Cyber Posted December 16, 2007 Author Report Posted December 16, 2007 Tamo je jaka emo ekipa... Quote
Hell on Earth Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Kad god odem na RS metal tamo je ponekad 1 ili 2 clana online, a u glavnom ni jedan. Jebes takav forum. Quote
Cyber Posted January 7, 2008 Author Report Posted January 7, 2008 rs-metal se siri kao epidemija i postavlja neke nove standarde! Na kioscima je prvi broj magazina "RS-METAL SCANDAL", naslovnica: http://www.rs-metal.com/album_pic.php?pic_id=685 :pivopije: Quote
Hell on Earth Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 E ali onaj badnjak vam je pobeda.. Daj sklonite to, pa nije to neki crkveno - pravoslavni forum vec metal forum jbt. Crkva bi jedva docekala da se svi metal forumi pozatvaraju. To sa badnjakom je smesno, sta pokusavate da dokazete i kome? Quote
Cyber Posted January 12, 2008 Author Report Posted January 12, 2008 E ali onaj badnjak vam je pobeda.. Daj sklonite to, pa nije to neki crkveno - pravoslavni forum vec metal forum jbt. Crkva bi jedva docekala da se svi metal forumi pozatvaraju. To sa badnjakom je smesno, sta pokusavate da dokazete i kome? Eeeeh, komplikovano je to... Quote
kuruz Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 E ali onaj badnjak vam je pobeda.. Daj sklonite to, pa nije to neki crkveno - pravoslavni forum vec metal forum jbt. Crkva bi jedva docekala da se svi metal forumi pozatvaraju. To sa badnjakom je smesno, sta pokusavate da dokazete i kome? :комплекс: :комплекс: Quote
Cyber Posted February 29, 2008 Author Report Posted February 29, 2008 Na sajber kioscima je i drugi broj NajSCANDALoznijeg magazina u svijetu metala http://www.rs-metal.com/album_page.php?pic_id=766 Quote
Apeiron Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Hmmm... zelim li videti naslovnicu treceg broja, pitam se... Quote
Talvi Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 (edited) ... Edited April 30, 2009 by Talvi Quote
Теша Тешановић Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 ovaj forum je vrlo los i ne valja ni zasta.svi njegovi clanovi iz nekog razloga su popljuvali baju malog knindzu na jednoj temi Quote
Amphitritê Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Oh, kako je to tuuuužno Nego, imaju li onu neku ženskinju tamo, mislim maskotu foruma i slično? Neke persone su se nudile, da ih slKAVAJU hihihh šta bi sa tim "modeling" projektom? Quote
Apeiron Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Nego, imaju li onu neku ženskinju tamo, mislim maskotu foruma i slično? Neke persone su se nudile, da ih slKAVAJU hihihh šta bi sa tim "modeling" projektom? Paaa, ako se nudis, rado cu te spojiti sa administratorom... mislim dati ti njegov kontakt Quote
Amphitritê Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 (edited) Bože sačuvaj! Nikad se ne nudim jer za to nema potrebe. Tražena sam, druže, od mnogo poznatijih faca, kad se već interesuješ. Nisi pažljivo čitao, rekoh da su se NEKE ženske, odavde, nudile. Edited May 8, 2009 by Montenegrina Quote
Vlaja Buraz Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Samo pažljivo, nemoj da se lijepi RS metal forum zarazi tim pro-zapadnim nezdravim heteroseksualizmom. Quote
Apeiron Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 (edited) Bože sačuvaj! Nikad se ne nudim jer za to nema potrebe. Tražena sam, druže, od mnogo poznatijih faca, kad se već interesuješ. Ah, izvini onda drugarice. Cekacemo da osvanes bar u "CKM myspace drugarica" sekciji, ili na naslovnoj eventualno, nema Metal forum pare da plati tako nesto Nisi pažljivo čitao, rekoh da su se NEKE ženske, odavde, nudile. Citao sam pazljivo, zato sam i rekao "ako" se nudis, a ne "kad se vec nudis" A znam za tu akciju, jedna cenjena moderatorka sa ovog foruma je svojom pojavom svojevremeno bila ulepsala glavni baner na forumu Edited May 9, 2009 by Apeiron Quote
