Crna_Dama Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Boo, ti si se smejala.. Jesam,jer mi je smuvavanje preko Interneta smešno. Quote
_Grotesque_ Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Dex, skoci na http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=27751, ako vec nisi video. Quote
Dreaming Into Reality Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Imate spot?!kad ste ga pre namontirali i shto mi niko za to nije rekao a? tje vas koljem sve redom pogotovo tebe Joco Quote
StarbreakeR Posted October 13, 2006 Author Report Posted October 13, 2006 Pa ti si sad daleko... Uostalom nisam im ja promoter...a ti si sa Kostom blizi od mene(jao kako ovo zvuci ) Quote
_Grotesque_ Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 A, hteo si da kazes blizi kao "blizi"? Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Author Report Posted October 14, 2006 Ehehehe....isto su me pitale stotine... Quote
Black desire Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 SEX SEX SEX SOTONA SOTONA SOTONA DROGA SEKTA Quote
_Grotesque_ Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 (edited) U, bre! I, DEX! Vracaj se ovamo, gledaj samo sta smo vam od teme napravili.. Edited October 15, 2006 by _Grotesque_ Quote
Dreaming Into Reality Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Pa ti si sad daleko... Uostalom nisam im ja promoter...a ti si sa Kostom blizi od mene(jao kako ovo zvuci ) 'bem te bolesna Joco znash i sam da mi je kole brat smrade a ne znam ko je blizak sa panom onoliko Quote
_Grotesque_ Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Ovde su pocele da padaju teeeske reci.. Quote
MegaDex Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 ma haos...metal battle je u planu...samo da nadjemo bubnjara i da krenemo da se spremamo pa makar nas i ne pozvali ali kad se zavrsi nov demo sumnjam da nas nece pozvati...bez preterivanja ... ziri su svabe i nisu korumpirani kao nasi debili ali su tu pozvani svi bendovi koji nemaju ugovor sa stranim izdavachem a to su otprilike skoro svi bendovi u srbiji ukljucujuci i poznatije Quote
StarbreakeR Posted October 18, 2006 Author Report Posted October 18, 2006 Cekaj, Toca je zvanicno Out??? Quote
_Grotesque_ Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Kol`ko ja znam jeste.. A bio je cool tip.. Nego, izgleda da ce mi pripasti cast da uradim FIRST EVER INTERVIEW sa bendom Anti-Dote!!! I to u Metal Scream `zineu! Quote
MegaDex Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 (edited) Cekaj, Toca je zvanicno Out??? Pa kao jos zvanicno nije ali u fazonu ... treba nam bubnjar da ovamo radimo posto smo ovamo 99.8% vremena pa trazimo adekvatnu zamenu...jer iskreno cimati Tocu da za neke vikend svirke vozi tri sata do bgda a jos plus ima zajebane smene na poslu stvarno je suvise...on je i dalje sa nama... sviraju se njegovi ritam aranzmani ali nam ipak treba neko ko moze da se vise posveti nastavku rada sto je mnogo ako ne i najbitnije.Mislim nismo jos sa njim ni pricali na tu temu zato sto nismo jos nasli zamenu ali nit smo se nesto svadjali boze sacuvaj nego jednostavno pravimo prakticnu prepravku ali jos nista o tome dok ne nadjemo adekvatnu zamenu...to je ono sta bi trebalo kao da bude a naravno prvo da kao sto rekoh nadjemo zamenu pa onda i sa njim da prijateljski popricamo...volimo mi tocu mnogo nego smo geografski udaljeni a i on ima ozbiljnije obaveze nego mi tako da sumnjam da mu je trckaranje na probe i sviranje na daljinu prece nego poso ili tako nesto Edited October 18, 2006 by MegaDex Quote
MegaDex Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Kol`ko ja znam jeste.. A bio je cool tip.. Nego, izgleda da ce mi pripasti cast da uradim FIRST EVER INTERVIEW sa bendom Anti-Dote!!! I to u Metal Scream `zineu! Za to ti svaka cast...to samo pokazuje koliko si lav Pa nek ti se posreci a i nama pa da nam uzimas intervjue sa svetske turneje za Metall Hammer americki ili jos bolje Engleski Quote
MegaDex Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Imate spot?!kad ste ga pre namontirali i shto mi niko za to nije rekao a? tje vas koljem sve redom pogotovo tebe Joco Ko bese ti ??? Quote
MegaDex Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Jesam,jer mi je smuvavanje preko Interneta smešno. O cemu se radi??? Quote
_Grotesque_ Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Maaa, to je.. interna fora! Sad se pitas kako na temi o tvom bendu ljudi imaju interne fore? Jebi ga, malko cesce da nam navracas.. A mogli bi i ostali. Kostu, recimo, nisam video ovde mesecima.. Quote
MegaDex Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Pa nema net zato ga i nema...kako zine??? Quote
MegaDex Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Eh da Vlado...jel ces da skaces do bg-a skoro...??? Quote
_Grotesque_ Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Videcu da l` cu skoro.. Ali, postoje realne sanse da od iduce jeseni postanem stanovnik istog. Pozdravi i Kostu (Aleksandra ) i Duleta i Vukija puno! Mozes i Tocu.. Ide `zin, samo da saznam cene za stampu pa moze da se desi da izadje mnooogo ranije nego sto smo planirali. Prikupljanje materijala ide bas brze nego sto sam mislio da hoce.. Bices obavesten medju prvima, naravno! Quote
MegaDex Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Hvala pozdravicu ih puno za ovo javi kad bude...Nesto novo? Quote
MegaDex Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Ah da...zvacu te kad odem u pi da vidim za pedju za cd pa ti javljam? Quote
_Grotesque_ Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Vidis, to za snimak i ne bi bilo tako lose.. I da ne pominjem da cete dobiti recenziju.. Cujemo se. Quote
Recommended Posts