rhapsoad Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 da da odgledao sam taj koncert ranije ja sam danas video samo za taj osecaj spot simpatican je Quote
Селектор Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 КУД ИДИЈОТИ СВИРАЈУ НА БЕШЋАНСКОЈ ГИТАРИЈАДИ 1.СЕПТЕМБРА,200 ДИНАРА УЛАЗ!!! ОВО СЕ ПРОСТО НЕ ПРОПУШТА!!! Quote
rhapsoad Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 lepo si mu rekla selektore pusti te off topic teme Quote
Селектор Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 brate, tema je hladno pivo... Ха,ха,још само да си написала "врх" испред овог брате и моментално би понела титулу "женски Ђани" за веродостојност изражавања!!! Тема је постала "Селектор попут домара одржава тему пишући монологе,јер вас људи нешто нема ових дана"!!! Јесам погрешио,требало је овако да пише:КУД ИДИЈОТИ-НАЈВЕЋИ УЗОРИ ХЛАДНОГ ПИВА-СВИРАЈУ НА БЕШЧАНСКОЈ ГИТАРИЈАДИ 1.СЕПТЕМБРА,200 ДИНАРА УЛАЗ!!! Је ли сад боље? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Ja ne dolazim na Hp . Mnogo je razloga. Kud idijoti?Uzori hp-a..ne seri da sviraju? Elem- za taj cert u decembru, jel' to dezinformejshn? Quote
Селектор Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Kud idijoti?Uzori hp-a..ne seri da sviraju? Elem- za taj cert u decembru, jel' to dezinformejshn? Kо хоће да иде вечерас на КУД Идијоте,имам још места у ауту,нека се јави што пре! Што се концерта у децембру тиче,мислим да ће га бити,да није баронисање! Quote
mara! Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 mislim i ja... pisalo je u novinama... Quote
rhapsoad Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 lepo se provedi na idijotima selektore valjda nece biti neka ispala u vezi koncerta, njega zeljno cekam i nadam mu se... Quote
Селектор Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Штета,нисам отишао! Генерално,слабо је било интересовање,а било ми глупо да идем сам,па сам се дохватио обављања неких других обавеза! Што се концерта ХП-а тиче,мораће да направе самостални концерт у Београду како би промовисали "Књигу жалбе" на прави начин! На "Јелен фесту",за тих сат и кусур,тешко да могу да одсвирају и старе и нове ствари,временски посматрано,то је неких 15-ак песама,подели то са 6 албума и биће ти све јасно ... Што би рекли у оном домаћем филму:"Треба бити о-о-оптимиста!!!" Quote
mara! Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 je l' na istom mestu koncert ili...? Quote
Селектор Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 "Зашто против своје воље да будем светица,кад је доље боље,кад је доље акција!!!" Јесте ли чули ову ствар? Мислим да би Милету ишло добро чак и када би написао неку народњачку песму,колико тај човек има смисла за музику! Стварно је генијалац! Quote
Sarah_Key Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Bio danas na hrt-u spot za "Superman" snimka s certa (koliko ljudi kako je dobro bilo) Quote
Liberali_ante_portes Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 sa ovog sad,poslednjeg u ZG :GRMBL: trebalo je da idem na taj cert Quote
mara! Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 argh, promenili su satnicu, koncert je pomeren za 22.45 zaista mislim da necu blejati od 4 tamo... Quote
Sarah_Key Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Da da sa certa u Zagrebu ,selektore odmah sam se setila tebe...ono je spektakl bio Quote
rhapsoad Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 ja sam video spot samo za taj osecaj prvi put pre par dana i ba je ql inace ako neko ima spotove i moze da mi reze spreman sam za neku razmenu Quote
Селектор Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Пошто видим да нико није констатовао моје питање,одговорићу сам.Ствар се зове "Доље је боље" и спада у Милетов соло пројекат "Миле и путници".Имам још једну,"У два ока" и она је такође сјајна! argh, promenili su satnicu, koncert je pomeren za 22.45 zaista mislim da necu blejati od 4 tamo... Ха,интересантно је то да се Хладно пиво труди да им самостални концерти почињу што раније,како би људи свих генерација могли да дођу да их слушају! Али као што већ рекох, ово је другачији вид наступа ... Јбг,кад су "звезде вечери" Гери Мур и "Срећни понедељци"! Контам да ће им момци из Хладног пива поручити:"Пјевајте нешто љубавно"!!! П.С. Добро је што си напоменула за сатницу,да се не пређем! ХВАЛА!!! Da da sa certa u Zagrebu ,selektore odmah sam se setila tebe...ono je spektakl bio (искрено,то је најлепши повод да ме се неко сети!) Да,заиста је био спектакл! Пробао сам речима да вам дочарам делић атмосфере,али нема тих речи ... ja sam video spot samo za taj osecaj prvi put pre par dana i ba je ql inace ako neko ima spotove i moze da mi reze spreman sam za neku razmenu Какву конекцију са нетом имаш? Ако имаш било шта јаче од модемске,спотове можеш и сам скинути са њиховог сајта и са Youtube-a,да не говорим о p2p програмима попут еMule-a који ти тек отвара безброј могућности (преко њега сам скинуо нпр. "Pun(k)ondom spo®tova) ... Ако немаш вичи,да се договоримо! Quote
Baka Kuga Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Jedan od boljih HC Punk bnadova uz Misfitse naravno Quote
mara! Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 mislim da hp i misfitsi nemaju nista zajednicko... Quote
rhapsoad Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 zahvaljujem selektore imam adsl tako da moze da se skida ne volim Youtube tj kvalitet na koji tamo uglavnom nailazim ali skinucu sa njihovog sajta jos jedared hvala na informaciji inace nisam cuo nista Miletovo osim HP Quote
Селектор Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Био им је добар наступ синоћ,једино што је било хладно напољу.Ипак сам остао доследан свом претходном ставу да не бацам 1200 кинти само због њиховог наступа,па сам концерт пратио иза ограде.Нисам погрешио јер је озвучење било одлично! Претпоставио сам да ће "жртвовати" старе ствари,да би што више промовисали "Књигу жалбе",што је био ок потез.Покушавам да се присетим шта су све свирали,да видим колико је то песама,па ако неку заборавим,исправите ме! Нису баш скроз по хронолошком реду: Кувер (додуше пуштен са матрице,увек им тако почиње наступ) Царство пасеа Нема више Пјевајте нешто љубавно Не волим те Није све тако сиво Тешко је фул бити кул Супермен Каже стари Срећа Само за тај осјећај Шамар Нешто ми ово изгледа мало,шта сам заборавио? П.С. За оне који нису били,Миле је и званично потврдио,да ће у децембру бити концерт у Београду! Quote
шмизла Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 >>Претпоставио сам да ће "жртвовати" старе ствари,да би што више промовисали "Књигу жалбе"<< nazalost, nazalost... ipak, bilo je fino! Quote
mara! Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 "soundtrack za zivot" bilo je... <3 znaci, ne mogu da verujem s koliko energije su svirali!!! cekam decembar!!! Quote
Recommended Posts