Селектор Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Пробај да окренеш истину на своју страну, па питај мајку докле је она путовала у твојим годинама и како се проводила!!! Само ту постоји потенцијални зајеб, ако ти одговори да им је врх био да изађу у центар, у биоскоп! Онда нема помоћи!!! Quote
mara! Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Ne oni jesu putovali sami na more i tako to, ali to je bilo za vreme Tita, i tad se moglo... "Sada je pun svet ludaka i pijanih manijaka" :roll: Quote
Селектор Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Ех, да извинеш, али "до курца (Колумбо дрекну)"!!! На тај начин гледано, већа је вероватноћа да те такви лудаци и манијаци спопадну усред КСТ-а или Академије, у рођеном паркићу и слично. Једноставно, не треба ствари поједностављивати, а мајкама је то урођено, али јбг потпуно их разумем кад то ураде ... Quote
Liberali_ante_portes Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Objasni mi, molim te, da li sve hrvate smatras ustasama? ako ne, zbog cega HP smatras ustasama? neki ljudi su nepopravljivi,shvati to... imali neko pjesmu koju su uradili sa edom majkom,link mi treba,nemogu nigdje naci tu pjesmu Quote
Zgole Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Čuo sam da nema ništa od Bečeja, tako da nam ostaje Sombor. Quote
Селектор Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 (edited) Да, на сајту ХП-а пише да је концерт отказан од стране организатора!!! Сомбор му дође за недељу дана, ваљда се неће наћи будалетина која ће успети и то да откаже!!! Интересантно је и ово: Улаз: 300 динара Support: Project Ramones (Сомбор) Старт: 22:00 У случају кише концерт се сели у салу “Соколског дома” !!! Нема шта, на све су мислили!!! Edited June 15, 2007 by Селектор Quote
Селектор Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 (edited) Ма, у сваком случају ће бити : !!! Edited June 15, 2007 by Селектор Quote
Blathaddar Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 jbt,pa gde pise kad je i DAL JE cert u bgy? Quote
Buba :) Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 tako su rekli ovi iz HPa kad su rekli da se odlaze Quote
MC Hammer Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Istina... Čuo sam da nema ništa od Bečeja, tako da nam ostaje Sombor.Gde i žene piju vina... ovaj, piva. 'Ladnoga. Quote
miss Penny Lane Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 spisak za SOMBOR : dea ja selektor ... ??????? Quote
Nazzgul Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Kad budem svratio malo na primorje A e tad cu ja vec biti u BG-u.. Quote
Minerva_SD Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 ne da mi keva (ipak sam maloletna) Blago tebi! (ovo nije sarkazam) Volela bih da sam maloletna, makar mi mama zabranila ne znam šta! Quote
Селектор Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Обавештење за све који би ишли на концерт Хладног пива у Сомбор !!! Ишао бих колима,што значи да бих могао да повезем још 3-4 (под условом да је тај четврти ситнији,ради постизања потпуног комфора ) људи са собом,а пут би нас изашао 500-600 динара по човеку! Нисам се још распитао колико коштају остала превозна средства (воз и бус) до тамо,али ако је неко заинтересован за ову варијанту нека се што пре јави !!! Quote
miss Penny Lane Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 ja cu veceras da pricam sa dunjom (deom) pa cemo ti sutra ujutru odgovoriti ok? Quote
Zgole Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Gde i žene piju vina... ovaj, piva. 'Ladnoga. :) Ljudi, vidimo se u petak! Volela bih da sam maloletna, makar mi mama zabranila ne znam šta! Ne klavirim. Excitement i to?!? Quote
Recommended Posts