Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 997
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Da...nije bilo nista od toga...hvala Domu Kulture sto je ponovo sve upropastio...Kultura My Ass!

Nego, istini za volju, ja sam jedino Vukotu skoro video...ostale nigde...mora da opet smisljaju kako da osvoje svet...

Posted

Ne smisljamo joco kako da osvojimo svet nego smo polagali prijemne za faxove .... ali smo i smislili kako da osvojimo svet.... ha ha ha

Sve je ispalo kako treba...

Posted

nego od Sirena nije bilo nista jel iz doma kulture su po defaultu zajebali za pare i tako...Anti-Dote je opet on line posle vece pauze krenuce probe snimci itd....

Hvala na paznji i tako tome

Posted

Preslusao sam pesme, sa obzirom na vase godine (ne racunajuci bubnjara icon_wink.gif ) predvidjam vam dobar album jednog dana.

Naravno ako Dex ne postane predsednik drzave i zaboravi da je Thrasher! laugh.gif

Posted

Ma da bre...ha shushpe...ha ha ha....I tako to.Slacemo sada promo za Gitarijadu pa da vidimo oce li nas primiti...

Posted

Pa to je zato sto smo otvorili prozor...inace bi manje bezali...salim se radimo lagano...uvezbavamo pesmice i tako...valjda ce da bude nesto...

Posted

Pozz za Preachera...

Kako je u Rusiji???... icon_smile.gif From Russia with love.... Ha ha nista ne prijavljujes svalercino jedna

@ Black Desire : Svirka ce uskoro da bude na pirotskom kulturnom letu Koldun je organizovao svirku i tako to pa gostujemo ... valjda je 21. jul pa cemo videti valjda ce OK da bude

Posted

Konacnu informaciju za svirku 21.jula na omladinskom stadionu dobicete uskoro...cim se izdefinise ko ce i kako svirati

Posted

`De ste, bre, ljudi?

Sta se radi kod vas?

Ima li nesto od tog sitea i da li je gotov snimak?

Dex, kako je prosao prijemni?

Pozdrav iz Negotina!!!

Posted

E pozdrav za legendu od coveka....

Sve ide kako treba...sviramo. vezbamo...ali od snimka tesko da ce nesto da bude posto studija i dalje nema pa cemo morati starom oprobanom metodom u zvucnu karticu i udri...ne brini medju prvima ces biti kad se dele snimci(ako bog da).Prijemni je prodao u redu upao sam na budzet (5.sam na rang listi)...super,sta cu vise.Moj buduci kolega je isto i Dule(bassista).Pozvacu te ovih dana da se ispricamo.

Pozdrav za naseg dobrog drugara iz Negotina