Селектор Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Свети Никола је слава половини Србије којој друга половина оде на славу,тако да сви славимо!!! У сваком случају,неће погрешити ако баш те дане одаберу за концерт! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Ja cu pechenje da ponesem . Quote
:Dea Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Sto se ovog 20og tice meni je Moni tako rekla, tako da sve svaljujem na nju. Na site-u jos nista ne pise, ali polako. Quote
rhapsoad Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 a i to sto kazete ako se lepo organizujemo na koncertu ce se slaviti drugi dan eto za sad imamo pivo, kolace i pecenje sad je red na ostale da se cipe Quote
mara! Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 nije, rekli su "izmedju naseg i vaseg bozica" u novinama... Quote
rhapsoad Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 pa verovatno u blicu u kom su imali intervju Quote
Селектор Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 Овај аплоуд је намењен свим љубитељима серије "Битанге и принцезе" и ХП-а,наравно: http://rapidshare.com/files/56525680/Hladn...inceze.mp3.html Quote
Селектор Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Драго ми је да ти се свиђа! Quote
:Dea Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Videla sam pre neki dan na mtv-ju da su nominovani za onu nagradu za adriatic act. Ali nigde na njihovom site-u ne nadjoh gde moze da glasa. Bila i na mtv-jevom site-u i tamo moze da se glasa samo za ove glavne nagrade. Ako neko nadje nesto neka salje link da glasamo. Quote
Sarah_Key Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Ja nishta nisam chula za to Nego jeste chekirali one zenske majice na sajtu,kako su dobre posebno mi se svidja jedna s gas maskom al narudzbine samo unutar hrvatske mozda ih bude na certu u decembru Quote
R_a_S_a Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Овај аплоуд је намењен свим љубитељима серије "Битанге и принцезе" и ХП-а,наравно: http://rapidshare.com/files/56525680/Hladn...inceze.mp3.html gracie Quote
mara! Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 i ja se nadam da cu moci da nadjem na certu... Quote
Селектор Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Хтео сам на концерту у Загребу да купим мајицу, али није било броја за мене! Да сам знао, да вам се допадају, купио бих вам, тих женских је било! Симпатичан утисак су оставиле и неке девојке које су на концерту носиле тренерке где им на дупету ситним словима пише: "Шта пиниш?" (шта пениш?) и мајице где им је на грудима исто ситним словима написан неки шаљиви (скроз откачени) коментар везан за пиво, заборавих како је гласио, па сам помислио да није то Хладно пиво избацило као свој бренд попут ових мајица, али их нисам нашао на њиховом сајту. Quote
Sarah_Key Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Videla sam pre neki dan na mtv-ju da su nominovani za onu nagradu za adriatic act. Ali nigde na njihovom site-u ne nadjoh gde moze da glasa. Bila i na mtv-jevom site-u i tamo moze da se glasa samo za ove glavne nagrade. Ako neko nadje nesto neka salje link da glasamo. E naletela sam danas na ovo na mtv-u ...uspela sam da uvatim da se shalje za HP -'MTV02' al ne i na koju adresu se shalje ili broj ...jbg ako bude ponovo gledacu da zapishem ili ako je josh neko gledao josh bolje bilo je pre nekih sat-sat i po Quote
rhapsoad Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 kolko je dobar njihov sajt nisam ga skoro obisao pa sam i zaboravio Quote
Селектор Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 quote:OD 01.10. ULAZNICE ZA ZAGREBAČKI KONCERT U DOMU SPORTOVA U PRETPRODAJI 01.10.2007. u poslijepodnevnim satima pojavit će se prva ograničena naklada ulaznica po cijeni od 80,00 kn (PDV uključen u cijenu)za koncert Hladnog piva u Domu sportova 14.12.2007. Nakon što se ta naklada rasproda, redovna cijena ulaznice će biti 100,00 kn. Na dan koncerta 14.12. cijena će biti 130,00 kn. Specijalna podrška je Zadruga iz Zaboka. Ууу, ово ће бити одличан концерт! Једино што ће они отприлике у то доба доћи и у Београд, тако да не знам колико би генијално било ићи тамо и слушати их, још поготово посматрано кроз финансијску конструкцију! А да ће бити огроман спектакл,нека нико не сумња! Очекујем и у Београду сјајну атмосферу, јер мислим да је "Књига жалбе" одлично прихваћена и код нас! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 jel ima neki datum potvrdjen? hocemo li praviti neki okup? Quote
rhapsoad Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 ako ne gresim to mu dodje otprilike izmedju 550 i 900 dinara jeftinije nego sto sam ocekivao okup uvek Quote
Селектор Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Само множи са 10 и добићеш цену у динарима, значи од 800 до 1300 динара. Фиксни трошкови су око 50 евра (карта и превоз),а варијабилни све што ти преостане.Из личног искуства знам да за око 100 евра може да се проведе супер викенд тамо и одслуша концерт. Реците место и време окупа и долазим! Quote
Sarah_Key Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 za okup necu nishta unapred da obedjavam da ne bude ko proshli put... Quote
rhapsoad Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 da da pogresio sam kuna je 11 a ne 7 dinara kao sto sam mislio nisam nameravao da idem tamo nego su zanimale samo cene, jer ocekujem da ce ovde biti slicne za okup polako ima vremena, kad se sazna datum koncerta Quote
:Dea Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 I ko su nominovani? Muzički novinari i kritičari, kao i redovni pratioci muzičkog sveta iz cele regije, izabrali su bosansko-hercegovački sastav DUBIOZA KOLEKTIV, hrvatske sastave HLADNO PIVO in JINX, već treći put zaredom slovenačku grupu SIDDHARTA i prvi put, kultni srpski sastav VAN GOGH. Dakle, slično kao i prošle godine, kada je slavila Aleksandra Kovač, zaista odličan skup nominovanih, a sam izbor će verovatno ponovo biti vrlo izjednačen i neodređen do poslednjih trenutaka. Za svoje favorite moći ćete da glasate na dva načina – preko internetne strane www.ema.mtv.com ili slanjem SMS poruka. za Dubioza Kolektiv pošaljite SMS* sa sadržajem MTV01 na 5643 za Hladno Pivo pošaljite SMS* sa sadržajem MTV02 na 5643 za Jinx pošaljite SMS* sa sadržajem MTV03 na 5643 za Siddharto pošaljite SMS* sa sadržajem MTV04 na 5643 za Van Gogh pošaljite SMS* sa sadržajem MTV05 na 5643 *cena poslate SMS poruke je 23.60 RSD, a ponuđač usluge je Mobitel d.o.o. Glasanje počinje u ponedeljak, 24. septembra u ponoć i traje do petka, 26. oktobra do 12 sati. I ovoga puta, sve je u vašim rukama! Želite da pobedi vaš favorit? Onda, glasajte! Pobednik će biti proglašen 1. novembra na dodeli EMA nagrada u Minhenu, naravno sa neposrednim prenosom na MTV Adriji. Glasajmo! Quote
Recommended Posts