Селектор Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Обожавам све њихове песме, јбг није ми овај потпис доле за џабе такав, какав је, али бих ипак издвојио за нијансу јаче од других песама Одјаву програма и Тренинг за умирање !!! Те две песме су ми због посебног разлога невиђено драге! Quote
mara! Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 cenim da mislis na deo potpisa "i jos veci fan kud idijota" lol Quote
rhapsoad Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Pa dobro ajd' mogao bih da dodam i Trening za umiranje na listu ali mogao bih da dodam i jos 10-15 drugih Nije sve tako sivo kad s nekim mozes slusat pivo Quote
Minerva_SD Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Обожавам све њихове песме, јбг није ми овај потпис доле за џабе такав, какав је, али бих ипак издвојио за нијансу јаче од других песама Одјаву програма и Тренинг за умирање !!! Те две песме су ми због посебног разлога невиђено драге! Bravo za 'Trening za umiranje'! Quote
Sarah_Key Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Evo kratkog intervjua s Miletom iz hrvatskog Cosmopolitan-a: "Nakon sto su s Knjigom zalbe digli na noge Rijeku,Pulu,Split,nasi dugovjecni pank-rokeri iz Gajnica svirat ce strastveno cijelo ljeto. Sifra:uz Zuju nije sve tako sivo. *Pises li pjesme uz mnogo hladnih piva: Obicno popijem pivu il dvije dok stihove klepam,al nikad vise od toga. U mladjahnim danima sam skuzio da ono sto pijan napise-samo pijan kuzi. *Kvari li mladez Hladno pivo: Tesko se oduprijeti tom hedonisticko-postmodernistickom lifestyleu danasnje mladezi,ali jos nekako uspijevamo. *Kome bi sve i zasto opalio samar: Nisam agresivac,ali mi tu i tamo dodje.Mrzim bahate ljude u prometu,one koji pretjecu zaustavnom trakom,jure 220 kroz grad... *Sto bi sve stavio u svoju knjigu zalbi: Puno toga mi smeta,ali opet me isto to i tjera da pisem i pjevam.Ne znam kako bih funkcionisao da zivim u Svedskoj,ali ovdje imam materijala da tu knjigu ispunim od korica do korica. *Bend kao narodni tribuni: Ne daj Boze.Sama pomisao da pjevam za narod mi se gadi.Htio bih pjevati za covjeka koji se nalazi u mojim pjesmama,ali nikako za siroke amorfne narodne mase.Moj bend publici ne prica bajke o vilama nego im pokazuje kako izgledaju u ogledalu.Bilo bi super kad bi pojedinaca bilo vise nego naroda. *Muzika uz koju se razgalis,a uz koju tugujes: Mol je dobar za bol,a puno dura me dize i fura.Vjerujem da imam soundtrack za svako raspolozenje-od Zvonka Bogdana pa do System of a down." Quote
Zgole Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Hedonistichko-postmodernistichkom? Fino. Quote
Селектор Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Pa dobro ajd' mogao bih da dodam i Trening za umiranje na listu ali mogao bih da dodam i jos 10-15 drugih Грешиш! Што ниједан албум нема то Џиновски имаде !!! Џиновски је сува есенција Хладног пива, а Тренинг за умирање је и момцима из ХП-а једна од омиљених,на крају крајева тако су назвали и своју аутобиографску књигу! Мало ме је збунило управо то што на твом списку су набројане тек ствари са Десетке,па надаље! Целу једну епоху си прескочио !!! Quote
rhapsoad Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 izvinjavam se za to preskakanje napisao sam samo pesme koje su mi se prve javile u glavi e kralj, pa navede soad(jedan od moja 2 omiljena benda) i Zvonka(jedino njegove tamburase mogu da slusam) u prethodna 2 dana sam preslusao sve njihove albume, al' danas naidjoh na dvestadvojci na Pijan i odusevio sam se kao da ne mogu da pustim pesmu kad god hocu...eh te male radosti... video sam konacno i ceo spot za Nije sve tako sivo i svidja mi se Quote
