rustik Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Danas kada sam saznao za ovo odlepio sam od srece!!! Quote
rhapsoad Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 javljam ja to drugaru pre 2 dana, a on kaze "sto mi ne javi pre 2 sata, kupio sam zice za gitaru 2 kompleta 1.600din" e vidis ja nikad ne pijem pre koncerata ili za vreme njih Quote
miss Penny Lane Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 pije se samo posle na nbgu je hala sportova ... Quote
shock! Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 moze i pre al je mera bitna....bilo je nekoliko kikseva u tom pogledu .....reci cu samo Neno Belan i Novi Sad Quote
mara! Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 da, ali gde na novom, to ne znam xD Quote
shock! Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 pariske komune ulica - kod 9 gimnazije - od centra Nbgd-a tj. od kruznog toka kod opstine mozda 1 km ulicom koja ide izmedju Omladinskih brigada(za blokove) i Bulevara Mihajla Pupina(velika ulica koja ide od Brankovog mosta ka opstini pa nastavlja preko starog merkatora ka zemunu Quote
Sarah_Key Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Jedva cekam, skorz sam euforicna ko neko dete jbt . Daaa...jedva cekam ...nisu skupe karte skrpice se pare...btw mnogo dobar avatar Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Nisu skupe stvarno. Hvala za avatar Quote
rhapsoad Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 moze se reci i vrlo blizu genexa. on odskace malo u tom kraju pa je lako doci do njega ja sam jedino na beerfestovima bio razvaljen i bilo je super, ali ipak ne volim pre nekih bitnijih koncerata za svaki slucajno ne zaboravim neki deo sto svakako ne zelim a uvek se opustim odamh uz prvu pesmu ^e da bas ti je sladak avatar Quote
:Dea Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Evo i ja konacno da se oglasim. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :veseli: KONACNO! I naravno obavezno da idemo svi coporativno! Quote
miss Penny Lane Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 majo divan ti je avatar jeeeeeee idemo svi zajednoooooo ps idu i moji keva i cale ne sa nama , naravno Quote
Селектор Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Манифест ХП покрета Добро вече драги Хладнопивци веселе девојке и момци готивци. Сваким даном све нас је више дошло време да се манифест пише. Да се окупе поштоваоци хмељнога сока дружења, забаве и доброг панк рока. Пријатељи Хладнопивци нек нам се сагну сви негативци. Са краденим бембарама и нафураним фенсеркама. Они не знају шта је то провод већ једни другима иду на спровод. Поштовани Хладнопивци молим одазовите се прозивци. Направимо неко добро зезање састанак у парку, пива потезање. Под хитно се јавите, ослободите стеге, колико нас има, основаћемо ГГ. (ГГ - група грађана; прим.аут. ) Весељаци Хладнопивци вазда смо били позитивци. Од шутке нико страдао није уз добру мјузу, нек добро пиво се пије. Хала спортова биће пуна када се пева "Млохава ћуна". Quote
miss Penny Lane Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 ti si luuuuuuuud ovo je super Quote
:Dea Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Ovo je fenomenalno! Joj, kako sam se sad nalozila! Jedva cekam! Quote
rhapsoad Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 selektore jel si to textopisac nekog benda? Quote
Селектор Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Thank you people! Хвала људи! Драго ми је да вам се допало, вама је и било намењено! Quote
super_serb_superstar Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 ja sam ih prvi put slusao pre neki dan kad sam preslusao "Knjigu zalbi", novi album i moram priznati da su fenomenalni. pogotovo pesma "Bioloski sat" Quote
miss Penny Lane Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 ta pesma je meni za najeziti se... Quote
rhapsoad Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 ljudi zamolio bih vas da kada saznate nesto o kartama(kada pocinje prodaja, gde se mogu naci, pa i cena i njene promene) postujete to ovde nisam skoro slusao knjigu zalbi pa sam juce 2 puta obrnuo disk Quote
:Dea Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Ja ih nisam pustala neko vreme i necu idalje. Malo da se uzelim pre koncert. Quote
MC Hammer Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Polako, ima do koncerta još uhuhu... Quote
rhapsoad Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 nemoj posle da ne mozes da se setis textova na koncertu Quote
shock! Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 dobio sam vizu i zvanicno ne idem na hp .....lep provod svima a za mene bice valjda druge prilike ove godine... Quote
Селектор Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Такву ћемо атмосферу направити у Хали Спортова, да ће заиста почети чешће да долазе! "Путуј игумане и не мисли на манастир!" Quote
Recommended Posts