VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Kupila sam kartu. Nece da otkazu Quote
bokabokaboka Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Mozda se situacija smiri u narednih nedelju dana, i sve bude lepo, i mi odemo na koncert bez straha, i svi budemo srecni, i svi pevamo zajedno, i svi smo nasmejani.... Quote
Селектор Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Народе, нема разлога за песимистичне ставове! Неће бити никаквих срања, одговорно вам тврдим. Quote
sabre Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 15:28 | 22.02.2008. Otkazan koncert Hladnog Piva Koncert hrvatske pank grupe Hladno Pivo, zakazan za 29. februar u Hali sportova, otkazan je. Kako je Popboksu rečeno iz koncertne agencije Long Play, nastup je otkazan zbog trenutne situacije u Srbiji, radi bezbednosti publike, benda i organizatora. Karte kupljene u Tiketservisu, Tiketlajnu i Eventimu mogu se vratiti na prodajnim mestima na kojima su i kupljene, dok se karte koje su kupljene u Bilet servisu mogu vratiti od ponedeljka, 26. februara, do petka, 29. februara od 11 do 17 casova, u prostorijama Udruženja svetskih putnika u Bulevaru Despota Stefana (ex-29. novembra) br. 7. http://www.popboks.com/vest.php?ID=6823 Quote
bokabokaboka Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bokabokaboka Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Do kurca cijela Srbija jeknu.... Quote
VoivodBG Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Danas kada sam setao ulicom Gospodara Vucica video sam pocepan bilbord reklame za Hladno Pivo, mogu zamisliti da su ih iscepali svuda po gradu. Quote
Buba :) Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 sad jos vise mrzim one kretene Quote
mara! Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 kako ih samo mrzim kako ih samo mrzim mrzim mrzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim seljacine malogradjanske!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na prvi koncert u cro cu da idem. Quote
bokabokaboka Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Danas kada sam setao ulicom Gospodara Vucica video sam pocepan bilbord reklame za Hladno Pivo, mogu zamisliti da su ih iscepali svuda po gradu. Quote
hah Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 ali kako bih sada rado pobila sve odgovorne za nedolazak HP...sve sto su spaljivali,pravili krs...jebem ti i drzavu i budale,i sve bre kad ne mogu 29. da slusam HLADNO PIVO u hali sportovaaaaaaa... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Quote
mara! Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 jebem im sve po redu da im jebem retarde nacisticke ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Quote
VoivodBG Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Meni je najveci bedak sto ce ovime da pogorsaju ionako klimave odnose sa Hrvatskom Ako se ne smiri ovo stanje do leta nista od vip festivala... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 To i mene brine...Ne zelim tamo da odem da me ukokaju zbog ove nase kopiladi sto ovde prave probleme... Quote
shock! Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 shock!-u kada ti putujes, da li sada ima nekih problema posle svega? ja sam ovde vec par dana na svu srecu sam izvadio vizu na vreme jer je nikad ne bih dobio posle ovoga.....stoka seljacka Quote
Jelles Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 God damn it! Iznarviran sam od 19h kad sam cuo na 202jci da nece biti koncerta... a taman sam sutra hteo da odem po kartu... od Nedelje sam poceo da sumnjam da ce da otkazu, al nisam hteo nista da postujem da ne baksuziram , al juce kad sam video sta rade sa hrv. ambasadom nekako sam znao da ce doci do otkazivanja... jbn huligani, fucking bastards! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Ne verujem.....ali stvarno ne verujem. Jebote!!!! Kako sam popizdela.. Quote
:Dea Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Ja krenula sinoc u zezanje i kad su mi rekli spucala sam se nikad gore. Stvarno nisam verovala da ce se ovo desiti. Quote
bokabokaboka Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 "Bitno da nešto svira za žedna uha Da nikog ne dira, dok pere il' kuha Da narodu skrati onih osam sati I da ljepo stane medju dvije reklame" Aaahhhhhhhhhhhhhhhhh.............. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 .... koja si mi sve na svijetu... divna pesma... kako sam tuzna. Quote
rhapsoad Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 cuo sam u petak i prso sam................... ali kada malo razmislim, verovatno je u ovom trenutku to i dobra odluka, ako se retardirana stoka skupila i sprecila albansku izlozbu, znaci da su informisani i da neko izgleda tu zna sta su izlozbe i koncerti(ne samo turbo folk), jbg valjda ce uskoro stvari da se smire, pa da nam dodju za par meseci... video sam ponovo spot za "pitala si me" mnogo je dobar, super je fora sa muzickom kutijom, tako genijalno odgovara textu pesme... odgledao sam onaj intervju sa miletom na mtsu i bas je pomenuo kako je to ideja maldog reditelja koji im je odradio taj spot i dok su pustali njihove spotove provalio sam da je 80% njihovih spotova crno belo e da i mislim da su omiljeni spotovi za pitala si me i samo za taj osjecaj @shock! super ajd' uzivaj a mi sad mozemo da sanjamo izlazak iz zemlje Quote
Recommended Posts