MegaDex Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 SAd u Nedelju dolazim za Pi pa ce ga pritisnem da to bude gotovo vise...umro sam cekajuuci ...sto kaze onaj ja sam cetr sata camio cekajuc Quote
_Grotesque_ Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Znaci, bice skoro. Odlicno! Dex, javi se kad imas vremena. Quote
MegaDex Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 of course _grotesque_ my dear :) Quote
MegaDex Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 U PI sam pa cu da odradim zadatak kako treba Quote
MegaDex Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 ostajem do srede e taman se vidimo da se dogovorimo za ticketi za digger i therion...a sutra pravac pedja i rabota Quote
MegaDex Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Evo demo se privrsava...dao sam pekiju smernice za prepravku pojedinih stvari ali jos malo i to je to Quote
MAN O WAR Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 HE, jos kad nosam chuo rech "smernice" -jos dok sam bio u shkolu. Ocu primerak snimka. Quote
MegaDex Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Ma vazi samo da pedjonije dovrsi poslic Quote
MegaDex Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Fuck yeah sto bi reko filip anselmovic Quote
MegaDex Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Peki i dalje radi demo...nesto ga zezao sistem pa je malo pomerio rok...baraba jedna ... ne salim se imao je tehnickih problema pa se kraj dema malkice odlaze Quote
MAN O WAR Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Peki i dalje radi demo...nesto ga zezao sistem pa je malo pomerio rok...baraba jedna ... ne salim se imao je tehnickih problema pa se kraj dema malkice odlaze Znash li ti kolko je njemu trebalo vremena da digne Winamp, jedno 3 min. Morao chovek da instalira sistem. Vido se s Kostu i vasheg basistu (zvanog "Warlock") i dogovorimo se da se skupimo svi u skorijoj buducnosti i da odemo kod Pekija. Vishe ljudi,vishe ushesa, vishe komentara,sugestija,kritika, bla-bla-metala i tako to. SLAVA Quote
MegaDex Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Znam bre da mu je sistem otiso u pm al nije private message .... Ma da rece mi djule za taj dogovor trudicu se i ja da se naguzim da dodjem Quote
StarbreakeR Posted December 5, 2006 Author Report Posted December 5, 2006 Pa odradite i neku svirku kad ste vec svi tu...nesto unplugged Quote
Preacher Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Shakira Shakira Shakira Quote
MegaDex Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Pa odradite i neku svirku kad ste vec svi tu...nesto unplugged DA zovnemo li i pedra??? Quote
MegaDex Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Da inace ima da nas dileja prokune ko za zajecar sto nam je bio 'pozeleo' da se izvrnemo na autoput...dileja :) Quote
_Grotesque_ Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 (edited) "Cuvaj se ludakove kletve" kaze moja baba Milica... :) Edited December 9, 2006 by _Grotesque_ Quote
Recommended Posts