Селектор Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 Кад већ сви уче,шта који к...ц сад ја ту нешто да се издвајам! ---САСТАНАК У ПАРКУ--- Вечерас је састанак у парку одмах иза ватрогасног дома Дневни ред има само једну ставку како осветити наша два момка Вечерас морамо показати да гдје је један,ту смо сви И да нема зајебанције с` дечкима из Горње Смоквице У сјени планина освета је оштра к`о зрак Пројурићемо Томосом празном улицом на јакни без рукава АЦ/ДЦ и гром Цакле се нитне,виоре чупе у зраку док у сате ситне,људи псују у јастук Наш ауспух одзвања к`о труба небеска Дојурит` ћемо пркосно у Доњу Смоквицу до кафића Блу и паркирати ту сјести негдје попити пиће платити и отићи У УШИМА ВЕЋ БЛАГА БОЛ,У НОЗДРВАМА ГНОЈИВО У ОКУ ЈАСНА ВИЗИЈА,МИ НЕ ИДЕМО НИКУДА ДОК КУЋА ОВИХ ТРИДЕСЕТ,СТОЈИ НАС ДАЛЕК СВИЈЕТ НИТИ ГРАД,НИ ЖИВОТ ЛАК,УОПЋЕ НЕ ЗАНИМА :veseli: :veseli: Quote
miss Penny Lane Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 to je moja omiljena pesma ovih dana. aaaaaaaaaaaaaaaa Quote
:Dea Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Kako je dobro bilo u Somboru. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Stvarno sam mislila da cu ih slusati ove zime. Quote
miss Penny Lane Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Aj ne seri. Leba ti zna se gde nas dve idem za koji mesec Quote
rhapsoad Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 "you don't want to know, and they don't know" Quote
Sarah_Key Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 povedite i nas e sad ozbiljno ovo bi josh bila i poslednja nada za ovu godinu... izmedju nastupa 14. i 28. imaju veliku rupu, pa se nadam da bi tu mogli da nas uguraju Quote
HAVOC Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Sunce pici, mi rostiljamo Cure gule krumpir u hladovini Nedjeljom se mi planirano Utapamo u harmoniji Mi znamo sve vec o zivotu I sto ti meni imas pricati Koliko trosi benzina u zimskim uvjetima I koji je limar najjeftiniji Na rostilju zna se cevapi i kobase Derbi sezone dreci na radiju Sa skembom napred i brade masne Jurimo ka trecem infarktu Divlje izlaske u grad zamijenio je sad Lagani dvokorak uz puni zeludac A sada zreli i debeli iscrpljenoj zeni U prolazu dijelimo poljubac nisam ih puno slushao al mi je ovo jedna mnogo jaka pesma! Quote
miss Penny Lane Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Где? 2.jun banjaluka ba, sa sve decacima i mesom i whitesnakeom. idem u Zagreb Quote
Селектор Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 idem u Zagreb Сад 14. децембра? Quote
shock! Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 (edited) ja cu mozda da idem u Zagreb.....trenutno imam love al ko zna na sta cu da puknem do 14-og.....ja sam za u svakom slucaju Edited December 3, 2007 by shock! Quote
miss Penny Lane Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 upala mi je / nam kasika mada bolje reci kutlaca u med. Ortaci iz Zagreba dolaze na Pankrte, a zauzvrat vode Deu i mene u Zagreb! PArdon, nije ona sada Dea, nego Britnica dva dana u Zagrebu, ozujsko i mmmmmmmm :veseli: Quote
Sarah_Key Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Postoji li ikakva mogucnost da nekome od vas koji idete utrapim pare za majicu?!? po mogucstvu ona sa slusalicama i limenkom S velicina... Quote
Baal Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Još nema naznaka kada će svirati kod nas? Mogli bi malo organizatori da se iscimaju, kapiram da bi puno ljudi došlo.. Quote
shupak Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 evo da se i ja javim karata vishe za koncert 14. 12. nema pa moni - zvoncicu bolje provjeri jesu tvoji nabavili karte (sorry ak ti kvarim raspolozenje). zivili http://www.vecernji.hr/newsroom/scena/2968479/index.do Quote
miss Penny Lane Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 jesu ne brini mislim i da su pankrti otisli hvala bogu sto sam odmah uzela karte sara, nema frke, uzecemo ti majicu, mada nisam sigurna da postoje zenske. pitacu Mirana Quote
Sarah_Key Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Ima na sajtu zenskih modela nadam se da ce biti i na certu Ti se raspitaj pa mi pusti pp da se dogovorimo i fala Quote
shock! Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 (edited) ja cu da palim u Skoplje u subotu sad..... ..........Hladno pivo, Darko Rundek, Laibach.....na drugom stage-u TIGA .......karta na dan koncerta 8evra......dzaba....samo da ne fure za voz al svejedno..... Edited December 6, 2007 by shock! Quote
FISH YOU WERE HERE Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 (edited) ako nocas vesti jave da sam nestao bez traga smiri se, ne placi od srece osmeh ovaj, dobro pogledaj videces DJUBRE kao ja ne umire nisam ni izvalio da posloji ova tema .... ali sta reci kada "cujes sastanak u parku" jednostavno ....\ btw imaju oni space mada to sigurno znate ... ej imama idemju ko imas soace iedmo ih spamujemo da docu u bg lolz Edited December 7, 2007 by FISH YOU WERE HERE Quote
Селектор Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 (edited) Е па,Мони и Бритнице,лепо се проведите у Загребу! Верујем да ће концерт бити феноменалан! Turneja Hladnog piva se potom nastavlja u Rijeci 28. i 29.12. u Stereo Dvorani, te za Novu Godinu 31.12 u Puli. Нова година у Пули,концерт ХП-а,хладно Ожујско,иди бре,шта ми више треба! Е да га јбм,морам да нађем начин да одем на ово некако! Јесте својеврсни mission impossible,али и ја сам од оних impossible is nothing типова (да се разумемо,овим мотом не рекламирам Адидас),тако да ... Ево једне песме коју бих посветио свим својим вршњакињама (посебно оним које сам сматрао пријатељицама и онима на које сам можда потајно трзао ) које из не знам ког разлога (големе љубави,је л`? ) јуре 37-годишњаке и маторије типове: Да је барем згодан, било би МИ лакше да је барем згодан, било би ок Ал` кад по младом месу Слини анорексик с каријесом ТО МЕ БАЦИ У ДЕПРЕСИЈУ !!! Edited December 7, 2007 by Селектор Quote
miss Penny Lane Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 nema frke saro aaaaaaa selektore pula aaaaaaaaaaa pazi, ako se udam za Mirana sto niej iskljuceno idemo svi zajedno. P>S> Ovo je idealno, covek je iz Rijeke, studira u Zagrebu,a ima vikendicu u Puli :) sudbina je umesala prste. e,da... nema niceg boljeg od solistickog koncerta od skoro 3 sata i jeeeeeee. PPS > Selektore, uvek sam zalila takve devojke. kako mogu da se loze na to ?! 6 godina mi je maksimalna razlika. ovo ostalo... jad i beda Quote
Sarah_Key Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 pazi, ako se udam za Mirana sto niej iskljuceno idemo svi zajedno. aaaa kak' je to lepo btw mnogo mi se svidja tvoj potpis Quote
Recommended Posts