MegaDex Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Ma nema veze, bitno je da su vas ljudi videli i culi i da ste se dobro pokazali i to je najbitnije! Nama zatvorili temu zbog nekih debila koji su se svadjali na njoj. Nista, sad cu da spamujem ovde. Nastavite da przite! POZZ Samo izvoli sa spamom...sto vise spama , veca tema ,manje srama Quote
MegaDex Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Fuck yeah, odgledao sam snimak. Super odsvirano. A i lepi ste mi... Mada se ne zna ko je veci fan Madballa MADBALL MADBALL MADBALL Quote
MegaDex Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Fuck yeah, odgledao sam snimak. Super odsvirano. A i lepi ste mi... Mada se ne zna ko je veci fan Madballa MADBALL MADBALL MADBALL Quote
_Grotesque_ Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 Je l` Denis namerno ostavlja ove duple postove? Quote
StarbreakeR Posted August 14, 2006 Author Report Posted August 14, 2006 Verovatno... I nemojte toliko da hvalite kostu...udarice ga u glavu... Quote
StarbreakeR Posted August 14, 2006 Author Report Posted August 14, 2006 Ma skidam ja kapu ali ipak ne valja kad je previse... ...setite se Dragonball-a...kornjacin vrac je uvek bio na turniru da Goku ne pobedi da se ne uobrazi i oslabi... Goku... ...RAC RAC RAC RAC!!! Quote
_Grotesque_ Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Ko izbrisa one prethodne postove?! Quote
Crna_Dama Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Jedan moj ortak mnogo gotivi "Anti-dote",ima ideju da ih dovuce da sviraju kod nas u CA. Quote
StarbreakeR Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 Bilo bi kul...taman bi posao i ja gao roadie...ako me puste Saopsticu ovo momcima mada su sada zauzeti oko faxa...videcemo! Quote
Crna_Dama Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 (edited) Bilo bi kul...taman bi posao i ja gao roadie...ako me puste Saopsticu ovo momcima mada su sada zauzeti oko faxa...videcemo! Ma,pricamo prosle sedmice na Trgu o otkazanom "Hitu 202",i on pomene "Anti-dote",kako su extra,slusao ih je na Gitarijadi,odusevio ga je vokal,da ce videti da ih dovuce u CA....ja ga pitam :"Je li,brate,jesu li oni iz Pirota?",i onda se setim .... pohvalio je Denisa narocito. Edited October 4, 2006 by Metal girl Quote
StarbreakeR Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 Chachak Pa steta...mislim ne znam za njih ali bih ja voleo da sviram u Chachku da sam oni Quote
_Grotesque_ Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Heh, moze da bude i CarajeBo.. Sta znam; ko pita-taj ne skita Quote
StarbreakeR Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 Svakako...bilo mi je zadovoljstvo Quote
MegaDex Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Evo da je i ja javim...nisam znao da yum opet radi! @metalgirl:Ako ti je jedan od drugova jedan momak koji mi je uzeo br tela na Gitarijadi pozdravi ga puno od mene(dexa)i prenesi da nismo zaboravili ni njega ni njegovu ponudu i puno mu se zahvali...by the GENERALNO OBAVESTENJE: SNIMAMO DEMO-PROMO..BICE GOTOV KRAJEM OKTOBRA NADAM SE...ZA VISE INFOA ZNA SE PP ili moj br. 063/415-909 @grotesque,starbreaker: Na koga li sam pitam se mogo da racunam da ce nam drzati temu budnom...THANX A LOT Quote
MegaDex Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 E da..kako se zvase prijatelj..blokirao sam skroz..Znam da je bio sa jos 2 druga iz Chachka kad sam prico sa njima. Quote
_Grotesque_ Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Evo i Dexa. Odakle se javljas? Ziv bio i da vam pozivi novi pocetak! Uf, malko bejase .. pa zato tol`ko nazdravljam.. Eto. ha! Kazi Kosti da je Necovek i da mi konacno posalje ono sto smo se dogovorili. Quote
MegaDex Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Iz Bgda.Reci cu mu da je Necovek... Quote
StarbreakeR Posted October 8, 2006 Author Report Posted October 8, 2006 Hehehe...ko zna...ko to znaaaa!!! A jeste kosta necovek...zna on to... Quote
_Grotesque_ Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Dexe, aj` okaci neku sliku tog Duletovog almighty Warlocka, ok? Quote
Recommended Posts