_Grotesque_ Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Prijatelji, da vam ja unapred pozelim srecnu Novu.. Sto je sigurno.. Sve najbolje! Nikad oskudniji nisam bio! E, i lepo se provedite u Pirotu! Quote
MegaDex Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 (edited) @Grotesque: Hvala ti Vlado srecna nova i tebi i familiji i zelimo ti sve najbolje kao bend posto se pojedinachno podrazumeva See ya soon i dobices novogodisnji poklon u vidu DEMA ali posle nove godine...sladje je kad se cheka :) LJUDI ANTI-DOTE VAM ZELI SRECNU NOVU 2007 GODINU!!! ZELIMO USPEH I PUNO SRECE SVIM KOLEGAMA IZ DRUGIH BENDOVA,FANOVIMA,PRIJATELJIMA,PORODICAMA... U MERI U KOJOJ ZELIMO TAJ USPEH I SRECU NAMA! :da: AJD ZIVELI PA DA NAM 2007 BUDE SVIMA SRECNA I BERICETNA I DA METAL KONACHNO POCHNE DA RULA!!! HAPPY NEW 2007!!! :pivopije: :rockdevil: :) :) Edited December 31, 2006 by MegaDex Quote
MegaDex Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Preslusavanje je gotovo i to je otprilike to...samo da odradimo covere i nalepnice i krece distribucija... Quote
_Grotesque_ Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Dexe, prijatelju, kako ide slanje? Quote
MAN O WAR Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Jeste Dex, kako ide slanje. Ja u sred Pirot jos nemam disc. Vuki je bio mnogo dobar pa mi je dao pojachalo na koriscenje a disc ne, jbg. Quote
MegaDex Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Ljudi sve je pod kontrolom...step by step...nadam se da necete zazaliti Quote
MAN O WAR Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Ma nema stani-chekaj. Godine idu, ja ostarih a svoj disk ne dobih. Ha ha Sta ti je to step by step- to mi zvuchi ko New kids on The Block (u bejbe). Ludiloooooooooooooo Quote
MegaDex Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Ako mi verujes na nji brate i aludirah... :) Oh boze cudan li je ovaj svet.Napravili smo set kome sve treba da prosledimo demo i imamo sve u vidu...malko samo da popusti guzing na fax i ondak pravac Ptt Srbija.Inache Slave kako po Pirot ... desava li se nesto perverzno vredno pomena? Quote
MAN O WAR Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 (edited) Jok ja bate. Nema nista. Svirke malo po sport caffe i to je to . Mi smo preneli deo opreme kod mene i juce smo imali kao prvu probu, i odma nam se pocepa bas bubanj, ali smo ga sredivshi na brzaka. Jos uvek upoznajem ostali clanovi s moje pesme i tako to. Za leto ce bude neka svirka zajedno s vama u Pi. Slava Edited January 11, 2007 by MAN O WAR Quote
MegaDex Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 moja malenkost i kolega Vuki u saradnji sa Duletom smo odradili neki novi materijal koji ce biti realizovan Quote
RNA Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Srecna vam svima nova godina, tacnije obe nove godine. Denise, suncic mu poljubim, kad ce vise taj demo dopasti mojih saka? Quote
MegaDex Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Hvala i vama zelim sve najbolje...da budete poznati ko Slayer! Nisam zaboravio samo imam neke shitove na faxu pa sam i ja veoma malo kuci ...dacu ti sigurno ovih dana samo da uvatim nekih par sati da to lepo sredim i dam ti Quote
_Grotesque_ Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Vidim ja da cu na leto da slusam demo.. Sta se radi? Kako situacija sa novim bubnjarem? E, srecne vam sve Nove! Quote
MegaDex Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Nista sa novim bubnjarem smo sve izdefinisali i izdogovarali posle ispitnog krecemo da radimo(februar prva polovina).Demo je prisutan kod mene al trenutno nemam vremena kad da to raspodelim ali nisam zaboravio i prvom prilikom radim po dogovoru.Radicemo i neki nov materijal i tako. To je to.Vlado srce ajd se javni ponekad Quote
