RNA Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Pozdrav drugari, evo i mene da vas malo hvalim i kritikujem. Prvo "Lie within a lie" je odlicna pesma, pravi hit, dobra svirka, dobar vokal, slicno sam vam rekao i na gitarijadi, cuvajte pevaca da se nesto ne uobrazi i ne istripuje i gajite ga da ne ode u narodnjake, prilicno je mlad i talentovan i treba paziti na njega. Elem, velika zamerka ide na tempoe pesama (bar ove 3 dostupne), ljudi bre, thrash metal, dajte bre neku brzalicu, neku "tu pa tu pa" pesmu, nemojte kao Underdeath, to i njima stalno pricam, ok je mid tempo, al ne da sve pesme budu takve, dajte malo agresije i povoda za sutku, secam se da mi je to glavni nedostatak bio i na gitarijadi od vas. Eto tako, u svakom slucaju ste na dobrom putu, samo napred, pozdrav od Space Eater-a! И да Денис спусти гитару, да не изгледа као проклети фенсер... Quote
MegaDex Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 :) :) OOOO Bosko pa to neka prozivka.... :) :) Ma da bre na toj svirci ko da su me izvukli iz obliznjeg kafica da sviram...bas Bambi :) Quote
MAN O WAR Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Danas uzo od Cakija sve vase stvari, tj. sve ikad snimljeno (demo202,gitarijada,picanal...) i nakupi se oko 22 pesme, jes da se ponavljaju al ajde. Ja stvarno sad prvi put chujem neke stvari, tipa Still in me, Reborn.... Chudno. Ova "Still..."- kad je to snimano i gde. Bas mi se svidjaju gitare kako su uradjene. Isto i neka pesma koja se zove "Sunday", il je meni mozak izvetreo od pivo il jebem li ga. Zahtevam objasnjenje? hehe Quote
MegaDex Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Ima Slavko Sunday to je igor pevao.Still in me je radio Pedja.To je sa prvog dema.Inace je pedja na garageband.com najvise kritikovan za produkciju Zezam se dobar je Peki...kako smo izvukli u bez studijskim uslovima deluje vrlo OK! Quote
RNA Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 (edited) :) :) OOOO Bosko pa to neka prozivka.... :) :) Ma da bre na toj svirci ko da su me izvukli iz obliznjeg kafica da sviram...bas Bambi :) Koja svirka? Ja sam vas jedino gledao na Gitarijadi i ono je bilo kao da si izasao iz Tamburica 5. Edited February 1, 2007 by RNA Quote
MegaDex Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 :) E jebi ga sad...ne drzim gitaru tolko visoko da mi dodje ko balalajka...mada sad sam dosta olabavijo kais ali ipak mi je zgodnije da je na srednjoj visini a ne da visi ko dzak ali TAMBURICA 5 :) Uvatila te inspiracija :) Quote
_Grotesque_ Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Denise, prijatelju, poslao sam ti ovo. Nadam se da ce da zavrsi pos`o, pa da proslavimo i taj album u neko dogledno vreme! Aj` sad ti! Quote
MAN O WAR Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Koja svirka? Ja sam vas jedino gledao na Gitarijadi i ono je bilo kao da si izasao iz Tamburica 5. Nema to veze. i pokojni iz Death-a je visoko drzao dzitru pa to nikom nije smetalo. Daleko od toga da ih uporedjujem al po meni imidz nije jedina karika koja oslikava neki bend. Mladi su oni, tek pocinju sa radom , ima vremena i za scenski nastup. Quote
MegaDex Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 @MAN O WAR:Hvala sto stajes u moju odbranu :) Ja i Chuck smo nebo i zemlja i po znanju i po stilu i po muziki ali fino dodje kao adut u raspravi. @Sholtz: Super taman se zabrinuh...pogledacu obavezno kad stigne...sutra ispit pa saljem Napravismo na garage band napredak od 252 na 239 mesto...sad citam kritike Quote
Karlo SE Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Jao bre, zaboravih glavnu pohvalu, uvod iz EVILDEAD u "lie within a lie", sjajno, odusevio sam se kad sam cuo! Quote
MegaDex Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Hvala Karlo...koliko je dobar tolko je ponekad i suvisan Necronomicon.Ti si prva pohvala za to...mnogi su rekli da je to suvisno ili lose....nema veze nama je OK Hvala! Quote
Karlo SE Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Ma bre EVILDEAD, makar bilo i totalno suvisno do jaja je! Quote
dr.zmaj Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Jes evil dead i necronomicon i Ash sve do jaja ali ce nam se to obiti o glavu, a Dexe? Quote
MegaDex Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Teko nesto...Ameri bas i ne vole taj fazon...Glupi Ameri Quote
Karlo SE Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Ameri, film iz '81. koji je kostao 350.000 dolara je zaradio 2.5-3 miliona, mogu oni drugog nekog da lazu da ne vole. Quote
MegaDex Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 :) pa tacno je to ali da ne quotujem sam sebe reci cu ovako... GLUPI AMERI :) Quote
MAN O WAR Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 :) pa tacno je to ali da ne quotujem sam sebe reci cu ovako... GLUPI AMERI :) Evo ja te quotujem. Sto jes jes. Ja jedino volim njihove ribe (da ih zigujem uz May Result) Quote
MegaDex Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 To bre to se ceni...plave sisate amerikanke Quote
MegaDex Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Denise, prijatelju, poslao sam ti ovo. Nadam se da ce da zavrsi pos`o, pa da proslavimo i taj album u neko dogledno vreme! Aj` sad ti! Ovo jos uvek ne stize a iskulirase me u ptt....pazi izjavu : CD reko da ti posaljem u onaj omot sa onim zastitama sa baloncicima sto se puckaju...i ova guska mi kaze Nemamo to...stavi u kovertu...Ej bg da nema te koverte a u pi ima...ima da zapalim prokletinju da gori Quote
MAN O WAR Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Dole sa monopolistima. Pali brate. d ruf iz on d fajr. kako mi je techan engleski a. Quote
MegaDex Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 MA tako nekako...da te pitam...kako napredujete,ide li na probe,mislis li da ste skrojili ekipu kako treba? Quote
MAN O WAR Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Ma sviramo mi al... Kad se vidimo ce ti pricam, ima zajebancije. LELE ce umrem sto veceras ne mogu da dodjem na Therion. Jebem ti zivot-bez kilo rakiju i kartu za cert Quote
MegaDex Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 (edited) E....sad sam dosao...bilo je jebacki dobro...Therion je bio :rockdevil: Sabaton je bio a Grave Digger je bio :rockdevil: zamalo da uvatim trzalicu....a o vasem bendu cemo pricati kad svratim jedva cekam da vidim kako radite Edited February 6, 2007 by MegaDex Quote
dr.zmaj Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 (edited) Jebem ti zivot-bez kilo rakiju i kartu za koncert Jebi ga Slavko, nekom zivot majka...nekom New Orleans! Edited February 6, 2007 by dr.zmaj Quote
Recommended Posts