StarbreakeR Posted July 29, 2006 Author Report Posted July 29, 2006 (edited) Juce me je 10 minuta smarao... ...ali ima to vedru stranu...od sad kad dodje pedro svi se Deremo ANIT-DOTE i on ce pobegne... Edited July 29, 2006 by StarbreakeR Quote
Black desire Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Pjedro Bluzz beand--->>>RULEZZZ!!! Quote
DIABOLIC Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Pekija da mi ne dirate!!!!JASNO?!! Kostu sam sinoc sreo i on mi isprica za te pare,al ja u to nisam upucen...zovnite Gradu,pa ga pitajte...ili trazite od opstine pare za put i trosak... Quote
_Grotesque_ Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 A, sto neko od vas ne ovekoveci tog famoznog Pedra pa da se svi smejemo? Okacite neku fotku ovde, jer ako je tolika budala onda mora da BAS smesno izgleda! Quote
MegaDex Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Izgleda ali nemam njegovu karakteristicnu fotku.imam mu ruku,parce noge,bubreg...ALi vrlo smesno izgleda Quote
Black desire Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Pedro, the pirotska legenda medj legendama, price o njegovim avanturama i dogodovstinama se prenose s koljena na koljeno...graficki prikaz njegov nije zabelezen u analima vremena. Quote
Bole Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Cestitke na prolaz u takmicarski deo gitarijade od benda Ljute Paprichice ! Vidimo se tamo,bice super.. Quote
~MaX~ Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 pozdrav bendu.......bilo bi do jaja da i mi i vi odemo dalje pa da se zajebavamo tri dana u Zajecharu......i da,i ja vam chestitam na prolaz u takmicharski deo ali ne mogu da vam pozhelim sretju jer mi nije u interesu benda shalim se naravno....... pozdrav od Maxa i benda NightFall..... Quote
MegaDex Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Hvala puno pa da se vidimo i przimo skroz Quote
StarbreakeR Posted August 1, 2006 Author Report Posted August 1, 2006 Srecno vam ljudi bilo i ovde da bude zvanicno... Pirot Wrecking Crew je sa vama! Quote
Black desire Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Srecno vam ljudi bilo i ovde da bude zvanicno... Pirot Wrecking Crew je sa vama! I koferce, i koferce!!! Quote
MegaDex Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Wrecking crew....ha ha ... a iza zasede cekaju panduriiiii(Pedro...debil kaze se u zasedi cekaju a ne iza nje) Quote
Black desire Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 IZTHRASHUJTE ih iz sve snage... Quote
Preacher Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 IZTHRASHUJTE ih iz sve snage... Shto ce reci - NADJUBRITE IH!!! http://en.wikipedia.org/wiki/Fertilizer Quote
MegaDex Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Kad smo vec kod djubriva... @DIABOLIC:Hvala puno @Preacher:Odakle ti inspiracija @Svi fanovi,frendovi,prijatelji,braca,kumovi s'kraja i konca:Hvala puno...przicemo za vas Quote
StarbreakeR Posted August 3, 2006 Author Report Posted August 3, 2006 Prosli su decaaci...dans cemo da vidimo sta dalje... Quote
StarbreakeR Posted August 4, 2006 Author Report Posted August 4, 2006 Svaka cast...otisli ste odsvirali ste...ljudi su culi...bice i drugih gitarijada... Quote
Baal Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Drugom gitaristi je drhtala ruka za vreme jedne pesme. Trema? Quote
Preacher Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Drugom gitaristi je drhtala ruka za vreme jedne pesme. Trema? Jacksonu ili Fenderu? Quote
Baal Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 (edited) Onom gitaristi sa dugom kosom. Nisam bacio pogled koje su gitare to bile. Inače, nije loše, može i bolje, ispadali su nekoliko puta, ali mi se veoma svideo glas zato što puno podseća na Chuck Billy-ja. Edited August 4, 2006 by BaalBehrit Quote
Recommended Posts