Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted (edited)

evo mene malo u posjetu, vidim da su se cure ohladile(a to ne valja :D ) i nista ne pisu, a bome ni muški nisu aktivni

pa da se malo tema digne evo jedan spot HP

pozz

e da! moram pohvalit i novi dizajn foruma

Edited by shupak
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

evo mene opet :)novi video s Miletom u gostujućoj ulozi Picksiebner&Mile Kekin - Bolje grob nego Job :)

Одлична ствар, хвала shupak! :pivopije:

Зна ли неко, јесу ли пуштене карте за концерт на новосадском Сајму у продају?

Штелим се да одем ... ;)

• 3 weeks later...
Posted

http://www.blic.rs/vojvodina.php?id=126307

Čvrst i energičan nastup Zagrepčana trajao je oko dva sata, tokom kojih je publika imala prilike da čuje i sa bendom otpeva hitove kao što su „Fur imer pank“ (Fur Immer Punk), „Rigoleto i Princeza“, „Teško je ful biti kul“, „Pjevajte nešto ljubavno“, „Nije sve tako crno“ i druge.

:huh::huh:

A da se malo informisu???!!!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Licno mislim da ce se drzati mekseg zvuka, jer ipak je Knjiga Zalbe odlicno prosla, pa pretpostavljam da ce nastaviti tim putem...

Ipak su oni posle Knjige Zalbe svi dali otkaze i poceli da zive samo od muzike, pa sad nema zezanja...   :lol:   :lol:   :lol:  :pivopije:

• 1 month later...
Posted

Hladno Pivo je objavilo na sajtu grupe da ce nastupiti u Nishu 26.06. i u Shapcu 24.08.

U Shapcu sigurno na Letnjem Festivalu, znachi ulaz je besplatan. :bigblue:

• 2 weeks later...
Posted

Odlično ! Nisam se dugo nečemu obradovao kao ovome ! Valjda će biti dobar album , uostalom , meni su svi njihovi dosadašnji albumi dobri tako da me sigurno neće iznevjeriti !

• 4 weeks later...
Posted

Da li neko zna imena i prezimena članova benda koji su svirali na prvencu Džinovski, potrebna su mi za sledeće nadimke: Tedi/Teddy - bas, Suba - bubanj, Zoki - gitara.