MegaDex Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 DA na internetu...Joco potrudicemo se da se kostimificiramo svetski Quote
MegaDex Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 @Starbreaker: Sta mislis da uzmemo bele na bratele majce i da svako napise TOCA...munem zezak To bi bilo super Quote
MegaDex Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Ljudi juce smo snimali sa komsijskim bendom Legacy emisiju " Tragovi Proslosti" kod Borivoja na PI KANALU. Ko moze neka gleda to u Nedelju najverovatnije u 6 popodne ali nije sigurno Oko sahata mnogo tvrdog rokanja Quote
Black desire Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Hmmm to ce biti interesantno za videti.... Quote
MegaDex Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 DA i reko sam Borivoju da mi je Ritchie(sa karakteristichnim CH) Blackmore idol i on se odusevio Quote
Black desire Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 I onda je dosao Misa Petkovic...he...he... Quote
MegaDex Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 DA Bora je rekao da Fudbal Rokenol i Pivo idu zajedno samo sto nema piva u studiu.... Quote
StarbreakeR Posted May 26, 2006 Author Report Posted May 26, 2006 Jao...taj Borivoje...TAJ BORIVOJE E da...ukljucise mi telefon Quote
StarbreakeR Posted May 27, 2006 Author Report Posted May 27, 2006 Znamo...budno cemo propratiti taj dogadjaj...a sada se ukljucuje Misha Petkovic... Inace ja imam najbolji Avatar i Potpis Quote
MegaDex Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Da bre bez zajebavanja.JA cu za avatar da stavim Borivoja...KRALJA METALA PIROTSKOGA Quote
StarbreakeR Posted May 28, 2006 Author Report Posted May 28, 2006 "Pa dobro denise...pa ko su tvoji gitarski idoli..." Jao danas cemo da se smejemo njegovim izjavama...valjda... Quote
StarbreakeR Posted May 29, 2006 Author Report Posted May 29, 2006 Aha...Vukota se uopste ne cuje...Toca se isto slabo cuo...Duleta su na trenutke previse pojacavali a na trenutke utisavali... ...ali svirka je dobra... Quote
Black desire Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 E. Dex-e ili Vuki da kupi bolju gitaru ili da leti iz benda... , posto se pored Jacksona i ne cuje Quote
StarbreakeR Posted May 30, 2006 Author Report Posted May 30, 2006 Jedino jos jedan Jackson moze da vrati balans Quote
MegaDex Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Pazi u pravu ste.Radi se o tome da je debil Aca zvucnik...podesio prvo sve kako treba.Prvo mu kazem sviram solo gitare treba da su iste jacine samo moja treba da bude malo naglasenija i pojacaj dosta Tocu i Duleta jer ritam sekcija mora da bude jaca od gitara.On rece u redu i zasra stvari.Nismo gresili nigde...nego je onaj bicman kriv.Kad sviram solo izgleda kao da ga sviram jer mi je teko palo na pamet ...pratnja se ne cuje uopste ...ali generalno nije lose. A Vuki sad..posle prijemnog treba da resava situaciju Quote
StarbreakeR Posted June 1, 2006 Author Report Posted June 1, 2006 Ma dobro...oni su krivi...bubnjar iz Legacy se neko vreme nije ni cuo... Quote
MegaDex Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Nego ljudi....sada u Utorak dolaze Detroit Sirene u Pirot i sviracemo Jedva cekam taj haos Quote
StarbreakeR Posted June 4, 2006 Author Report Posted June 4, 2006 Kad bre...6-og li??? Tolko brzo...??? Quote
StarbreakeR Posted June 6, 2006 Author Report Posted June 6, 2006 Da...uzvicnici govore vise od reci... Quote
_Grotesque_ Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Ljudi, pa kako ste? Sta se dogadja sa siteom? Denise, cujemo se ovih dana. Prosto nisam znao gde sam od obaveza poslednje dve nedelje! Ziveli! I da ga razbijete sa Sirenama! Obratite paznju na bubnjara. I pozdravite ga od mene. Setice se! Quote
Recommended Posts