Black desire Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Pa dobro jebeni MB nema u nazivu band ali ce Bagzi da ih presalta na svadbe i sahrane pa ce i to da izadje u imenu-"bend"!!! Uostalom u odnosu na OK,Amadeus i ekipu Bad Memory je daleko iza njih bez obzira sto presvirava rock pesme.Amadeus pici Metallicu i Maidene pa rastura ali su jebeni narodnjacki bend a Bad Memory obrnuto rock grupica koja cepa narodnjake Belog Dugmeta pa rasura Amadeus je zaboravio sta su to Maideni i Metallica, ako su uopste nekad i znali... Quote
MegaDex Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Amadeus je zaboravio sta su to Maideni i Metallica, ako su uopste nekad i znali... Znali su znaali ali su se prodaali!!! Ma ko ih jebe vratimo se na ANTI-DOTE!!!!!! Quote
StarbreakeR Posted April 20, 2006 Author Report Posted April 20, 2006 Ipak koliko god cekali oni tako uvek vrebaju u mraku....Nepomicno stoje i broje trenutke koji nepovratno odmicu u proslost tame i mraka.... Svojim mracnim umom uplicu prste kroz umove neduznih ljudi koji nevide i necuju zapomaganja....Polako prolaze godine, a oni i dlje postoje i cekaju pravi trenutak da zadaju udarac i pokrenu jednu novu silu, silu koja isto tako vreba u mraku....Pitali su se ljudi sta se desava, ali nije bilo odgovora....Odgovor polako dolazi, a to je Bad Meamory.... sve polako gubi smisao...kao i ovaj post, koji je to odavno izgubio ( Evo sta se desava kad covek slusa Ebony Lake...) Mabadmemorynemapojmakaomuzicarisumozdadobrialisvurajuonosto imkazuBagzimozdaznadasviraalitajtalenatnekoristikakovaljaTocajeipakmnogoboljiizboracovek razarabubnjeve... Ovo se desava kad slusas Dragonforce Quote
Black desire Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Mabadmemorynemapojmakaomuzicarisumozdadobrialisvurajuonosto imkazuBagzimozdaznadasviraalitajtalenatnekoristikakovaljaTocajeipakmnogoboljiizboracovek razarabubnjeve... Ovo se desava kad slusas Dragonforce Da da potpuno ludilo... Quote
Drizzt Do'Urden Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 (edited) MISLIM DA JE BILO ISUVISE DOSTA RECI O TOM "BENDU". JER OVO NIJE TEMA ZA BAD MEMORY NEGO ZA ANTI-DOTE. RAZUMEM DA SU ONI GLUP BEND ALI OVO STVARNO SMARA. AKO NEKO HOCE DA PLUJE PO NJIMA NEKA OTVORI TEMU I RADO CEMO SVI PLJUVATI! ZNAM DA SMO SVI PLJUVALI ALI JEBI GA 5-6 STRANA FORUMA ANTI-DOTE SE ODNOSI UPRAVO NA NJIH........... OTVORITE JEBENU TEMU I SVI CEMO BITI ZADOVOLJNI JA VISE NECU DA PLJUJEM PO NJIMA NA OVOM TOPICU!!! Edited April 20, 2006 by Drizzt Do'Urden Quote
MegaDex Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Ja vise necu isto ni da ih pomenem niti da dam bilo kakvu asocijaciju vezanu za njih!!!!!!! Quote
StarbreakeR Posted April 20, 2006 Author Report Posted April 20, 2006 Svakako...upravo prekidamo... ...Anti-Dote Rocks Quote
MegaDex Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Da stvarno bi trebalo jer su isuvise jadni da bi naspamovali nas topic sa tim seljacima.Over and Out!! ANTI-DOTE KINGS OF METAL...FOREST OF THE STEEL Quote
StarbreakeR Posted April 21, 2006 Author Report Posted April 21, 2006 Nego ti se na 4-umu nisi pohvalio za novu zverku Megadex... Quote
Black desire Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 zverku 666 д намбр ов д бист.... Quote
StarbreakeR Posted April 21, 2006 Author Report Posted April 21, 2006 He...decko otkrio cirilicu Quote
MegaDex Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Ma ne nije moja zver tolko za exponiranje!Videce se na prvoj svirci!hahaha Quote
StarbreakeR Posted April 21, 2006 Author Report Posted April 21, 2006 Da neko ne ukrade,a...kao sto ja pokusavam WoIju da ukradem Kreatora Quote
Black desire Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Da se ja pitam ja ne bi nosio ''zverku'' na svirku...moze svasta da se desi.... Quote
StarbreakeR Posted April 22, 2006 Author Report Posted April 22, 2006 (edited) Majok to su fini ljudi...samo istu takvu zverku svira Mille...ja ti zavidim Naime Edited April 22, 2006 by StarbreakeR Quote
MegaDex Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Ma dobro nece joj se nista desiti kad vide da sam poneo i AK47 sa mnom na svirku...zezam se muzicari su uglavnom fini ljudi Quote
Black desire Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Ma dobro nece joj se nista desiti kad vide da sam poneo i AK47 sa mnom na svirku...zezam se muzicari su uglavnom fini ljudi HE he ДОБГА ФОГА Quote
DIABOLIC Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 ko li spomenu bad memory?????koj mu je kurac??? Quote
StarbreakeR Posted April 23, 2006 Author Report Posted April 23, 2006 Sramota...epa vise ne pominjemo ime tog benda ovde Quote
MegaDex Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 hehe... jbg,nisam bio u toku.... Ljudi sve sve ali zajebite vise te selje... Pozdrav za Koldun Quote
DIABOLIC Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 pozdrav za Anti-dote!!!Pozdrav za StarbreakeR-a!!! s'a ima novo u Andi-dotu? ono za PMF je propalo,a? Quote
StarbreakeR Posted April 24, 2006 Author Report Posted April 24, 2006 Da bre...sve islo lepo dok ovi iz doma kulture nisu resili da im prodaju slona... Quote
Recommended Posts