Jump to content

Recommended Posts

Posted
Kolega sa nickom Apeiron je pitao "kako upasti" ali i " pisati tu". Odgovor je dobio.

:opusteno:

Neee, uopste me nisi shvatila :meshuggah:

Ne govorim o tatici/vezama i sl, vec o tome da je to casopis, meni licno omiljeni, ali u kojem radi jako mali broj ljudi. O tome da li znam pisati, ili ne, ne bih sada, vec me zanima sta od uslova treba tamo, i da li to ide linijom poznanstva (sto bi mi bilo sasvim logicno), jer nema oglasa nikada "trazimo saradnike" i sl. Jesi li dobila rubriku, jesi li trazila rubriku, sta si ustvari tacno pisala, tj. koji su tvoji tekstovi tamo, imam svaki broj, pa...?

Tj. da pojednostavim - kako si ti pocela pisati za njih, ako nije tajna?

A ovo za priloge, TV i sl. - pitao sam za stampani medij, ne za TV, tu ne bih radio ni za koje pare :meshuggah:

Ne bih rekla da "nedostaje devojaka za metal medije", kako si već sročio ovu rečenicu...

Koliko poznajem naše metalke (a i vidim, na koncertima), prelepe su, zgodne (mogu da se fotkaju, ne samo za metal sajtove, već za brojne "ženske" časopise), ali to ih ne interesuje

Pa ovo poslednje sam i naveo kao problem. Niko ni ne govori o poziranju bez odece, vec o "normalnim", "ukusnim" fotografijama lepih devojaka, koje bi na taj nacin promovisale sajt, portal, magazin...

Posted
Spamujemo ali još ovo da ti kažem, i završavam:

ako već imaš sve brojeve, imaš i impresum:) okreni, pitaj urednike da li su im potrebni saradnici.

Srećno.

Hah, to je opcija koju sam i sam planirao izvesti, a mislio sam na neki inside podatak, kad si vec bila "inside" ;)

A nema veze za spam, em sam moderator ovde, em znam da mi drug administrator RS metala nece puno zameriti, sve je ovo konstruktivna rasprava :pivopije:

Posted
Sumnjam da je bilo koji članak u CKM-u napisala ženska ruka, al' ajd'...

Jeste, putopis u poslednjem broju, bila je tu i kolumna koju je cura radila, kao i imaginarna, ali odlicna doktorica :meshuggah:

@ Montenegrina - da, zaista, koji su tvoji tekstovi, bas me zanima? To mi je uvek smetalo kod licencnih magazina, sto se tekstovi ne potpisuju...

Posted
To ona sto leci probleme seksualne prirode? :) :) :)

Upravo ;)

Ali odgovori su bili toliko jaki, da je cak bilo i cool uziveti se u pricu da takva cura kod nas stvarno postoji :)

• 4 weeks later...
Posted
Bože sačuvaj!

Nikad se ne nudim jer za to nema potrebe.

Tražena sam, druže, od mnogo poznatijih faca, kad se već interesuješ. :pivopije:

Nisi pažljivo čitao, rekoh da su se NEKE ženske, odavde, nudile. :lol:

Poznatija faca od mene tesko da postoji!

Ovom izjavom si upropastila svoju zivotnu priliku, ccc

• 2 months later...
Posted

Već duže vrijeme Artist i RS-metal zajednički organizuju nagradnu igru, ovaj put je specijal, pa pogledajte šta je u pitanju:

RS-METAL vas i dalje, u saradnji sa Centrom muzičkih instrumenata ARTIST (

www.artist.ba ), nagrađuje! Ovom prilikom organizujemo specijal nagradnu

igru, i nagrada je nevjerovatna.

Naime, u pitanju je:

LINE 6 Back Track

http://www.artist.ba/images/product/Line_6...ack_photo_1.jpg

Sjajna pjesma počinje sjajnom idejom.

Zabilježite ih na ovaj snimač!

- Do 12 sati snimanja

- .WAV format.

- Veza s PC-ijem preko USB 2.0.

- Punjiv preko USB-a.

- Reprodukcija snimka u petlji.

Ovaj put, da biste se prijavili za nagradnu igru, NE MORATE biti muzičar,

dovoljno je da tačno odgovorite na postavljeno pitanje i nagrada može biti

vaša.

Sve detalje u vezi nagradne igre možete naći ovdje:

http://rs-metal.com/viewtopic.php?f=18&t=4828

www.artist.ba

www.rs-metal.com

• 1 month later...
Posted

batali to, tamo je puno spama i gluposti.

... a 80% tih gluposti si napisao ti, tamo registrovan kao children_of_bodom :evotigana: Zbog toga, nemoj da se kurchish, provaljen si.

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted (edited)

RS-METAL dijeli besplatno ulaznice za buduće koncerte u organizaciji TERRANOSTRA PROMOTIONS-a!!!(Promoterska agencija koja je do sada organizivala koncerte: Helloween, Kamelot, Blackmoore`s Night, Tool, Muse, Joe Cocker, In Flames, Evergrey, HammerFall, Cannibal Corpse...)

Za detalje, pogledajte: http://rs-metal.com/viewtopic.php?f=3&t=6155

Inače, RS-METAL je već desetak dana na novom serveru, tako da nema više zastoja u radu!

P.S. U toku je i nagradna igra na kojoj možete osvojiti ulaznice za nastup prvog pjevača IRON MAIDENa (Paul Di Anno-a) u Banja Luci, za detalje pogledajte: http://rs-metal.com/viewtopic.php?f=3&t=6146

WWW.RS-METAL.COM

Edited by Cyber
  • Talvi unpinned this topic