MegaDex Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 E Vlada mi predlozi finu varijantu za promo...kad se vidimo ce ti kazem i objasnim o chemu se radi...isplativo a cool Quote
MegaDex Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 @Grotesque: Vlado ima li te ne javljas se ovih dana nikako? Quote
implosion Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Ljudi, samo pichite... Najjaci ste!!! Gostujete kod mene na radiju prvom prilikom ponovo. Implozija je uz vas! Mozda i saradjujemo jednog dana... neki koncert, a? Quote
MegaDex Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Da da..ajd sad da ne citiram pedra... Barem da se u pi nadje jos jedna normalna ekipa sa kojom moze da se saradjuje Kako napredujete sa nove pjesme? MegaDex - Dex Quote
StarbreakeR Posted January 27, 2007 Author Report Posted January 27, 2007 Megadex - Dex = Mega? Quote
StarbreakeR Posted January 27, 2007 Author Report Posted January 27, 2007 Pa dame i gospodo Thrasheri, a i ostali, sa ponosom mogu da vam predstavim Myspace Stranicu benda Anti-Dote... www.myspace.com/antidoteserbia Imam jos par stvari da dovrsim...ali to je nesto malo... Ljudi da ste mi zivi i zdravi i ocekujem da se nadjem u bookletu jebenog prvog albuma... Cheers Quote
MegaDex Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Hvala ti Joco!Naravno da ces se naci u bookletu albuma...samo jos da nadjemo izdavacha...sta fali dovrsicemo ali je to to video sam...Hvala do neba! Quote
StarbreakeR Posted January 28, 2007 Author Report Posted January 28, 2007 Samo promeni ovo u potpisu, nije Anti-Dote Web page, no Anti-Dote Myspace Page...ima ogromne razlike, veruj mi... Quote
dr.zmaj Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Joco videh stranicu i samo mogu da ti kazem jedno a to su dve stvari THANX, THANX AND THANX AGAIN U muzici ne mozes nista da uradis bez podrske ljudi koji su spremni da ti pomognu a pogotovo u ovoj nasoj ubogoj zemlji.Hvala jos jednom na pokazanom entuzijazmu Quote
MegaDex Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 U pravu si dule da nema takvih likova ne bi ni upola bilo lakse kao sto je sada Starbreaker thanx Quote
Narsil Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Ja sam danas ceo dan slusao Anti-Dote... By the way momci , od onog naseg intervjua ce ipak da bude nesto , zavrsili smo skoro sve za zine , samo jos vi , i da trazimo podrsku ljudi za to! Slava! Quote
MegaDex Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 (edited) imas lejce kontakte pa se slobodno javi slobodan sam i spreman na odgovore na myspace strani imas i nase nove pesme Edited January 29, 2007 by MegaDex Quote
Narsil Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 pazi ova killing for fun je toliko dobra........ Quote
StarbreakeR Posted January 29, 2007 Author Report Posted January 29, 2007 Auuuh...oduvek sam se palio na nju...a ova nova verzija mi je za sada stvarno vrh... Inace moj favorit je Red Line...jebi ga...Old-School u srcu @Dule...pa svi clanovi su videli stranicu osim Koleta...bas me zanima njegovo misljenje...inace drago mi je da vam se dopada... ...pa se vidimo na Diggeru i Therionu Quote
StarbreakeR Posted January 29, 2007 Author Report Posted January 29, 2007 (edited) Jesi imao sansu da je cujes uzivo?(Gitarijada ili nesto) Zao mi je samo sto zaboraviste Reborn...otkada je nisam cuo A da...setih se...na Kulturnom Letu na trgu...odusevio sam se skroz kada poce onaj uvodni deo...k'o klinac, jebo te Edited January 29, 2007 by StarbreakeR Quote
