Sarah_Key Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 E svaka ti chast za ovo sad da se bacimo na glasanje i da se nadamo da ce najbolji da pobedi Quote
Guest ziky Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 super bend--- i love it! jedan od najboljih na hrv sceni! Quote
Селектор Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 (edited) Ма,добија Хладно пиво 100 посто !!! Слабо пратим МТВ,али знам да је овај ЈINX имао неку песму која се често вртела на Адрији,тако да им је то адут.SIDDHARTA ће да освоји ако јој се смилују,јер је већ трећи пут номинована,је л` (иначе немам благе везе шта свирају) ?! За ове Босанце први пут чујем,а најмање шанси у целој причи има "култни" српски бенд (стварно не знам по чему су то култни) Van Gogh,поготово ако се узме у обзир чињеница да је прошле године победила Александра Ковач !!! Тако да,ако се буде посматрао "свеукупни дојам" који је група победник остварила у претходних годину дана на свим пољима,почев од сјајног албума и његове промоције концертима широм бивше домовине,до екстраодлично уређеног сајта бенда,онда се победник зна - ХЛАДНО ПИВО !!! П.С. Ионако је Милету немачки језик к`о матерњи,а у знак захвалности добро ће им доћи да свим "дебелим Швабама који ће се тући за визе",усред Минхена одсвирају Fur immer punk !!! НАПРЕД ХЛАДНО ПИВО !!! Edited October 8, 2007 by Селектор Quote
mara! Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 ili zimmer frei... bas bi bilo veselo sto debele svabe ne bi razumele.. xD zna li se ista o decembru? Quote
Селектор Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 Нема још ништа,али ја сам се ионако активирао да обезбедим карту (а и генерално да скупим лову за тај пут) по претпродајној цени за Дом спортова 14.12. у Загребу! Јбг,ко доживи њихов концерт на "домаћем терену",веома лако се навуче! Тако да,ако ми се посрећи,можда ћу их слушати двапут у децембру! Quote
Селектор Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 Управо је на МТВ Адрији ишао спот Супермен,далеко бољи од снимка који сам ја скинуо са нета и ту сам на тренутак успео да уочим себе како се губим у маси,због чега ми је баш мило! П.С. Толико сам сигуран да ће баш они освојити МТВ награду,да износ суме коју улажем препуштам вама да одредите и упишете овде ==> ___________ Quote
Селектор Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 (edited) Ау бре народе,нешто вас нема на теми,почео сам да пишем монологе! Мало сам размишљао о овој МТВ награди последњих дана и сконтао да сам подељен око тога да ли је паметно да је добију или не.Са једне стране,момци су је својим ангажманом и трудом у потпуности заслужили и било би ми драго да је добију,јер би им то само помогло да постану још познатији.Са друге стране,мало ми је труло,јер би награду добили од МТВ-а,истог оног којег су невиђено испрозивали својом песмом "МТВ" са албума Г.А.Д. !!! Волео бих да чујем и ваше ставове по овом питању,а за оне који не знају за ову песму,ево и текста,чисто да видите колико је добар и откачен текст: МТV Lying in my bed Feeling very sad Thinking whether to die Or to masturbate Looking for a blade Want to make an end I would like to cut my veins But I am too afraid Watching MTV Feeling like a creep Many tons of tits and ass And nothing is for me Oh, how much I despise All those sleezy, smiling guys Always knowing what is "in" And what to eat to be slim Impossible it seems That they are human beings I wonder if they ever have To shit or take a leak The only thing I really need Is something tough and masculine Nice brave guys in uniforms And comradeship in easy wars The only thing I really need To improve my self-esteem Is an enemy, a rifle and something to fight for -------------------------------------------------------------- Tолико о томе! Edited October 18, 2007 by Селектор Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Da, razmisljala sam i ja o tome, isto sam podeljena oko toga da li je dobro da dobiju tu nagradu :/ Quote
rhapsoad Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 ja sma glasao na sajtu ako se vrte spotovi na mtvu znaci nemaju nista protiv drago mi je da tu mogu da pogledam i neki dobar spot njima moze da pomogne u karijeri, pa bar nek zaradi neko ko vredi(za mene) Quote
Селектор Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Ма,знам! Уосталом,прво што сам написао је да не постоји бенд за који бих више волео да добије ту награду,али ми ипак делује мало лицемерно,не знам зашто! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Znam ja . Razumem te u potpunosti Quote
Селектор Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Ja glasala par puta Нека,нека,тако треба! Не слушајте мене,до зла бога сам истриповао! Znam ja . Razumem te u potpunosti Сад ми је лакше,кад знам да ме бар неко разуме! Quote
rhapsoad Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 prodane duse drug i ja smo glasali sa fakultetski racunara dok god smo mogli(mislim da je granica 5-6) Quote
Sarah_Key Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 hahaha pametno ja s moba glasala Quote
Селектор Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Народе,како не бисмо више нагађали кад ће то Хладно пиво (јер момци никако да се огласе),ако неко хоће на хладно пиво вечерас,јавите се,бићу у граду! Број ископајте на некој од претходних страна ове теме ... Quote
rhapsoad Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 ^e nadam se da ti je bilo do jaja ^^ma kad moze za dz sto da se ne iskoristi evo sad sam opet na nekom drugom kompu, probacu i odavde Quote
Селектор Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Пази овако,сморио сам се као највеће дупе које би у цугу могао да замислиш! Био сам са неком екипом са којом баш и немам додирних тачака, чак штавише,удаљени смо светлосним годинама! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Pa kad uvek tako na bum zovesh Umesto par dana ranije i u neko vreme koje i nama skolarcima odgovara, tj neki vikend Quote
Recommended Posts