Jump to content

Recommended Posts

• Replies 997
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izgleda da ovo sa PMF-om nece biti lako.

Jebeni direktor doma kulture je nabagao racun kao za Woodstock a ne za pisljivu svirku.

icon_evil.gif

Sada mozemo samo da se nadamo da opstina ima dobru volju da plati 56.000 din.!??? = 650 EBPA. icon_confused.gif

no.gifno.gifno.gif

Ne znam zasto im trebaju izbusene gume na kolima! icon_confused.gif

Posted

56.000...auf...pa sta bre oni misle...sve to nenormalno...pokusas da edukujes i zabavis omladinu a oni nabace ludacku cenu...

...Pa sta da vam kazem...nadjite mafiju za sponzora...

Nego sto DK kad rekoste da ce na omladinskom da bude...

Posted

Pa legenda show programa...

Kreteni iz opstine nisu jos od motorijade dali pare kretenima iz doma kulture i sad samo cekamo da se desi cudo pa da se opstina izbaci za 650 eur.

Posted

a koga ste pitali u Domu kulture:Borka ili Gradu????

mozda mogu ja da se zalozim malo za PMF.Grada mi je tata(a onje direktor pozorista),dok je Borko direktor celog Doma kulture,mada mozda i moze nesto da se sredi.....

Ako ne bude PMF-a,pa ima da uzmem dve satare i pocecu da koljem breeee!!!!!

Ima da budu icon_mrtav.gificon_mrtav.gificon_mrtav.gificon_mrtav.gificon_mrtav.gif

icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted

Ma Borka pitali...pricao mi juce Shaman...a ja se nerviram u sebi...ma ajde...da vidim nacije koja je propala vise od nas...

A bilo bi dobro probati kod tvog caleta...ali neka kazu momci iz Anti-Dote-a sta misle o tome...

Posted

Ljudi pazite.Predsednik opstine je u principu digao ruke od Borka i rekao nam da ako hocemo organizaciju preuzmemo na sebe a on preko opstine da da pare.VIdecemo sta ce od toga da bude ali meni mirise da opstina hoce da uzmemo sve i da nas posle zavrnu za pare.Lepa rec ne znaci sve u zivotu.Treba nam to napismenno.Videcemo sta ce da bude pa cemo vas sve blize informisati