * 11___________________________= 2046 динара Обавезан зелени картон_______________________________________________= 1000 динара ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- УКУПНО ПОЗНАТИХ НЕОПХОДНИХ ТРОШКОВА___________________________= 8426 динара Е сад,КВАКА је у томе што бих вероватно морао да платим још 1500 динара за отварање међународног овлашћења пошто се ауто не води на моје име,већ на пријатеља који ми га је продао (ваљда ово овлашћење са којим га сада возим не важи у иностранству;обична фора да узму паре,прим.аут.).Срећа па не треба и међународна возачка дозвола!!! Значи,ако бих и то морао да платим укупни трошкови изађу 10 000 динара + што би морали да нађемо неког у Загребу,ко има двориште или гаражу где би ауто оставили!!! Тако да молба и питање са моје стране упућени свима који имају неког у Загребу је:ДА ЛИ ИМАТЕ ГАРАЖУ ИЛИ ДВОРИШТЕ ГДЕ МОЖЕМО ДА ОСТАВИМО КОЛА??? @scum:Није претерана уштеда,али је мени далеко већи мерак путовање колима!!! Edited April 13, 2007 by Селектор Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 bem vam sunce, blago vama Takodje, ne idem u Zagreb , ali Sombooooooor! JEdva jebeno chekam:D Quote
Buba :) Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 za garazu ne znam, ali ne verujem da je imaju ovi moji ma bre voz je keva za putovanja Quote
miss Penny Lane Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 selekotor - slusala sam tad planetu Quote
mara! Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 A ja sad slusam pitala si me nista niiije sveto sve je bruto i neto sve je zaaaaaaaaaabava Quote
Sarah_Key Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 [ @scum:Није претерана уштеда,али је мени далеко већи мерак путовање колима!!! Jao sto ce vam biti dobro :Dbas vam zavidim E obavezno da nosite fotoaparat ...hocu sve da vidim od voznje kolima/vozom do certa PS.i ja sad slusam planetu Quote
Селектор Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 selekotor quote Sarah_Key:Jao sto ce vam biti dobro :Dbas vam zavidim E obavezno da nosite fotoaparat ...hocu sve da vidim od voznje kolima/vozom do certa. Јао хвала,али чекај да одемо прво,видиш да се народ силно утишао,у последњих десет постова,нико да каже:"МА ИДЕМ,ПА КУД ПУКЛО ..."; То ме баш бедачи!!! Quote
miss Penny Lane Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 a ja cu da pevam hladno pivo makar i promukla :) a ja cu da pevam kud puklo da pukloooooooooooooooooooooooooooooooo Quote
mara! Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 danas je moja keva (hippie) cula mlohavu cunu. I to je bilo ovako: "Hej, pa ti to slusas Beatlse!!! Znala sam ja da ce biti nesto od tebe!" "Uhm, ne..." "Pa to su Beatlsi...!" "Ne, Hladno Pivo." onda je stala, poslusala malo, i rekla "c, c, c" i uvredjeno izasla... Lol Quote
miss Penny Lane Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 moja mama je rekla da je ta pesma skrnavljenje Quote
Recommended Posts