miss Penny Lane Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 pozdrAV ljudi ja se vratila sa Ohrida Quote
:Dea Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Divna nam je tema. I naravno i ja sam za okup. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 I ja se vratila sa Tare. I ja sam za okup Quote
miss Penny Lane Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 znam da si se vratila jedva cekam veceras Quote
rhapsoad Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 i ja sam za okupljanje samo sto nikog ne znam a verovatno i necu biti tu pa jbg HP zasluzuje vrlo posecenu temu Quote
Селектор Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Поздрав! Добродошле назад! Ако наставимо овим темпом, ко зна можда и момци из ХП-а извале постојање ове теме, па нам се придруже! Quote
Sarah_Key Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 i ja sam za okupljanje samo sto nikog ne znam Pa nema veze ne znam ni ja al eto taman prilike da se svi kooonaaachnooo upoznamo neke ljude s ove teme vec odavno prizeljkujem upoznati Quote
rhapsoad Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 (edited) hehe pa u tome je i fazon sto ja i preko teme nisam nikog upoznao dobro selektor mi je zapao za oko jer je fan no.1 a i uvek mi daje korisne informacije i predloge Edited August 5, 2007 by rhapsoad Quote
miss Penny Lane Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 neka on i predloyz datum okupa ... Quote
mara! Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) e, kad je pivo? ja isla pre dva dana da kupim kartu (samo za jedno vece, to kad je pivo), nisu znali da mi kazu. na sajtu pise 8. ali se plasim da rizikujem... edit: cek bre, okup valjda pred koncert? Edited August 6, 2007 by maria blacksmith Quote
:Dea Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Ako koncert bude 7og, ja necu moci. Imam ispit 8og ujutru. Quote
Селектор Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) dobro selektor mi je zapao za oko jer je fan no.1 a i uvek mi daje korisne informacije i predloge Ласкавче један! neka on i predloyz datum okupa ... Драги пријатељи, позивам вас на Прво оснивачко окупљање "Клуба љубитеља Хладног пива (у свим појавним облицима)"!!! Датум одржавања: уторак 07.08.2007. Место одржавања: Парк код Вуковог споменика Време одржавања: од 21 часа па надаље Основни план: Селектор ће се појавити са гајбом (даће све од себе,хладног) пива и заузети прикладну клупицу.Ко пије вино,жестину или нешто друго,нека слободно понесе.Немојте носити пиво са собом, докупићемо на лицу места кад испијемо иницијалну гајбу.Ваше је само да дођете расположени за дружење и зезање! Сви сте позвани, па ко може да дође, добродошао је! Напомена: у случају да сутра крену секире да падају или вам треба нека додатна информација око целокупног хепенинга, ево вам мој број, па се јавите => 0638479895 (Селектор) П.С. (За све оне који се плаше да ме неће препознати на основу приложене слике,али не Златкове,већ оне друге ) : Ради лакшег проналажења, потрудићу се да напишем своје име и истакнем га на видном месту! Ајд па се видимо сутра!!! e, kad je pivo? na sajtu pise 8. ali se plasim da rizikujem... Осмог су,не брини,немаш шта да ризикујеш! Хладно пиво су све сами професионалци, те као такви, нису склони испаљивању! Edited August 6, 2007 by Селектор Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Chekaj, chekaj- okup 7. avgusta? A ne septembra? :/ Quote
Селектор Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Биће и пред концерт ХП-а, ово сутра му више дође као "Састанак у парку" !!! Quote
rhapsoad Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 znam ja kome treba da laskam ja sutra sigurno necu doci ali mozda pred koncert, mada tesko jer imam ispite 8. i 9. ali ko zna... Quote
Sarah_Key Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Ja sam on vacation in Chachak ovde sam od nedelje pa i nisam tako chesto na netu al vracam se za koji dan...Selektore ovo za okup si svetski odradio :respect: Lep provod vam zelim vecheras ...pozdrav svima Quote
mara! Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 bila sam danas u bilet servisu, tamo su mi rekli da je koncert 7., pise u programu. tako da ja sad imam ovo: http://img507.imageshack.us/img507/6907/imgp0900bq4.jpg hah, kako sam samo happy! a ako se slucajno desi da nije, e pa neko ce da strada! u svakom slucaju, lep provod zelim veceras, ja ne mogu da dodjem Quote
miss Penny Lane Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 ja ne mogu da dodjem nikako veceras... Quote
Minerva_SD Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Nisam mogla ni ja nikako večeras, nisam za medj narod, ali baš mi je krivo! I novije stvari su im skroz O.K, naročito 'Sreća'! Quote
Buba :) Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 eee konacno sam bila na hpu u vodicama, na domacem terenu nije bilo puno, ali nije bilo coveka koji nije skakao. pregenijalna atmosfera. divni su zaista p.s. mislim da su odsvirali ceo poslednji i jos dosta stvari sa samara i ostalih albuma. Quote
Minerva_SD Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Ajde, sad mi još malo kickajte živce što nisam otišla noćas tamo! Quote
Recommended Posts