mara! Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 mile je pametan covek. jao, sedimo ortak (blathaddar) i ja pre par dana u parkicu na travici (iako je bilo slobodnih klupa), i svako svoju limenku pive (jbg, nismo bas mogli gde da nadjemo Zhuju xD). I onda, po klasici poceli da pevamo HP, a kako znamo milion pesama svako, to je trajalo i trajalo tako da su nam Zuje (jelen u stvari, ali recimo ovako) izvetrile i ugrejale se. I onda je Stefan rekao Hladno Pivo je krivo sto nam pivo vise nije hladno na sta sam ja umrla od smeha... so true... Quote
Buba :) Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 26.7. čet Rock Riviera: Hladno pivo Rukometno igralište hotela Olympia, Vodice ja jebeno ne mogu da verujem tad sam u sibeniku a to je na ... pola sata od mene aaaaaaa Quote
rhapsoad Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 (edited) Slazem se^ Samo oni vrede slusanja uz Celtse ako uopste nastupaju, a i Plant ako otpeva stairway Ali ja u svakom slucaju ne idem na exit Edited July 9, 2007 by rhapsoad Quote
Селектор Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Таман сам се вратио да спасим тему западања у благи заборав (тј. пребацивања на другу страну)!!! Иначе,ко је био на Егзиту и слушао момке нека напише своја запажања.Чуо сам да су имали добар концерт! Quote
Sarah_Key Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Jel istina da nastupaju na onom Jelen pivo festivalu 07-08.09 ?!? Quote
Draža Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Таман сам се вратио да спасим тему западања у благи заборав (тј. пребацивања на другу страну)!!! Иначе,ко је био на Егзиту и слушао момке нека напише своја запажања.Чуо сам да су имали добар концерт! Ne dobar, već sjajan koncert i isto tako sjajna atmosfera Quote
Селектор Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Jel istina da nastupaju na onom Jelen pivo festivalu 07-08.09 ?!? Кад и где је то??? Quote
Blathaddar Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Svirali su Kaze stari. .....sto nam fali,nismo zedni,nismo gladni.. e,odakle to da ce oni sad pocetkom avgusta docj u bg? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Dakle - Na Egzitu, HP- razvalili su . Dodushe svi su bili malo cirke , ali bilo je simpatichno krajnje. Znachi, zapalili su onaj stejdz kako su krenuli, ludnica, prskanje pivom, itd.. i super spojili Rigoleto i Mlohavu cunu . I sa novog su dosta svirali, npr . shto sam se odushevila , bio je Supermen kog nisu svirali u Somboru. Sve u svemu, za mene najbolji koncert na Egzitu Da, postoji festival , 7. i 8. septembar- Happy mondays, Ian Brown, Hladno Pivo( >_>), Plejboj.... Quote
Vic Rattlehead Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 (edited) mile je pametan covek. jao, sedimo ortak (blathaddar) i ja pre par dana u parkicu na travici (iako je bilo slobodnih klupa), i svako svoju limenku pive (jbg, nismo bas mogli gde da nadjemo Zhuju xD). I onda, po klasici poceli da pevamo HP, a kako znamo milion pesama svako, to je trajalo i trajalo tako da su nam Zuje (jelen u stvari, ali recimo ovako) izvetrile i ugrejale se. I onda je Stefan rekao na sta sam ja umrla od smeha... so true... Grohotom se smijem. Grohotom. Inače, Knjiga žalbe je fin album. Lični favorit Carstvo pasea. Edited July 18, 2007 by Vic Rattlehead Quote
Селектор Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Управо сам у граду видео билборд са најавом за Јелен пиво фестивал који ће се одржати на Калемегдану у Доњем граду, где су поред осталих и они најављени! Само нисам сигуран да ли је 07. и 08. август или септембар у питању??? Quote
Sarah_Key Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Da, postoji festival , 7. i 8. septembar- Happy mondays, Ian Brown, Hladno Pivo( >_>), Plejboj.... Znaci istina,weeeeee!!!! Ovo se ne propushta Quote
Recommended Posts