StarbreakeR Posted March 23, 2006 Author Report Posted March 23, 2006 E to se ceni... za Grotesque-a Bre kad bi se bendovi ovamo drzali zajedno imali bi mi paklenu scenu... Quote
dr.zmaj Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 E pa da se i ja ubacim.Ovo sa diskovima zvuci super.Kad dobijes disk za dzabe najmanji je problem da ga preslusas.I mi smo preslusali jebeni astrud promo disk. Quote
StarbreakeR Posted March 24, 2006 Author Report Posted March 24, 2006 Totaly dude... ...Mada bice lakse kada budete stavili pesme na net...u mallo reklame ovde ljudi ce skidati pesme i cuti ih... Quote
MegaDex Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Grotesque ce josh i da podeli fanovima poklonchice, bombone, a oni koji zgotive Demoe dobijaju 25 hiljada(titovih dinara) Ma super je ideja.Srecno u SKCu . Zelim dobro Przenje Quote
MegaDex Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Ah da Vlado donesi mi neku trzalicu sa svirke... Quote
StarbreakeR Posted March 25, 2006 Author Report Posted March 25, 2006 Heh...valjda ce da sakupe te pare za taj Thrash fest... Quote
_Grotesque_ Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 (edited) Pa, da. Bio bih "dude" kad bi me bolela kita za fellow bendove i kao, "daj da ja izguram svoje, nek` se ljudi sami bore za svoju publiku!'. Eto, na zalost vecina kod nas je takva. Kao, po`vatali gitare u ruke i "mi smo face" stav! Hate to that! Uvek cu pomoci drugim bendovima. Ako neko posle toga bude bio bolji od MOG Scrimmagea, svaka mu cast & -II- dala. Naravno. A meni ce SAMO biti veoma drago sto sam uspeo nekome da pomognem, tj. osecao bih da imam udeo u uspehu tog benda/pojedinca. And amen to that! Dex, cuvam ti neku trzalicu! Zajedno smo jaci & stuff! Edited March 25, 2006 by _Grotesque_ Quote
Shaman Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 u po potpunosti se slazem _Grotesque_. Ako ne pomazemo jedni drugima sta bi onda radili (verovatno bi zavrsili na svadbama). Uzgred kad ce demo da ga malo rasirimo, da podelimo ljudima. Bas su se nalozili ovi nasi. Pozdrav Ako se drzimo zajedno mozda i napravimo nesto. Quote
StarbreakeR Posted March 25, 2006 Author Report Posted March 25, 2006 E kada bi vecina delila vas optimisticki/ortacki stav...ovde bre vecina gleda samo na svoje dupe...enivej Anti-Dote Scrimage Burek Quote
_Grotesque_ Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Poslacu cd u ponedeljak-utorak Denisu. Burek rula! Quote
MegaDex Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Odlicno vlado posalji.Ajd javni se da poprichamo o utiscima sa svirke.Nadam se da ste ga ubili Quote
MegaDex Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Pa jeste al nema veze u fazonu ako se ne chujemo itd Quote
StarbreakeR Posted March 26, 2006 Author Report Posted March 26, 2006 Ma znam...pa valjda im je bilo lepo...steta sto se nismo organizovali da podjemo... Quote
MegaDex Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Pa i to shto kazes.Al nema veze dovescemo ih u goste ako nam opshtinari daju kinticu Quote
_Grotesque_ Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 E! Podelio sam par diskova u SKCu. Nadam se da ce biti od neke koristi! Zivi bili i da se vidimo u tom Pirotu, da otprasimo zajedno!!! Quote
MegaDex Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Ajd kad se probudish javni se da poprichamo.Utisci, potpisane bujne devojachke grudi itd. ...Dolazak kod nas itd....itd Quote
MegaDex Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 A da pitanje kome si ih podelio...Cavaleri...Mustaineu ....ne nisi valjda....Cristini Agileri...ho ....onesveticu se Quote
MegaDex Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 pa u sushtini je gotov samo se trenutno bavimo kupovinom domaina!Malo strpljenja i bice sve coll(umesto cool) Quote
MegaDex Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 SAd ce skoro i snimanje albumcica........ Quote
Recommended Posts