Селектор Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Ма, опуштено! И наравно, пуууно хвала на комплименту!!! (илити пивопије на квадрат, израз мог дубоког поштовања; прим. аут.) Quote
Minerva_SD Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Sad sam se setila da nisam napisala šta zapravo najviše volim kod njih: to što stvari nazivaju pravim imenom i ništa im nije nedodirljivo! Quote
Селектор Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Милетови текстови су одличан материјал за проучавање! Треба деци увести деци понеку песму ХП-а у читанку, боље би учили! Quote
rhapsoad Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 i jos neko hladno pivo da cirkaju dok uce Quote
Селектор Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Били би све сами Вуковци (окупљали би се код Вука да циркају, надам се успешније од нас) !!! Quote
rhapsoad Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 hehehe za tebe ne znam al' posto je meni fax odma' tu pored mnogo puta sam za 2 godine bio u parku, treba ce im malo vremena, ali ja sam tu da im pomognem Quote
Селектор Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 (edited) Лепо би допринео друштву! Имала би деца шта да науче! Сваки дан прочитам по неколико Милетових колумни на овом Т-порталу и слатко се исмејем! Један од мојих фаворита је текст "Секс као мотивација" је наслов ако се не варам, и култна форица (наравно, измишљена) са Нилом Армстронгом и господином Горским! Edited August 14, 2007 by Селектор Quote
mara! Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 jos 21 dan! xD btw, selektore, ne znam da l' si upucen da hrvati ne pisu cirilicom, i verovatnoca da te shupak razume je ravna nuli .. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Haha. Elem - sad cu ja da uzmem da chitam te tekstove Miletove, verujem u Mileta . Quote
Селектор Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Не брини се ти ништа, итекако они добро владају ћирилицом, поготово ако је случајно мојих година! Уосталом, нико ти не брани да узмеш да му преводиш, јер мени представља невиђено задовољство да се служим ћирилицом! Објективно гледано, то је најгенијалније писмо са којим сам се сусрео за скоро 23 године колико сам имао прилике да путујем светом и упознајем друге културе! А то што људи овде нису свесни вредности тог писма, па га не користе, то савршено није мој проблем! На крају крајева, прочитај Милетову колумну под називом "Урбане сељачине", па ће ти отприлике бити јасно о чему говорим!!! Quote
Sarah_Key Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Haha. Elem - sad cu ja da uzmem da chitam te tekstove Miletove, verujem u Mileta . In Mile we trust!!! Quote
shupak Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 jos 21 dan! xD btw, selektore, ne znam da l' si upucen da hrvati ne pisu cirilicom, i verovatnoca da te shupak razume je ravna nuli .. Maria upravu si ne razumijem cirilicu, jer ju nismo u skoli ucili (zadnja generacija koja je ucila cirilicu u osnovnoj sad ima oko 25 godina), al neka se ne brine selektor ima na netu svakakvih programcica za konverziju(http://www.crosign.com/hr/cirilica-latinica-konverter), e da i vecina mladih nema pojma ciririlcu , al ak ces citat treba se snac ili nauciti cirilicu . Pozdrav! Quote
Селектор Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 1.upravu si ne razumijem cirilicu, jer ju nismo u skoli ucili 2.al ak ces citat treba se snac ili nauciti cirilicu . Pozdrav! @shupak 1.Опрости,мислио сам да си мој вршњак,па да нећеш имати проблема са читањем! 2.Драго ми је да си се снашао и тиме омогућио да не мењам навику,имиџ, ... Још једном бих ти се ПУНО захвалио на линку који си са нама поделио,Милетове приче су заиста одличне,пошто их има мало више,читам по неколико дневно,како би ми сваки дан био весео!!! Поздрав,Селектор! Quote
rhapsoad Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 prikljucujem se pozdravima komsiji iz hrvatske Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Ja takodjer. Pala sam sa stolice kad sam chitala neke stvari . Quote
rhapsoad Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 xaxa sad sam provalio signaturu, uvek me je zanimalo sta kaze pre umbrella ella ella opet sam video spot nije sve tako sivo, i mnogo je dobar Quote
Sarah_Key Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 (edited) Bacila sam se na shtrebanje a uveche idem na BF,tako da nikako da ugrabim vreme i sednem ko chovek i prochitam te Miletove priche Edited August 18, 2007 by Sarah_Key Quote
mara! Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 ja nisam, nemam zivaca momentalno, samo sam jedan procitala Quote
Dead Man Drinking Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Ima mnogo dobrih stvari. Stvarno je kralj Quote
mara! Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 jos 17 danaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Селектор Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 ja nisam, nemam zivaca momentalno, samo sam jedan procitala Па, у томе и јесте фора, прочитај их како би се смирила и опустила! Јбг, још си (исувише) млада да би била живчана!!! Quote
mara! Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 ma nije bre, ali me mrzi da citam, ne volim da citam duge clanke preko kompa... kad se nakanim Quote
Dead Man Drinking Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Najverovatnije dolazim na Jelen pivo fest; samo zbog Hladnog Piva Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 (edited) Haha, to me podseti, idemo juche Dea(), Moni i ja ka Kalishu i neki lik koji prodaje pivo se dere : "HLADNO PIVOOO, HLADNO PIVOOO", sva sam se raznezila .Ja cu ipak samo na prvi dan. Mislim, zbog Piva naravno. Edited August 20, 2007 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Quote
Recommended Posts