Jump to content

Recommended Posts

Posted

hehe u mozgove i srca svih nas :D

videh pre neki dan spot za pitala si me, i poprilicno je interesatan... bar meni :D

sto se mene tice mogu komotno da nasnimaju spotove za sve pesme sa albuma

Posted
Kad bi bio bar jedan kao Mile, udala bih se. :)

Јбг сад, он је суви геније, али је мали и ћелав!

Физички гледано, суште смо супротности ... за остало не знам. :rolleyes:;)

Уосталом, полако, још ти је рано да се удајеш! :da::D:):bigblue:

Posted
super zelim ti prijatan boravak u sad

hvala bice extra :rockdevil::opusteno: .......

ocu hladno pivo na exitu......sudeci po proslogodisnjem nastupu valjda ce ih zvati opet..... :meshuggah:

Posted

pitala si me je meni jedna od najboljih pesama na albumu, interesantno je da me album bas i nije odusevio na prvih par slusanja, delovalo mi je previse sporo, ali sto sam vise slusao vise sam ga voleo i sada mi je najbolji album hp-a

inace guglao sam malo u pokusaju da nadjem nesto vise u vezi koncerta i na nekom novo-pazarskom forumu neko je pomenu da se razmislja o promeni mesta koncerta, e da i rekose da je koalicija otkazan ili pomerena pojma nemam

Posted

Логично да неће напунити, то нико није спорио!

Уосталом, ево примера.

КУД Идијоти су у децембру 2000. правили концерт после више од 10 година у Хали Спортова, па су напунили партер и нешто више од половине трибина.

Знајући колики успех су направили Шамар и Књиге жалбе, можда би се могао очекивати приближан број људи на концерту. :da:

Posted (edited)

njeeeeeeeeeeeee.

samo nek ga bude...

edit: eeeeeeeeeeeee izgleda da su krenule karte weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

Edited by maria blacksmith
Posted

xexe lepo

ja u nedelju dolazim u bg i najverovatnije da cu ostati tu i u ponedeljak da kupim kartu

samo mi je malo cudno sto na karti pise 2508, ne znam od kog broja je krenulo numerisanje :D

Posted

mile je danas gostovao u hitu 202, rece da ce koncert trajati 2,5 sata mozda i malo vise

svirace celu knjigu zalbi, kao sto kaze sto ce trajati 45 minuta tako da ce biti skoro 2 sata za stare pesme

pomenuo je da ce biti u prosirenom sastavu tj da ce biti dosta gostiju sa njihovih albuma

zvuci dobro :D