MegaDex Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Nije Lie within a Lie nije uzivo okacen...sniman je . Joco Reborn ne stigosmo snimiti iz poznatih ti tehnickih razloga .Red line je mnogo mnogo cool (old school favourite ) mada i nova verzija Killing for Fun mi je bolja Quote
MegaDex Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Mislim ko i stara samo presvirana i jedan deo je malkice izmenjen ali malkice....ali bolje je ispala sa novom opremom Dobacicu ti to ja vecn ekako Quote
dr.zmaj Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Jebiga jedva smo kao sto znate postigli da snimimo i ovo sto smo snimili ali u svakom slucaju fuscking reborn mora da se snimi kad tad.Pesma ima takav potencijal uz neke mozda sitne izmene i sa novom opremom ima da se usnimi samo tako! Quote
_Grotesque_ Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 HA! Znaci, krenuo je demo da se siri! Aj` posalji i meni, Dex. Ispadni covek.. E, imao sam guzve neke pa sutra sigurno! saljem ono sto smo se dogovorili. Videces, za te pare je omot svecki. E,da! Sa`ce i na majspejsu da budemo drugari. Nego, Dule.. Cujem, bili ste ti i Kosta u Knjazevcu. Pozdrav, drugari i da se u skorije vreme ponovo okupimo! A, bre! Sto nece da downloaduje pesme sa majspejsa?! Quote
Karlo SE Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Pozdrav drugari, evo i mene da vas malo hvalim i kritikujem. Prvo "Lie within a lie" je odlicna pesma, pravi hit, dobra svirka, dobar vokal, slicno sam vam rekao i na gitarijadi, cuvajte pevaca da se nesto ne uobrazi i ne istripuje i gajite ga da ne ode u narodnjake, prilicno je mlad i talentovan i treba paziti na njega. Elem, velika zamerka ide na tempoe pesama (bar ove 3 dostupne), ljudi bre, thrash metal, dajte bre neku brzalicu, neku "tu pa tu pa" pesmu, nemojte kao Underdeath, to i njima stalno pricam, ok je mid tempo, al ne da sve pesme budu takve, dajte malo agresije i povoda za sutku, secam se da mi je to glavni nedostatak bio i na gitarijadi od vas. Eto tako, u svakom slucaju ste na dobrom putu, samo napred, pozdrav od Space Eater-a! Quote
MegaDex Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Hvala mnogo Karlo...znaci puno i pohvala i kritika.Najbitnije da smo na pravom putu Kostic je Ok covek i volimo obostranu saradnju tako da ce to biti OK.Bas pre neki dan kad sam se video sa Boskom rekoh mu da ce novi materijal da vuce vise na speed...bice Anti-Dote samo brzi da vidimo kako ce to da ispadne.Bitno da smo nasli coveka za rad...pa ce valjda to ici svojim tokom.Jos jednom mnogo hvala na vremenu. Keep thrashing HA! Znaci, krenuo je demo da se siri! Aj` posalji i meni, Dex. Ispadni covek.. E, imao sam guzve neke pa sutra sigurno! saljem ono sto smo se dogovorili. Videces, za te pare je omot svecki. E,da! Sa`ce i na majspejsu da budemo drugari. Nego, Dule.. Cujem, bili ste ti i Kosta u Knjazevcu. Pozdrav, drugari i da se u skorije vreme ponovo okupimo! A, bre! Sto nece da downloaduje pesme sa majspejsa?! Ma mani udarismo po internetu ko kreteni Stavio sam samo Vile & Extreme za download.... Poslacu i ja Demo kad ti posaljes ovo :) Zezam se naravno...sad opet neka sranja pofaxu pa se jedva sastavljam ali poslacu... myspace for human race... Ostalo nek ti Dule isprica on je explicitniji Quote
MegaDex Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Pregledah 15 stvari i stavih Lie within a lie u takmicenje na garageband.com.Za ostale 2 mi treba jos 15 kritika...ima vremena...svaki dan po minimum 3 kritike i tako Bitno da je jedna pocela da se vrti. Quote
Recommended Posts