Double D Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Velike cestitke od celog Drop Dead-a!!! PA DA RASTURITE SVIRKU!!! Quote
MegaDex Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Hvala Drop D-eadovci!!!Ima da i za vas rasturimo sve! Quote
MegaDex Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Sutra ce Anti-Dote svirati u Bash Cheliku u Pirotu....vise infoa na nasem myspace-u Quote
MegaDex Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Nova svirka u ponedeljak u Sport+ caffe-u.Vise info-a na myspaceu. Quote
Double D Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 (edited) Sutra ce Anti-Dote svirati u Bash Cheliku u Pirotu....vise infoa na nasem myspace-u Dakle svirka je bila do jajeta!!! Bilo je to dobro zagrevanje za ROCK ON! DD Edited July 28, 2007 by Double D Quote
MegaDex Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Najavljeni ste na nasem myspace-u kao gosti u sport + u ponedeljak! Quote
Drizzt Do'Urden Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Pa hajde Drop Dead-ovci nemojte da ste taki:) Da prashimo TUGEDR! "mnogo su mi zanimljivi ovi smajliji" Ajd pa se vidimo u sport plustu+ Quote
~MaX~ Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Anti-dotovci, ponesite opremu za fudbalicu i slichno u Zajechar jer imamo terene tamo gde sviramo... mozhemo da napravimo medjubendovsq tekmu... Quote
MegaDex Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Igracemo se svakako...ali prvo da se naranimo da ne igramo na prazan zeludac! :) :) :) Quote
StarbreakeR Posted July 30, 2007 Author Report Posted July 30, 2007 I onaj cuveni biser, Kunin valjda bese, kako mozete da jedete na prazan stomak haha Quote
RNA Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Денисе, свака вам част, развалили сте у финалу. Сад сам гледао снимак на ТВ-у и оно је било предобро, дупло боље него прошле године. Надам се да ћемо се видети у пироту, ако успем да пристигнем. Quote
MegaDex Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Hvala Bosko!Bas puno znaci da cujes takvu pohvalu!Sve najbolje i vidimo se uskoro ako bog da! Quote
Shix Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 E ja ne slusam nesto trash metal ali vase pesme sam brzo zapamtio... razbijaju. Quote
Double D Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Pozdrav "Tackice" (Dotovci) Svaka cast za sinoc! Ostadosmo bez glasnih sajli!!! Anti-Dote ARMY!!! Quote
~MaX~ Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 (edited) Pozdrav narode.. extra su vam bile svirke a pesme imaju muda samo takva.... el ima shanse da se dokopam nekog promoa ili slichno?... pozdrav svima, nadam se da cemo o5 negde zajedno svirati... Edited August 5, 2007 by Maximus Quote
MegaDex Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 (edited) @Gera: Hvala....tvoji saveti ce mi nenadjebivo pomoci za dalje!VElika hvala! @Maximus:Naravno....posalji mi SMS na 063/415-909 broj adresu i stuff da imam generalije kad saljemo materijal!Hvala na komentaru! @Shix: De ste legende....svaka cast za nastup.Imamo vas demo i slusali smo!Generalno nismo fanovi te muzike ali je kvalitet najbitniji a to imate!Samo napred !@Double D : MOTHER FUCKIN' HELL YEAH.......SOUTHERN PRIDE TILL DETH!!!!!! Bili ste naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj najbolji!Svirka je bila samo za tebe i ekipu! Edited August 5, 2007 by MegaDex Quote
StarbreakeR Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 Ajde da se javi i vodja navijaca Znaci, prevazisli ste sva moja ocekivanja...u jednom trenutku mi je sve to delovalo vise kao koncert nego kao takmicenje demo bendova.Scenski nastup je mene, kao i vecinu ljudi sa kojima sam pricao odusevio.Imali ste snagu, pokretljivost i opsti utisak je bio zaista impresivan.Bilo je zaista tesko predvoditi, slobodno mogu da kazem, rulju od 70 Pirocanaca, i jeste kostalo dosta zivaca, ali je i pokazalo koliko smo posveceni, vatreni i pre svega koliko se drzimo zajedno(nemojte sad da ispada da se hvalim, hiperbolisem ili tako, ali ovo je istina)...chestitam vam na pobedi po izboru publike, sve najbolje nadalje, pa cemo da se zapijamo ASAP, samo da izlecim zivce Nazalost nismo svi tu, ali...you get the picture Quote
MegaDex Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Ovo je nesto najlepse sto covek moze da dozivi!Od Anti-Dotea veliki aplauz! Quote
Man From The Crypton Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Da napisem i ovde...Bili ste DO JAJA !! Skroz sam se iznenadio, jer sam prvi put gledao kako uzivo gruvate !!! Samo napred !! Gledamo se na Rock ON-u !! Quote
Diablo-man Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Eh,Anti-Dote znaci svaka vama cast,al ja mislim da gitarijada nije mesto za tresh metal .... Razmishljacu o tome da se i ja prijavim sa nekim bendom na gitarijadu pa da pevam tresh metal,kazu da mogu i ja da se derem u mikrofon pa da onako zvuci... Ali i ako mi se niste svideli ni malo,moram da kazem Pevacu svaka cast na nastupu! Bez treme(bar je tako izgledalo). Quote
Crna_Dama Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 E,super ste bili,svaka cast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pored Nightfall-a, bili ste mi favoriti od samog pocetka, i drago mi je sto su oba benda dobro prosla..... Nadam se da cemo se uskoro videti ovde u Cacku, posto mi decko rece da cete stupiti u kontakt oko neke svirke.....eto,toliko od mene.... @Starbreaker:Kolega iz prvih redova, odmah sam te prepoznala tamo! Quote
MegaDex Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) Eh,Anti-Dote znaci svaka vama cast,al ja mislim da gitarijada nije mesto za tresh metal ....Razmishljacu o tome da se i ja prijavim sa nekim bendom na gitarijadu pa da pevam tresh metal,kazu da mogu i ja da se derem u mikrofon pa da onako zvuci...Ali i ako mi se niste svideli ni malo,moram da kazem Pevacu svaka cast na nastupu! Bez treme(bar je tako izgledalo). @Crna_Dama: Hvala puno!Cacak nam je u planu kao sto sam i rekao momku koji me je kontaktirao, a pretpostavljam da je to tvoj decko,samo da prvo prodje ovaj Rock On! Festival.Hvala puno i sve najbolje Edited August 6, 2007 by MegaDex Quote
Recommended Posts