MegaDex Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Nazalost nemam al cu se snaci....A site trenutno jebem li ga kad ce da proradi Quote
_Grotesque_ Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Sto ne otvoris stranicu na myspace.com? Mlogo korisna stvar! Quote
StarbreakeR Posted October 9, 2006 Author Report Posted October 9, 2006 E i ja sam to hteo da predlozim...stvarno korisna stvar... Quote
Black desire Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 E, da sjajan vam je spot...onako pun emocija, i stvarno profesionalno uradjen... Quote
_Grotesque_ Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Kakav, bre, spot?! Ako se uradili spot i Dex mi nije rek`o, bice.. Stvarno, kakav spot? Quote
StarbreakeR Posted October 10, 2006 Author Report Posted October 10, 2006 Ma montirani razni snimci se raznih svirki za Killing for Fun... Quote
MegaDex Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 De Vlado ne pucaj za dzabe. To je drug nas izmontirao i nije lose al nije 'onaj spot'.To ce biti kasnije.Prvo demo pa sve drugo.A za myspace.com nemam pojma prosledicu predlog pa da vidimo Quote
_Grotesque_ Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Samo se ti zajebavaj, dok mi ne napravimo Fan Page. E, onda cemo da registrujemo. E, onda kad vi postanete poznati i ljigavo bogati, mi cemo da pristanemo da vam prodamo to na myspace-u pa cemo i mi da se obogatimo! Ozbiljno, vrlo korisna stvar i ne oduzima mnogo vremena + dosta ljudi ce cuti za vas + ja cu da vam budem prijatelj (mislim na site-u, odskora sam i ja clan. ). Eto. Nego, Cujemo se sutra, Denise. Sinoc (a i veci deo danasnjega dana) sam prodangubio (i prodanocio) uz jebeni Silkroad Online.. Jebem ti zarazne MMORPG-eve.. Quote
StarbreakeR Posted October 11, 2006 Author Report Posted October 11, 2006 Ako vam treba webmaster za Myspace ja sam tu... ...E Grotesque nadji mene na Myspace i dodaj me...isti mi je nick... Quote
_Grotesque_ Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Ok. Ja samo sto sam se uclanio tamo, pa nemam prijatelje.. Quote
StarbreakeR Posted October 11, 2006 Author Report Posted October 11, 2006 Kako si ti potpisan da ja nadjem tebe... Quote
Crna_Dama Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 @metalgirl:Ako ti je jedan od drugova jedan momak koji mi je uzeo br tela na Gitarijadi pozdravi ga puno od mene(dexa)i prenesi da nismo zaboravili ni njega ni njegovu ponudu i puno mu se zahvali...by the Tek sad sam videla poruku..i odgovorila ti na pp Quote
_Grotesque_ Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Neki su se tako smuvali! @StarbreakeR www.myspace.com/vladascholtz Quote
Crna_Dama Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Neki su se tako smuvali! Ja imam dečka. :)Zato,pazi šta pričaš. Quote
_Grotesque_ Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Zasto je smesno to sto imas decka? Nego, ljudi, ovo je izgleda najspamovanija tema na celom yumu! Quote
StarbreakeR Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 Jes...ali nikoga nije briga Quote
_Grotesque_ Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 I to sto kazes! E, `ajde da napravimo jedan mnoooogo zajeban metal festival! Pazi, doci ce Slayer, Metallica i DevilDriver! I to za dzabe! Mislim, moraju da dodju.. Oni su mi prijatelji na myspace-u.. Quote
MegaDex Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Samo vas gledam....spamujte spamujte pa cu posle da vas ... ako smoa uzivajte...videcemo tu myspace varijantu Quote
StarbreakeR Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 I to sto kazes! E, `ajde da napravimo jedan mnoooogo zajeban metal festival! Pazi, doci ce Slayer, Metallica i DevilDriver! I to za dzabe! Mislim, moraju da dodju.. Oni su mi prijatelji na myspace-u.. Brate ja na taj fest ne bih dosao Quote
_Grotesque_ Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 E, pa dobro-dobro! Nisi mi vise prijatelj. Quote
MegaDex Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Ali bi doso na Kreator , Destruction i german ekipu koji su moji prijatelji.. Quote
_Grotesque_ Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Sta je bilo za Metal Battle? Quote
Crna_Dama Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Zasto je smesno to sto imas decka? Nije smešno. Quote
Recommended Posts