MAN O WAR Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Ja se sinoc utepa od alkohol. Pokusao sam da ubijem tugu al ne ide. Ovi moji su spucali 2000 din krede, zvali me ljudi og mob, tako da sam pola konc i chuo. Bolje da su mi dali pare za kartu. LELELEEEEE, Vecno cu zaliti Quote
MegaDex Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Definitivno bolje da su ti dali pare... Quote
MegaDex Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Slavko desava li se po Pi nesto sto se svirki tiche??? Cuh za koncert a meni se prica i prigovara da propada ''rok en roll'' zbog mene...shame :) Toliko o tome Quote
MAN O WAR Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Ma jok. Sad ze vezba za leto. More, bajkerijada ovog leta ponovo kod nas. Quote
MegaDex Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 U jedva chekam da izleznemo i da ga raskovemo sve da se raspadne binata Quote
MegaDex Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Evo ja te quotujem. Sto jes jes. Ja jedino volim njihove ribe (da ih zigujem uz May Result) Brate ce nabavljamo li novi GNR album kad izadje da vidimo na sta to lici ? Quote
MAN O WAR Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Pa ja bi to preslushao reda radi. Chisto sumnjam da ce da mi se dopadne. Videcemo. Quote
MegaDex Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Slazem se...moram da ti pohvalim isto i novi avatar...izgleda bas jebacki! Quote
MAN O WAR Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Neshto zamrla tema Dex jesi li ti poslao ljudima demo? Ne vidim da neko iznosi kritike. Radite na svojoj promociji, ja li da vas uchim :) Quote
MegaDex Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Sad cekam da za coveri pogledamo varijantu...covek mi poslao pre 7 dana paket...i nema ga ... JEBEM TI PTT i EDB i sve ruzne komunjarske organizacije! Quote
MegaDex Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 @Grotesque: Sta ispade sa PTTom...ja sam u Pi sad...U pon ti saljem...a ovo tvoje...sta se desi sa tim? Quote
MegaDex Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Jebi ga Slavko, nekom zivot majka...nekom New Orleans! Ti li si pinul malko povise Quote
MAN O WAR Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 (edited) Nemoj vam organizujem svirku s Pedra. Nego pomagajte. Znate li nekog ko ima neki manji razglas ili bas pojachalo za izdavanje. Pitao sam gradske rokere (Zoka, Car..) al nema niko. Pa ako se nesto pojavi il znate nekog po Pi ko bi mogo da izadje u susret javite. Edited February 19, 2007 by MAN O WAR Quote
MegaDex Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Tesko...moguce je da Dule na to mozda moze da tiadekvatno odgovori ako on zna...ja nemam pojma ko ima bas pojacalo....javljamo ti cim vidimo nesto Quote
MAN O WAR Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Ma snasho sam se za bas pojachalo. Nego Dex stvarno li si slomio gitaru. Ako jesi idi ubi se. aaa Nesto sam nachuo.. Quote
MegaDex Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Da to je tachno ...slomio sam parce duzeg kraka(otkacila se od kaisa i pala...bilo je tu mnogo suza i tako toga ...vise nego za igracke kad sam bio dete ),odneo kod majstora koji je odsekao deo i obradio ga.Dule je danas video i odusevio se,kaze da mu je vishe cool nego pre...videces meni se isto mnogo svidja....vide li Aleksa kako mi odrza lekciju Ali je covek bio u pravu za vecinu stvari i na to cu stvarno da obratim paznju Quote
MAN O WAR Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Cisto sumnjam da sad bolje izgleda. Tako sam i ja ko mali izigravao maidene sa groznim kaishem i dzitra je letela u sve uglove moje sobe, i slomio sam deo kod E i H chiviju, ali sam fino dao majstoru koji je taj deo zalepio ko zna s chim , prefarbao pa se sad ne vidi nishta, a chivije sam prebacio dole. Shto i ti nisi uradio isto nego si kratio gitaru. Sad daje bolji zvuk a. Mani ti Alexu on je old tajmer, i voli da kenja isto ko i ja :) :) Quote
MegaDex Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 NE gitara je stvarno vise cool ce vidis...a i ALexa je bio u pravu...stvarno sam ga shvatio ozbiljno i krenuo da radim jos zesce na ispravkama..inace kako je po pi Quote
MAN O WAR Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Sranje ko i uvek. Sad s nama vezbaju i Mr. Bunny suicide (Vojkan, Stefta,Nesha,Bagzi,,) piche neki stonerrock-grandz shta li vec. Zvuche ok skroz. Quote
MegaDex Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 TO ako ispadne kako treba nema da zvuchi uopste lose...samo da bagzija drze pod kontrolom i super ima da muzika ispadne Quote
StarbreakeR Posted February 24, 2007 Author Report Posted February 24, 2007 Ma sta ima dobro po Pirotu nema nista...smor...kad ce probe, kad ce svirke...sto mi ne das gitaru sad kada je polomljena, sta ce ti Quote
Recommended Posts