Grobodan Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Boleo bi i mene kurac za druge da ne postojim Kakva dukljanska udba, daleko je to odavde. Quote
morbid god Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 (edited) Duga je nasa ruka, i teska kad zatreba. Znas kako, meni su svirke generalno crnjak. Al nevezano za to, neki bendovi su predvidjeni da se slusaju solo u odgovarajucim uslovima. Jer ako Ondskapt kojim slucajem ne bi svirali kako treba(plus uboli zvuk isl.), smorio bih se totalno. Da ne kazem kako bi me smorilo da oko sebe gledam svakave pacijente sa korps pejntovima i pogledima iz tudje glave. Jebi ga, nisam ja u tom filmu Mada sto ja ovo pricam kad i ne postojim Edited January 27, 2011 by morbid god Quote
oʞɾoƃ Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Zajeban ovaj satanista što se depilira ispod pazuha... Primetio sam i kod Mortuusa isto Quote
Grobodan Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Istina Jeste da ima kojekakvih pacijenata po svirkama ali ne ideš valjda zbog njih... ja se koncentrišem na one dobre strane, loše zaboravim odmah. Quote
Lou Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Zajeban ovaj satanista što se depilira ispod pazuha... Ja dlake video. Quote
Milan Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 metro blackmetalac. Ja se na svirkama uvek uroljam, jebe mi se za pacijente. Quote
Lou Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 To su one od 3 dana. To su one švedske plavušanske. Quote
Sadomator Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 I ko fol pije krv,a svi znamo da je sok od visnje. Tih pacijenata ima svugdje,bio je jedan prije 2 godine u Ceskoj,jadan sav umeljan na +30,od jutra do mraka,ono sunce przi,pa mu se sjebo korps pejnt,razlilo mu se i po koznjaku,pa jadnik cijeli dan popravljo to Quote
Brynhildr Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Pa baš dosta Skandinavaca se depilira ispod pazuha. Tamo je to skroz normalno. I, realno, higijenski. 1 Quote
morbid god Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 (edited) Jeste da ima kojekakvih pacijenata po svirkama ali ne ideš valjda zbog njih... ja se koncentrišem na one dobre strane, loše zaboravim odmah. Jebes ga, metal muziku iskljucivo volim da slusam na zvucnicima il sluskama. Svirke me smaraju zbog atmosfere, ozvucenja isl. Vezano za to, volim ponekad da podjem na elektroniku. Tu se iskacem kao lud, atmosfera je opustena, zvuk totalno ludilo, brdo dobrih picki.. http://www.youtube.com/watch?v=oWFtuFEB1C8&feature=related Edited January 27, 2011 by morbid god Quote
Milan Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Now this is black metal Lady Gaga Creating Fragrance That Smells 'Like Blood and Semen' Quote
Stolet Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Ima i dlaka svoju fiziološku funkciju, bez brige Skraćivanje je jedno, depilacija drugo, i nema nekog higijenskog smisla u slučaju pazuha. Da lepše izgleda, lično mislim da ne. Dobro, ja sam čovek bradat pa sam pristrasan. Ali ovo je tema o bendu, pa ću se i na to nadovezati - kako će oprati te fleke sa bele košulje? Quote
oʞɾoƃ Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Svirke me smaraju zbog atmosfere, ozvucenja isl. Pošto si se nagledao dobrih svirki u Duklju Quote
morbid god Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Lutao sam ja pomalo van Duklje A o dukljanskim svirkama sve najbolje!!! Modrica stil. Ma daj sjasiste vise, mrzim live svirke. Ima to ko voli. Ondskapt najbolji ekstremni bend. Tacka. Quote
Lou Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Pa baš dosta Skandinavaca se depilira ispod pazuha. Tamo je to skroz normalno. I, realno, higijenski. Higijenski, da ne bi smrdeo? Rešenje za to je vazda bio sapun. Quote
oʞɾoƃ Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Kurac moj sapun kad zaglaviš u basu 45 minuta na isto toliko stepeni Quote
morbid god Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 (edited) OSMOSE re-izdaje prva 2 albuma Re-issue under Digipack CD and Gatefold Double LP including brand new layout and complete lyrics. The Digipack CD version might arrive very soon. Re-issue under Digipack CD and Gatefold Double LP including brand new layout and complete lyrics. DigiCD i double LP sa nanovo dizajniranim bukletom, must have Edited February 19, 2011 by morbid god Quote
morbid god Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Ja sigurno nabavljam diskove, a vrlo vjerovatno i ploce radi kolekcionarskog tripa. Nadam se da ce bukleti biti perverzija. Quote
oʞɾoƃ Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Javi kakva su izdanja kad pristignu, da znam da l' da đoram ove svoje matore kultove. Quote
morbid god Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 (edited) Ja cu zadrzat i stare diskove, obzirom koliko sam truda i vremena ulozio da ih nadjem Aj vazi, javljam kad to novo sranje pristigne. Mada jos nema datuma kad izlaze, vjerovatno nece jos za mjesec il dva. Gojkas, za slucaj da budem porucivao i LPs - kakvi su ovi iz OSMOSE sto se tice slanja i pakovanja vinila? Jer ne bih da mi ploce stignu u prahu.. Edited February 19, 2011 by morbid god Quote
oʞɾoƃ Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Solidni, mada su mi ćoškovi na pločama koje sam dobio od njih malo nabijeni, ali to većina normalnih ljudi ne bi primetila Quote
Recommended Posts