Vic Rattlehead Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 Ah, izvini onda drugarice. Cekacemo da osvanes bar u "CKM myspace drugarica" sekciji, ili na naslovnoj eventualno, nema Metal forum pare da plati tako nesto Citao sam pazljivo, zato sam i rekao "ako" se nudis, a ne "kad se vec nudis" A znam za tu akciju, jedna cenjena moderatorka sa ovog foruma je svojom pojavom svojevremeno bila ulepsala glavni baner na forumu Nisam upucen? Quote
Apeiron Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 Nisam upucen? Kako nisi? U doba pre ovog sada logoa, kad se birao logo, jedan je stajao, sa moderatorkom u prvom planu, mozda Nikola ima backup, ja negde zagubio, iako sam ga ja i pravio Quote
Amphitritê Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 Ah, izvini onda drugarice. Cekacemo da osvanes bar u "CKM myspace drugarica" sekciji, ili na naslovnoj eventualno, nema Metal forum pare da plati tako nesto Citao sam pazljivo, zato sam i rekao "ako" se nudis, a ne "kad se vec nudis" A znam za tu akciju, jedna cenjena moderatorka sa ovog foruma je svojom pojavom svojevremeno bila ulepsala glavni baner na forumu Druže, baš si pogodio časopis... tamo sam radla, kao novinar. Ne bi bilo logično da se fotkam, sukob interesa. Drugo, nisam model, novac zarađujem na mnogo pošteniji način. A da sam imala ponude, fotkanje i sl. o tome je bzvz da pričam. Neću da spamujem. U svakom slučaju, hvala na ponudi ali nisam zainteresovana. Quote
Apeiron Posted May 10, 2009 Report Posted May 10, 2009 Druže, baš si pogodio časopis... tamo sam radla, kao novinar. Ne bi bilo logično da se fotkam, sukob interesa. Ej, extra, i ja bih, jos 4 ispita do diplome zurnalistike, i svakako planiram tamo da okusam srecu, javim ti se za par saveta (tacnije jedan: kako upasti i pisati tu ), kad dodje vreme, pa ako budes ljubazna da mi odgovoris, bio bih full zahvalan Drugo, nisam model, novac zarađujem na mnogo pošteniji način. Ma salim se ja malo. Mada, cenim da je i modeling posteno zaradjivanje novca, mislim, nije kradja A da sam imala ponude, fotkanje i sl. o tome je bzvz da pričam. Neću da spamujem. U svakom slučaju, hvala na ponudi ali nisam zainteresovana. Steta, nedostaje devojaka koje bi pozirale za metal medije, mozda zato i jeste situacija sa metalom ovde kakva jeste. Quote
Amphitritê Posted May 10, 2009 Report Posted May 10, 2009 Evo, odmah da ti odgovorim, da ne "izgrickaš noktiće", čekajući Savet? Druže, nema "upadanja". Ako ne znaš da pišeš, vodiš emisiju, uradiš prilog /TV, radio/, ne vredi se baviti novinarstvom. Tu ni diploma ne pomaže... verovatno si toliko upućen, sigurno su vam profesori na faksu o tome govorili. Provale te, ako si loš novinar, niko neće da te angažuje - kao i u svakoj drugoj profesiji. E, sad, ako imaš bogatog taticu/sponzora/štatijaznam, možeš da se okušaš na nekoj privatnoj televiziji.. ali, opet, smejaće ti se iza leđa, ako ne znaš da radiš. Radiš, umesto poziraš, poput mnogih (videti: Pink, na primer). Modeling? Pokriće za prostituciju, high class. Ne bih rekla da "nedostaje devojaka za metal medije", kako si već sročio ovu rečenicu... Koliko poznajem naše metalke (a i vidim, na koncertima), prelepe su, zgodne (mogu da se fotkaju, ne samo za metal sajtove, već za brojne "ženske" časopise), ali to ih ne interesuje, dok druge, pak, ne žele da se naturaju, poput pojedinih metalki, samozvanih lepotica", koje su u stvari - ispod proseka... razumeš? Ne pada im na pamet da vuku za rukav admine metal sajtova, da bi "ispale ribe" pred metal populacijom kad je "real life" dovoljan, za potvrdu njihovih (vizuelnih) kvaliteta. ali, to je druga priča, a ja za to nemam vremena. Pozdrav Quote
Vlaja Buraz Posted May 10, 2009 Report Posted May 10, 2009 Crnogorino, mislim da je pitanje bilo kako "upasti" u CKM, omiljeni ne-metal časopis našeg omiljenog metal novinara. (Upadam nepristojno jer i mene zanima šta je potrebno za to.) Quote
Amphitritê Posted May 10, 2009 Report Posted May 10, 2009 Crnogorino? Prevedi, šta to znači. Prvi put čujem za ovakvu reč. Quote
Recommended Posts