Jump to content

Recommended Posts

Posted
SIDDHARTA ће да освоји ако јој се смилују,јер је већ трећи пут номинована,је л` (иначе немам благе везе шта свирају) ?!

Hm, jest da je ovo Hladno Pivo tema, i da je u pitanju mnogo dobar i kvalitetan sastav, ali Siddharta nema konkurenciju na Balkanu ljudi. Potrazi video sa koncerta iz Ljubljane, sa stadiona, i bice ti sve jasno. Da li je iko ikada odrzao veci spektakl u ex YU, pitam se.

Posted
joj sto me nervira sto se jos ne zna nista.. :/

Ja nesto ne verujem da ce biti tog koncerta. Bili su juce na mtv-ju i pricali kako idu u Skoplje i kako koncertom u Zagrebu zatvaraju turneju i kako se nadaju da ce uspeti Beograd tu negde da uglave. A, s obzirom da se jos nista ne zna, ja bas ne verujem da ce biti tog koncerta. :sad:

Posted

Јесте,вечерас је додела и ако они не добију (ГР)ЕМИ :D ,онда не знам ко ће,што отприлике говори колики сам оптимиста !!! :pivopije::D

Девојке,не секирајте се,концерта ће бити,скоро ми се јавио Миле да ми то каже! Додуше,(по)јавио ми се у сну,али ни то није занемарљиво !!! :) :) :) :) :):pivopije::D

Posted

Ха,интересантно! Изгледа да наши извођачи освајају МТВ награде искључиво на бројност популације или речима Хладног пива:"Тешко је наћи праве риме,крај овакве мале домовине!" :D

Posted

pffffff znao sam...

po mom misljenju su i hladno pivo i sidharta mnogo kvalitetniji od van gogha

ali novi djuletov fazon je "in" tako da su oni savrseni da se uklope u sivilo mtv-a