fabled oak Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 U ogrtaču od sumraka i umirućih Sunčevih zraka uvek se tužne misli roje... Purpurne nijanse sutona tako verno melanholiju boje... a oblaci joj tamne plaštove kroje... I donose poetičnu setu svakome ko ih pogledom voli- jer svako ima na ovom svetu sećanje koje zna da zaboli... Blag vetar sumraka oblači krošnje u najtužnije purpurne nošnje, a duge im se senke vole i stvaraju prizore koji bole... Vazduh je čist kao duša nesrećnika kad najiskrenije suze prolije, a suton boji hiljade slika prelepim purpurom melanhoije... 18.04.2005.
Ellenora Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 (edited) i umirućih Sunčevih zraka Preljepo....o Gospode zaplakah kad ju procHitah cijelokupna pijesma me je nekako takla.... Sumnjam emotivno, al' me tako na agro asocira ne znam zasHto....i dosita slikovito izrazena! Svaka cHast-bas si kul! Edited November 23, 2005 by Ellenora
Zlovrag Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Pesma je tako depresivna, svidja mi se, super je... Posebno mi prija sad kad imam temperaturu i sav sam sjeban...
Some_girl Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Previshe epiteta, purpura... Inache i nije tako loshe...
шмизла Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 fino je istina, previshe purpurnog >>jer svako ima na ovom svetu sećanje koje zna da zaboli...<< ovo je jako lepo...
fabled oak Posted November 23, 2005 Author Report Posted November 23, 2005 ja sam bolesna... ovo nije moja pesma, vec pesma moje prijateljice. zaboravila sam da napisem to. znam da ce procitati ovo i ovim putem joj se puno izvinjavam
Милица Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 ja sam bolesna... ovo nije moja pesma, vec pesma moje prijateljice. zaboravila sam da napisem to. znam da ce procitati ovo i ovim putem joj se puno izvinjavam zasto se izvinjavas,zar si mislila da cu se naljutiti???
fabled oak Posted December 22, 2005 Author Report Posted December 22, 2005 jbt, ja nisam ni napisala mišljenje o pesmi. naravno, mislim da je prelepa-zato sam je i stavila. ovo mi je jedna od omiljenih pesama. kada ovo kažem, ne mislim samo na pesme ove autorke
Милица Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 jbt, ja nisam ni napisala mišljenje o pesmi. naravno, mislim da je prelepa-zato sam je i stavila. ovo mi je jedna od omiljenih pesama. kada ovo kažem, ne mislim samo na pesme ove autorke daj,nemoj molim te,uobrazicu se... zar ne pretrujes?bar malo...
fabled oak Posted December 23, 2005 Author Report Posted December 23, 2005 ponosan sam na tebe srce, meni kazes? ako je tako, sto? je l' se vidimo za novu?
vudun Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 U ogrtaču od sumraka i umirućih Sunčevih zraka uvek se tužne misli roje... Purpurne nijanse sutona tako verno melanholiju boje... a oblaci joj tamne plaštove kroje... I donose poetičnu setu svakome ko ih pogledom voli- jer svako ima na ovom svetu sećanje koje zna da zaboli... Blag vetar sumraka oblači krošnje u najtužnije purpurne nošnje, a duge im se senke vole i stvaraju prizore koji bole... Vazduh je čist kao duša nesrećnika kad najiskrenije suze prolije, a suton boji hiljade slika prelepim purpurom melanhoije... 18.04.2005. Primamljivo, extra stilizovano, ali i prepuno neke neopisive sete...manje Gothica za tvoje i drugaricino dobro.
Cosmic Sailor Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 (edited) Zasto se u svakoj pjesmi na ovom podforumu (izuzev Klozetske poezije) forsira crnjak i depresija? Edited February 7, 2008 by Cosmic Sailor
Painkiller_JP Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 U takvoj zemlji i vremenu živimo.
Bejbe Kompajler Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Pesma je odlicna.. Samo tako nastavi.. @Who Am I --> da, da, i kisa pada... >)
Милица Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 (edited) Zasto se u svakoj pjesmi na ovom podforumu (izuzev Klozetske poezije) forsira crnjak i depresija? Не могу да причам у име целог подфорума, али могу у своје име. Писање песама није баш "мој животни позив". Пишем мало и ретко. Осећам потребу за тим само кад сам нерасположена. Онда напишем неки "црњак" (који вероватно на претеран начин описује то неко нерасположење)- и лакше ми је. Не одем после тога да лутам гробљима и препуштам се патњи...пре ће бити да одем нпр. са другарицом на кафу И можда је то што напишем претерано "депресивно" за некога, можда је кич или патетика или једноставно нема никакву вредност... То ми није битно, јер то нема везе са сврхом коју ја видим у писању песама. Мојој другарици black_swan се ова песма свидела и хтела је да је окачи овде... И нисам имала ништа против, зашто да не? Иако можда добар део људи са овог форума на овој теми жели да стави само ово- А немам ништа ни против тога Едит- хвала свима који су написали позитиван коментар; а хвала и свима који су коментарисали негативно! Edited February 8, 2008 by Милица
Recommended Posts