VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Oh, sjajno, ovih dana idem po kartu A kad pocinje koncert zvanicno?Posto ja posle treba da idem na neku fensi zurku u Kosovsku, nemam pojma kako cu da dodjem do tamo kad nema prevoza, a za taksi mi se ne daje :/ Quote
rhapsoad Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 pa trebalo bi da pocne u 21h, ali kapiram da ce kasniti nekih sat vremena, i za sada nema predgrupe ali mozda i tu dodje do neke promene jos se ne zna pojma nemam gde je kosovska, ali sto se tice prevoza mislim da sedamdesetice(71, 74, 77 ima ih jos nikad ne zapamtih koje sve idu tuda) oko 23h zavrsavaju sa voznjom, poslednja 65ica prolazi zeleni venac oko pola 12 kada ide ka nbgu, 68 je nocni koji prolazi blizu genexa a na zelenjaku je nesto posle 0h i recimo da je kod merkatora, crkve, genexa za 10 minuta, ne znam gde dalje ide i koliko mu treba da se okrene ali recimo da je valjda oko 1 opet kod crkve i ide nazad na zelenjak, opet gde posle zelenjaka nemam pojma jer ja uvek idem samo od zelenjaka do genexa sta da ti kazem srecno Quote
Dead Man Drinking Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 (edited) Миле је гостовао вечерас у емисији Ниво 23 (Студио Б). Причао је о концерту, почетним данима Хладног пива, актуелној сцени и др. Ухватио сам само последљих 20-ак минута, али било је занимљиво Edited February 12, 2008 by Dead Man Drinking Quote
Селектор Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Oh, sjajno, ovih dana idem po kartu A kad pocinje koncert zvanicno?Posto ja posle treba da idem na neku fensi zurku u Kosovsku, nemam pojma kako cu da dodjem do tamo kad nema prevoza, a za taksi mi se ne daje :/ Јбш фенси журке, на њих се не иде после Хладног пива! Шта знам, можда ћу опет имати места у гепеку! :) Миле је гостовао вечерас у емисији Ниво 23 (Студио Б). Причао је о концерту, почетним данима Хладног пива, актуелној сцени и др. Ухватио сам само последљих 20-ак минута, али било је занимљиво Ууу, па ти си га се наслушао! Ја сам стигао кући таман да чујем последњих пет реченица и "Тешко је фул бити кул" ... Quote
mara! Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 juce je izasao i u blicu... ljudi ja ne mogu da docekam taj jbni koncert!!! znaci, ce da mrem!! aaaa!!! divno ako nema predgrupe..! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Јбш фенси журке, на њих се не иде после Хладног пива! Шта знам, можда ћу опет имати места у гепеку! :) Ohoho, ja to imam prevoz? Elem. Jos 15 dana.... kako mi se oduzilo, ne mogu da docekam Quote
Селектор Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Радо ћу те повести! Неки пријатељи су ми најавили долазак на концерт, али пошто си ти прва која ме је конкретно питала око превоза, рачунај да имаш место код мене. Дакле, овог пута сигурно нећеш седети у гепеку! Quote
Goblin Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Zna li neko cenu majci na koncertu ili bar cenu biografije HP? Quote
rhapsoad Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 cisto sumnjam da to neko moze da zna idi na sajt hladnog piva pa proveri kolika je cena ako se narucuje, a onda pred sam koncert ako ti se isplati ti kupi a ako ne naruci Quote
Goblin Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 MA već sam bio,ali su tamo cene u kunama,a to mi ništa ne znači... Quote
Селектор Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 MA već sam bio,ali su tamo cene u kunama,a to mi ništa ne znači... Па, помножи са осам и добићеш цену у динарима! Иначе, на концерту у Загребу сам биографију платио 100 куна, а чини ми се да су толико биле и мајице! Биографија је вероватно јефтинија кад се купи у књижари или где већ, јер сам на првој страни видео цену 80 куна. А можда је лик који ми је продао чувши мој екавски дијалект, решио да слободно формира цену. :) Шалим се, наравно! Quote
mara! Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 ne kazu za dzabe "u svakoj sali pola istine" xD ja mislim da je kuna 10 dinara... Quote
Селектор Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 ja mislim da je kuna 10 dinara... kuna je blizu 11. Ви сте му рекли на тај начин, ја на онај, у сваком случају добио је исту информацију и нико га није прешао! Quote
Jelles Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Juce Mile gostovao na MTS-u, i izmedju ostalog je pricao i o beogradskom koncertu, ako sam ga dobro razumeo koncert traje 2 i po sata i svirace ceo novi album tj. "Knjigu Zalbe", sto je ,po meni, jako dobro... Trebalo bi u petak da uzmem kartu... Quote
mara! Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 mislite li da ce ga mozda otkazati zbog situacije u zemlji? :S Quote
Селектор Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Ма, јок ... Нема разлога за тако нешто! Quote
bokabokaboka Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 Da li neko zna kakav je prostor tamo... Hala bese.... Quote
rhapsoad Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 valjda nece ali ja mnogo razmisljam o tome ovih dana a posle jucerasnjeg napada na ambasadu... gadna situcaija sto se hale tice cuo sam da je akustika losa, i da nije bas sredjen prostor ali moze dosta da primi Quote
mara! Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 ja izgleda necu ici na koncert :'( pitanje je da l ce doci uopste, a i ako dodju... moze da se desi neko sra.nje. :'( Quote
shock! Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 ne verujem da ce oni otkazati mad aniakd se ne zna......... Quote
rhapsoad Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 proveravao sam sajt i za sada nema nikakvih promena videcemo kako ce stvari ici narednih dana treba biti optimista, ovo smo dugo cekali i nece nam to sada propasti shock!-u kada ti putujes, da li sada ima nekih problema posle svega? Quote
Recommended Posts