MegaDex Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Moze cim ga Joca vrati...cucemo se pa ti damo...to je uzivo snimana proba Quote
Black desire Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ocu i ja, ocu i ja, ocu i ja, i ja i ja!!! Quote
Black desire Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Shamane, ovaj Chuck(na avataru), nekako mnogo na Dzunu lici Quote
StarbreakeR Posted April 6, 2006 Author Report Posted April 6, 2006 (edited) Sta ce Joci disk kada nema na sta da ga chita Pogledacu nekad kod Koleta...nema se DVD... A Avatar jebe kevu...a ja cu ozbiljno skoro da stavim Dzunu ...Ali moj avatar je ubedljivo najachi Edited April 6, 2006 by StarbreakeR Quote
Shaman Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 A ima stvarno da stavim dzunu za avatar pa da vidim da li ce vam biti smesna kada se poplasite. Mada dzuna je mnogo dobar. Long live DZUNA THE KUNA Quote
StarbreakeR Posted April 6, 2006 Author Report Posted April 6, 2006 Dobar je Dzux samo je malo ogranicen s Maideni i mnogo se ugleda na Baneta...inace je lik ipo...uvek pomogne... Quote
Drizzt Do'Urden Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ne dirajte mi Chucka i Dzunu the Kunu ! Pako Joco Disk je kod Tocu, Tocu kombat majstora ( uvali ti zezak ! ) Evo ti ga na Quote
StarbreakeR Posted April 7, 2006 Author Report Posted April 7, 2006 Sve ovo za tebe..i od Paku i od Jocu...doduse od Paku nesvesno...iliti on nema pojma da je od njega... I koj ti pa sad dira Chucka?Sturitte Destruction za Svirku E a Rat za Teritoriju je super zvuchao... Quote
Black desire Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ne dirajte mi Chucka i Dzunu the Kunu ! Pako Joco Disk je kod Tocu, Tocu kombat majstora ( uvali ti zezak ! ) Evo ti ga na Stavi neki avatar Quote
StarbreakeR Posted April 7, 2006 Author Report Posted April 7, 2006 Da be ovako je mnogo prazno... Quote
MegaDex Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ljudi nemoj da stavljate Dzunu i ne dirajte ga dok ne zavrsi prezentaciju...pustite ga da se opusti...ja stavljam Baneta Hvala za rat za teritoriju Quote
StarbreakeR Posted April 8, 2006 Author Report Posted April 8, 2006 Baneta...hehehe...samo pazi da ne pokupis njegove osobine...ok...ja onda biram da stavim Stenu Quote
Preacher Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 E kad biste radili nesto drugo osim spamovanja... Ajde snimajte nesto pa da radimo spot. Pozdrav iz Bga i vidimo se uskoro. Quote
StarbreakeR Posted April 8, 2006 Author Report Posted April 8, 2006 Jao ta prica...bolesno... ...Pozdrav preacheru ko god da si Quote
_Grotesque_ Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Stvarno, daj da cujemo i tu pricu! Nego, izgleda da je taj Pirot neverovatno pun takvih likova! Mora da ih vidim jednom. Quote
StarbreakeR Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 Bices fasciniran... Ma ima ta prica o Banetu sa 3 Kurca na mp3 formatu...trilogija...samo da uzmem to od kune Quote
MegaDex Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Stvarno ne vredi pricati o tome...nije humano ajd Vlado javni se u Ponedeljak da ti kazem kako je prosao posao Quote
StarbreakeR Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 Kakvim se to vi prljavim poslovima bavite Quote
Recommended Posts