MegaDex Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 ma da pa i mi isto spadosmo na tu kvotu...mada nije ni to lose...taman od probe do probe akumulirash sve ideje Quote
MAN O WAR Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Samo da odobre budzet za ovaj fetival kod nas i na konju smo Quote
Obituary Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 To li su samo ti bendovi, niko se vise ne moze ubaci da svira na taj fest. Quote
Drizzt Do'Urden Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Epa Vukota i Dule dolaze do 4.7; Dex i Neiko malo kasnije pa taman kad oni dodju mozemo da pocnemo sa radom na Vile Basemantu!!! :bend: O novim informacijama bicete obaveshteni redno!!! MAHOBAP JE CEKTA!!! ROCK ON! ROCK ON! ROCK ON! ROCK ON! ROCK ON! Quote
MAN O WAR Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 ooooo da li nam se to Kostica pridruzio! Znash kako cemo da krstimo podrum. Vile from within basemant! aa?? Quote
_Grotesque_ Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 `De ste, bre, drugari!!!! Evo, i ja sam docekao blagodeti ADSL interneta, pa reko` da se javnem i ovde.. Sta ima novo? Ka`ce ta svirka (fest?) u Pirotu? Bas sam se naostrio da vas isposecujem. Aj` zivi bili i, naravno.. CheersBigEars!!!! :pivopije: :pivopije: Quote
MegaDex Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Vlado eto care...radimo,probamo,sad nas popusti najteza boljka tj fax...Fest ti je 11.08.2007 udri i slobodno dodji...prijavismo se za gitarijadu pa mozemo se i tad vidjet...ajd javni mi se ovih dana se izdogovaramo sta i kako.Veliki pozdrav za naj naj naj Sholtza! Quote
MegaDex Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Upravo danas je zavrsena i cetvrta nova pesma pod imenom "The Fury Unleashed"...sa pesmama "Rest in Hell" "Fight Back" i "pesma sa radnim nazivom Goodbye Bitch" bi to bio novi protivotrovski materijal...cim se to usnimi kacicemo na maj spejsu Quote
_Grotesque_ Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 (edited) E, pa, cestitam! Bas mi je drago sto ste upali i na ovu Gitarijadu! Obaveznoo se javite da se druzimo A za smestaj ne morate ni da pitate. Samo ispadnite! Pa, da bude i da napravite nsto ove godine! CheerzBigEars!!! Edited July 24, 2007 by _Grotesque_ Quote
MegaDex Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Cujemo se sutra obavezno da prichamo!Cheers mate! Quote
StarbreakeR Posted July 25, 2007 Author Report Posted July 25, 2007 Svaka chast i od mene ljudi...uz vas sam, kao i uvek Quote
Recommended Posts