Селектор Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Нашао сам још једну песму пројекта "Миле и путници",зове се Маслина! Уживајте! http://rapidshare.com/files/65212641/Mile_...aslina.mp3.html Quote
rhapsoad Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 kad rekoh ovde mislio sam bg jer se i dalje nadam skinucu mileta nekom drugom prilikom posto mi je rapid stalno zauzet Quote
mara! Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 joj sto me nervira sto se jos ne zna nista.. :/ Quote
Apeiron Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 SIDDHARTA ће да освоји ако јој се смилују,јер је већ трећи пут номинована,је л` (иначе немам благе везе шта свирају) ?! Hm, jest da je ovo Hladno Pivo tema, i da je u pitanju mnogo dobar i kvalitetan sastav, ali Siddharta nema konkurenciju na Balkanu ljudi. Potrazi video sa koncerta iz Ljubljane, sa stadiona, i bice ti sve jasno. Da li je iko ikada odrzao veci spektakl u ex YU, pitam se. Quote
:Dea Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 joj sto me nervira sto se jos ne zna nista.. :/ Ja nesto ne verujem da ce biti tog koncerta. Bili su juce na mtv-ju i pricali kako idu u Skoplje i kako koncertom u Zagrebu zatvaraju turneju i kako se nadaju da ce uspeti Beograd tu negde da uglave. A, s obzirom da se jos nista ne zna, ja bas ne verujem da ce biti tog koncerta. Quote
Sarah_Key Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 E i ja sam to gledala bash bezveze... nego jel vecheras beshe ona dodela?!? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Jebote, bas bas bas sranje ako ne bude :/ Bas sam silno zelela taj koncert.. Quote
Селектор Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Јесте,вечерас је додела и ако они не добију (ГР)ЕМИ ,онда не знам ко ће,што отприлике говори колики сам оптимиста !!! Девојке,не секирајте се,концерта ће бити,скоро ми се јавио Миле да ми то каже! Додуше,(по)јавио ми се у сну,али ни то није занемарљиво !!! :) :) Quote
mara! Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 nisam sigurna da ce biti... ajoj hocu u zagreeeeeeb ili u rijeku.. Quote
rhapsoad Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 treba biti optimista doci ce oni...kad tad... Quote
:Dea Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Dobio je Van Gogh. Meni je drago posto sam glasala i za njih. Quote
Селектор Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Ха,интересантно! Изгледа да наши извођачи освајају МТВ награде искључиво на бројност популације или речима Хладног пива:"Тешко је наћи праве риме,крај овакве мале домовине!" Quote
rhapsoad Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 pffffff znao sam... po mom misljenju su i hladno pivo i sidharta mnogo kvalitetniji od van gogha ali novi djuletov fazon je "in" tako da su oni savrseni da se uklope u sivilo mtv-a Quote
Sarah_Key Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Chek.chek....propustila sam dodelu zbog alkoholisanja u studenjaku.... ...Van gogh ...ja sam ochekivala ili HP ili Siddharta Quote
mara! Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iskreno, meni i nije zao sto nisu dobili tu nagradu... Quote
Ghost of Perdition Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 pffffff znao sam... po mom misljenju su i hladno pivo i sidharta mnogo kvalitetniji od van gogha ali novi djuletov fazon je "in" tako da su oni savrseni da se uklope u sivilo mtv-a Potpuno se slazem! Quote
extreme Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 A ja pogotovo... Ali, tako je kako je. Mnoge su igre tu u pitanju, setite se glupe Evrovizije!!! Quote
shock! Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 koga zabole za glupu nagradu....ocu koncert opet! Quote
miss Penny Lane Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 mislim da mileta ba boli q*** sto nije dobio mtv fuckin' nagradu... Quote
hah Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 ^^onog ko dobije mtv nagradu treba da bude sramota.....ali stvarno.... tako da je dobro sto Hladno Pivo ne dobi istu.... Quote
Sarah_Key Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 ....ocu koncert opet! Pa zna li se neshto?Koje su shanse za decembar? Quote
mara! Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 blaaaa meni se sve cini male... :/ Quote
rhapsoad Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 pa otprilike da sam i ja sve veci pesimista previse je blizu decembar a nikakvih najava nema morace da se pravi okupljanje bez koncerta Quote
Recommended Posts