StarbreakeR Posted January 16, 2007 Author Report Posted January 16, 2007 Ja cu da ostavim utiske, ali ako ih ostavljam moram mnogo da pisem, a sada nemam vremena da mnogo pisem...ali sam odusevljen!, kao sto vec znate... Quote
MegaDex Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Hvala jole znachi puno pohvala u svakom sluchaju makar bila i sazeta Quote
MegaDex Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Joco samo da te pitam...kog si choveche quoteovao dole Quote
MAN O WAR Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 Bas mi se svidja kako je Pedja uradio demo. Matre za bubanj mi se bas svidjaju, milim da ih je veoma dobro (chak sta vise odlicno) uradio s obzirom da ne slusa tolko metal. Bas sinoc kazem na Vukija- demo je ispao van mojih ocekivanja. Mnogo mi se svidja kako je uradjena "killing for fun", narocito oldschool riff na sredini pesme i Kostine kvarte. Bas pozitivne ocene imate od mene. Gitare se sad cuju bas kako treba. Bass linija je odlicno usnimljena (chisto i precizno) i ima olican zvuk. Vokali dobro nasnimavani. Uopste nije naivno za prvi demo. Teshka osmica od mene-ali koga jos zanima misljenje moje, hehe. Protiv-otrovi samo napred. Quote
StarbreakeR Posted January 19, 2007 Author Report Posted January 19, 2007 Joco samo da te pitam...kog si choveche quoteovao dole Mene i Kaia...nase zalopojke za otkazanom Angrom...zbog Maidena Quote
MegaDex Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 Bas mi se svidja kako je Pedja uradio demo. Matre za bubanj mi se bas svidjaju, milim da ih je veoma dobro (chak sta vise odlicno) uradio s obzirom da ne slusa tolko metal. Bas sinoc kazem na Vukija- demo je ispao van mojih ocekivanja. Mnogo mi se svidja kako je uradjena "killing for fun", narocito oldschool riff na sredini pesme i Kostine kvarte. Bas pozitivne ocene imate od mene. Gitare se sad cuju bas kako treba. Bass linija je odlicno usnimljena (chisto i precizno) i ima olican zvuk. Vokali dobro nasnimavani. Uopste nije naivno za prvi demo. Teshka osmica od mene-ali koga jos zanima misljenje moje, hehe. Protiv-otrovi samo napred. Hvala Slavko na pozitivnim kritikama...to nam svima dosta znaci.Osmica dobivena od tebe mi je vrlo dobar orijentir.Nadam se da sa ovim demom mozemo da uradimo nesto...ali nije prvi no drugi demo ...ali je prvi snimljen kako treba Killing je i meni konkretnija i bolja sad ali videtchemo. Hvala na kritici i uostalom vidimo se u pi posle grave diggera Jos jednom hvala i pozdrav Mene i Kaia...nase zalopojke za otkazanom Angrom...zbog Maidena Razumeo...thanx...karte li bese 22 uzimas za digger...ce idemo da se raskupusamo skroz Quote
Devilweed Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Sve najbolje, momci. Samo napred! Btw, da li je cenjeni vokal otisao nazad za Nis? Quote
MegaDex Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Hvala...nemam pojma nije se javio Quote
StarbreakeR Posted January 20, 2007 Author Report Posted January 20, 2007 Evo ga kod mene kuci @ Devilweed(Peko) Kosta te srdacno pozdravlja i zeli ti...nesto dobro... Quote
Shaman Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Evo i mene posle sto godina. Hvala Slavko na pohvalama. Dolazim kod vas na probu (u ponedeljak,bar mi je Caki tako reko) obavezno da vas poslusam i da popijemo po neku. Veliki pozdrav za sve! I Jos nesto: ko je zainteresovan za demo neka se javi na mail i nek ostavi adresu saljemo demo dzabe! Quote
Recommended Posts