MAN O WAR Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Da inace ima da nas dileja prokune ko za zajecar sto nam je bio 'pozeleo' da se izvrnemo na autoput...dileja :) Kakav bedak. Ovo je jedna od najzeshcih zelja ikad. Pedro- sta reci. Bluzzzzzzzz mennnnnnnnn rok end rol ihiiiii Quote
MegaDex Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 da bre ljudi budala nam je to stvarno bila pozelela...tad sam prvi put u zivotu hteo da bijem poremecenu osobu Quote
MegaDex Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Ma pusti posle treba me bog kazni da umrem u paklu i neznanju...al barem u pakao ima Slayer da slusam :) :) Quote
MegaDex Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 OFICIJELNA VEST: NASH NOVI DEMO CE USKORO BITI OFICIJELNO ZAVRSHEN... GLAVNI DELOVI PRODUKCIJE SU ZAVRSHENI SAMO JOSH PREOSTAJE DA SE SVE KONACHNO PRESLUSHA ZBOG EVENTUALNIH SITNICA INACHE JE TO OTPRILIKE TO :da: linkovi za promo pesme ce biti okaceni na ovom topicu i na nasoj myspace stranici tako da ce moci da se vrlo lako i dostupno preslushaju... Hvala na paznji Quote
MegaDex Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 "Cuvaj se ludakove kletve" kaze moja baba Milica... :) U pravu je ipak baka. Quote
MegaDex Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 sad se montira i promo klip za Vile and Extreme Quote
StarbreakeR Posted December 19, 2006 Author Report Posted December 19, 2006 Ko mi dira Sodom majicu??? Quote
MegaDex Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 MA to ti je valjda pesma osmog putnika 2....a sodom majca rulz narocito sestocevni top koji mi treba za fax Quote
StarbreakeR Posted December 20, 2006 Author Report Posted December 20, 2006 Cekaj imaju li oni veze sa Osmim Putnikom... Quote
Preacher Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Nikako nema veze sa bivsim Gibonijevim bendom. To su one and only OSMI PUTNIK 2!!!!! OP2, Zaklana Celjad i SMF!!!! Najjaci bendovi. http://en.wikipedia.org/wiki/Big_dicks Quote
_Grotesque_ Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Dexe, javi se kad imas vremena jerbo sam razbio mob pa nemam vise niciji broj.. E, a je l` mogu da dobijem demo za novu god`nu? :) Quote
MegaDex Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 I mi ce ga dobijemo za novaka a javicu se sigurno...pa zvao te ja pre par dana al nikog nije bilo Quote
MegaDex Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Nikako nema veze sa bivsim Gibonijevim bendom. To su one and only OSMI PUTNIK 2!!!!! OP2, Zaklana Celjad i SMF!!!! Najjaci bendovi. http://en.wikipedia.org/wiki/Big_dicks Sta bre ovo za big_dicks....to li da nas wikipedia i to nauchi Quote
Preacher Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 You Americans, have so big dicks! http://en.wikipedia.org/wiki/South_park Quote
MegaDex Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 a to li je....we have such small penises :) :) .... E taj blesavi South Park....interesuje li te novi demo ,kad ga finaliziramo, da cujes? Quote
RNA Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Hocete liga vise zavrsiti? Vama se to oteglo ko moj zin. Quote
StarbreakeR Posted December 24, 2006 Author Report Posted December 24, 2006 Cuo sam Demo promotivno sinoc u "Delfinu"...uprkos tome sto se bagra cele veceri drala uspeo sam da cujem i mogu reci da zvuci odlicno...od Produkcije, gitara do vokala i sto je vaznije layerovanih vokala(i opet skidam kapu Kosti) do pocetka pesme "Temple of Evil" sve je savrseno...a nista manje nisam ni ocekivao...Ten Thumbs Up! P.S. Vile & Extreme u ovoj verziji ima pretenziju da postane pravi hit!!! Samo napred drugovi!!! Quote
RNA Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 A znaci gotov je? Denise, znas sta ti je ciniti! Quote
MegaDex Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Gotov je ali sad ga tek doneo Vuki iz Pirota da ga preslusamo i mi (tj clanovi benda koji nisu sad bili u pi za vikend :) ) da i mi vidimo da li je to to...mislimo na zvuk.Ako jeste dacu ti promo cd(radimo i video klipchic) ko sto sam i obeco, a da se oteglo jeste , ali tako ti je kad nisi fizicki prisutan da doprineses da ide brze ali bitno je da je Pedja to odradio.Cucemo da vidimo jel nama sve odgovara, ako da Ok, ako ne vracamo ga da se preradi jos nesto eventualno i tako...to je to.Nisam zaboravio obecanje... :da: @starbreaker: e kako ti se chine gitare,vokali,bass,drums,produkcija ... ikakva primedba,zamerka,da skrenes paznju da na to obratimo i mi kad slushamo Quote
MAN O WAR Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 (edited) Ja se vido s Vukija kod "babu" on nista ne rece za demo-che ga utepam. Ovaj Pedja propao u zemlju crnu (i njega cu) Edited December 26, 2006 by MAN O WAR Quote
Preacher Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 a to li je....we have such small penises :) :) .... E taj blesavi South Park....interesuje li te novi demo ,kad ga finaliziramo, da cujes? Cujemo se. Dolazim kuci oko drugog, pa cemo da smislimo nesto. A i da se vidimo posle soma godina Quote
MegaDex Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 @ MAN O WAR : i ja ga brate tek veceras cuh i peki ga je fino uradio mogu ti reci ...ce bude nesto od taj demic mali diskic ) @ preacher : a sto da ne...zovi samo zovi sto bi rekli oni idijoti radikali Quote
Recommended Posts