darthmoog Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 koliko je homo koristiti w umesto v... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 DA IMALI SU MNOOOOOOOGOOOOOBROJNU PUBLIKU ZA RAZLIKU OD NIGHTFALLA KOJIMA SU NA GITARIJADI PUBLIKA BILE DWE TRI DEWOJKE I DWE TRI NAPELJENE KLINKE I NEKI DERPE RAZOCARAN JER GA JE SUTNULA DEWOJKA I NEMOJ WISE DA KENJASH AKO TI SE NESTO NE SWIDJA JEDNOSTAWNO ISKILIRAJ! A NA GITARIJADI NISU MOGLI DA POBEDE KAO I NEKOLICINA EXTRA BENDOWA PROTEKLIH GODINA JER SE DOLE TRAZE SAMO LIMUNADICE,LJUBICI I TD! TRASH TILL DEATH! E blate kolko imas godina?Ja tli!!!A ti??? Quote
PuPaK Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 E blate kolko imas godina?Ja tli!!!A ti??? Dobro necu vise da koristim W! I nemo odma da mislite da sam neki derpe ! pozdrav Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 (edited) Dobro necu vise da koristim W! I nemo odma da mislite da sam neki derpe ! pozdrav Samo rekoh da u ovakvoj komunikaciji nije bas to primereno,no hard feelings dude Edited August 11, 2007 by johnny bravo Quote
Diablo-man Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 EWIL NEAWEL ti bash imash probleme sa zivcima ? .... NightFall ne znam koliku publiku je imao,ali znam da je Pirot mnogo blizi Zajecaru i da je mnogo jeftiniji put od Pirota do Zajecara nego od Beograda do Zajecara.... Pomiri se sa onim sto sam rekao...to je istina...mozda i pobede jedne godine .... Svaka njima cast,a sto li si me napao to vec samo ti znash... Kad izlecish zivce,pokushaj da odgovorish na neki moj post. Do tada me zaobilazi...HVALA Quote
KLETVA Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Samo usput.....EWIL NEAWEL NEMA problema sa zivcima!!! Quote
PuPaK Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 EWIL NEAWEL ti bash imash probleme sa zivcima ? .... NightFall ne znam koliku publiku je imao,ali znam da je Pirot mnogo blizi Zajecaru i da je mnogo jeftiniji put od Pirota do Zajecara nego od Beograda do Zajecara.... Pomiri se sa onim sto sam rekao...to je istina...mozda i pobede jedne godine .... Svaka njima cast,a sto li si me napao to vec samo ti znash... Kad izlecish zivce,pokushaj da odgovorish na neki moj post. Do tada me zaobilazi...HVALA Ne brate nemam ja problema sa zivcina nego sam ispizdeo jer owo nije jedini tvoj post koji me je iznervirao i BTW to sto si rekao swe u predzadnjem postu je bilo toliko cinicno , to se odmah vidi! Quote
Diablo-man Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 (edited) Sto te nerviraju?Zato sto kazem svoje mishljenje?Zato sto se ne foliram,da kazem bravo momci extra ste,samo vas slusham bla bla ....?Jel to treba da radim?Samo sam rekao sta mislim.Ako te moji postovi nerviraju,ti nemoj da ih citash! Volim i ja tebe ... Edited August 11, 2007 by AeternaAndNightFallFan Quote
RNA Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Да си ти то ткао рекао, не би било проблема, но... Quote
PuPaK Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Sto te nerviraju?Zato sto kazem svoje mishljenje?Zato sto se ne foliram,da kazem bravo momci extra ste,samo vas slusham bla bla ....?Jel to treba da radim?Samo sam rekao sta mislim.Ako te moji postovi nerviraju,ti nemoj da ih citash! Volim i ja tebe ... MORAO SAM DA IH PROCITAM JEL SAM CITAO CELI TEMU. Ne misljenja nego si par puta ispljuvao ovaj bend,kazi sta hoces mene zabole ali nemoj biti cinican i nemoj da vredjas jer mozda to neko voli da cuje! JA TEBE NE ! SKAPAJ Quote
Diablo-man Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Ispljuvao....pa da si procitao sve postove ukapirao bih.... I kad te vec,kako kazesh,zabole...sto si morao da prokomentarishesh? ..... Ja ovim prekidam ovu "raspravu"jer ne vodi nikud,a i ne pripada temi .... Quote
MegaDex Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 (edited) Amin! Necemo ni da se trudimo da "pobedjujemo" po Zajecaru zato sto smo za nas najdrazu pobedu uzeli!Idemo dalje i gledamo svoja posla. Toliko o tome! @aeternija fan : ko je bio uobrazen?i sta je smesno u celoj prici?postoji jednostavno nesto sto se zove kulaza.Ne svidjamo ti se...ne bavi se onda nama i kraj. @R'N'R:Hvala puno na komentarima...nisam stigao da se zahvalim zbog objasnjavanja.Hvala puno jos jedared! Edited August 12, 2007 by MegaDex Quote
RNA Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Јашта, повели сте своју публику, која је, нормално, била најгласнија... Него, кад ћу ја бре да добијем преостале три песме које сте снимили? Обећао си ми их пре 6 месеци. Quote
MegaDex Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 (edited) Kad dodjem u bg.Posto sam u pi trenutno. Svoju publiku su imali i drugi pa nikom nista. Edited August 12, 2007 by MegaDex Quote
PuPaK Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Ja sam cuo da su neki likovi doveli i svoje matore da navijaju za njih!? :) Quote
MegaDex Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 :) Svasta ima...jadni ljudi najverovatnije nisu mogli da se opasulje od silnih distorzija... :) Quote
RNA Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Svoju publiku su imali i drugi pa nikom nista. Ма, какви. Quote
Diablo-man Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 MegaDex nisam rekao da ste uobrazeni,niti da je neko od vasio bio uobrazen.Samo sam rekao kako ste delovali na mene i josh 20ak ljudi(moje drushtvo) koje vas je slushalo 1-2 put. Ne bavim se vama,samo vam odgovaram na ono sto mi kazete.... Quote
MegaDex Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 U redu onda...samo ti silni smajliji koje si ostavio uveliko odredjuju kako tvoja izjava deluje.Mnogo ih se smejalo i mislio sam a je nesto smesno pa rekoh da vidim sta je da se i ja smejem.Uzivaj onda.Stay Heavy Quote
Diablo-man Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 (edited) JA sam navikao da kad stavim da tako i izgleda(sa blagim osmehom) a ne ovako ili Tek sam san pronashao ovog Edited August 13, 2007 by AeternaAndNightFallFan Quote
Џрк Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Kad stavis tog ko da oces da kazes da si ozracen Quote
PuPaK Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Ili da nisi na vreme stigao do klonje! :) Quote
Diablo-man Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 E pa imam ja reshenje ja cu da se smejem ovako : ) Jel vam odgovara Meni se svidja : ) I,ae sad da ne letimo sa teme....bzvz... Quote
PuPaK Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 e ste zivi be kakvo nema vi po net,el svirite!?!?!?! Quote
Recommended Posts