mrtva Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 (edited) mozes da zakljucis shta znaci, ne udostojavam te takvog objasnjenja.... nisi se meni naguzila.... nemorash da mi objashnjavash...ostachu u neznanju zahvaljujuchi tebi i tvojoj ozbiljnosti... nisam...damn me to hell...obechavam drugi put... Udisanje gasova iz auspuha nije zdravo, sta god neki ljudi pricali. koju drogu koristish... ak' nisi skontao po sotoninom rjechniku...onda pokushaj prochitat post u 'bozijem' vidu... Edited January 6, 2006 by Twiggy
Zagrivuk Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 u 'bozijem' vidu... Pa nek ti St. Michael sudi
Helle Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Twiggo, nema na cHemu, draga fino se provedi i za petak i ovaj je, puFa! Ubaci pokoju novu pijesmu, aj' de ne budi ljena poput BVD-a!
Dolly Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 tongue me like before you never had don't want to sound so rude but then again... ...I like to watch you being nude HMMM I LOVE IT---procitacu lagano ostale...ovo mi je upalo u ochi..murderer je opaka svidja mi se
mrtva Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 dolly i did always like to kill someone... drago mi je da ti se svidilo... a ne znam sve i jedna riba se nalozila na 'tongue me'... uh' yea'... ev' nesht na nashem... U paklu droge (ti i ja)...je pijesma posvecena mom najboljem drugu Zweri... U paklu droge (ti i ja) sinoch smo iznova skupa se sreli skoknuli do parka i tamo malo pili i opet sam te posmatrala sav si blijed lice...k'o da ga je isharala kreda drogirana crna dusha tvoja droga umijesto krvi kroz vene ti plovi u drozi iznova kupaju se tvoji nemirni snovi ti si droger kog' znam a ja tebe i dalje imam za najbolja druga i svakog tijedna kad se nadjemo ti u drozi trazish spas i kad te molim da barem jednu noc ne posvetish sebe toj bijeloj dozi ti ne zelish da chujesh moj glas druze zar ne shvatash me ja ti zelim samo najbolje nemoj da se vishe drogirash...molim te k'o drugaricu me shvati da kad te vidim onako blijeda napola mrtva isfixana srushena na travi da moje srce bolno za tobom pati ne shvatam zashto iznova to chinish sebi a ja stalno moram da se brinem svaki put bojim se shta gore moze da ti se desi da li chesh ziv doma da stignesh da li chu opet chut tvoj glas na mobitelu ujutru kad se napola-mrtav iz kreveta dignesh druze moj ja vijechno chu te voljeti iako znam da za drogom ne mozesh odoljeti bit chu uvijek tvoja drugarica tvoja vijechna pratilja pa makar i ja jednom nafixana za tobom crkla postavljat chu ovdje sve...ne volim da otvaram 666 topika...a Lover nek ne zatvara temu...da nebi bilo krvi...
Helle Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Ovo me podsijetilo na Sinovca i njegovo piskaranje! Preye8eno! Volim kad text ide jednim tokom i svrsHi se u nsto neocHekivano! TWIGGY TI SI MOJA IKONA!
mrtva Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 pokushavam da se okanem 'rime'... dankeshen...(kako goth da se to pishe )...me nein german... ~Suza~ iz mog oka suza kanula je ugledala te... stajao si tu i smijao se podrugljivo meni u lice ~Vampir~ vampir svake noci iz mog ormana izlazi po danu tu sebe od svijetla krije on je dobar...ponekad losh...al' zao nije na ramenu mu sijedi bijeli shishmish s sve crvenim ochima nudim ljubav a on...meni nocne more jezik mu otrovan kao u zmije crnim mantilom obavija dushu dugim noktima rije mi za gushu vampir voli krv da pije a u ogledalu svoj lik nikad vidio nije pun mijesec navodi mu ochi da sijaju zabada svoja prednja dva zuba iz arterije krv vrije a ja moram na vratu ujede da krijem ljubi moje krvave usne krv s njih po grudima lije s zadovoljstvom sve i jednu kap lize uhvati me shakom za grudi uzbudi se sav samo shto ne poludi osmijehom pokazuje krvave zube ogledalo sam pokrila svoj lik ne smije da vidi pa opisujem bijelo mu lice crtam portrete i razne tijela skice jednom sam mu napravila Bloody Mary pice od nolika tobasco sosa pocheo da vice mislio je da je to samo gusta krv kad sebe za polazak napolje shminkam uzmem pa crtam po njegovom licu kaze da se osijeca normalniji tj. ljutskim jednom me je upitao 'da li bi volila da kao i on...dozivotno zivim' s osmijehom sam mu rekla ' neka hvala...dovoljno che mi bit i ovo koliko uspijem da prozivim'
Helle Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 ljubi moje krvave usne krv s njih po grudima lije s zadovoljstvom sve i jednu kap lize uhvati me shakom za grudi uzbudi se sav samo shto ne poludi Now we're tallking! ''uhvati me shakom za grudi'' Ti basH znas sta valja! Sve bolje i bolje....
mrtva Posted January 12, 2006 Author Report Posted January 12, 2006 barakuda... e' owa je za swe p.ke koje se opijaju... ~Alkoholicharka~ spavash za shankom o mrtva bila loshe ti jutro mila ochi ti se sjaje mamurno izgledash shta je? oko tebe porazbijane flashe na jeziku topish brufen k'o bonbon da smirish si glavobolju kuka ti nochima mati shalje starog da te po ulicama prati a ti si o alkoholu stalno snila svakog jutra chashici vinjaka vijerna bila i kad bi to postala isuvishe slaba doza morala si da visish po barovima da te neshto jache s nogu sroza padala si na tlo kao lutka koja smotano hoda na shtikli al' i dalje si ostala vijerna krigli alkoholicharka alkohol u jetri ti kljucha iz dana u dan srce polako puca u licu rumena venama viski servira kad ponestane alkohola chupa si kosu samo se nervira alkohol kroz pore pari koza joj sve brze stari ne kontam pijanke... meni je uvik droga bila efikasnija... drogerada...
Helle Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 ne kontam pijanke... meni je uvik droga bila efikasnija... drogerada... To, sestro! U'RE THE be[A]st!
mrtva Posted January 13, 2006 Author Report Posted January 13, 2006 chim se wrag wrati (wuhuuuuuuuuu 15 josh dana helloooooo 2 tjedna) und he is all again MINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... kad smo na drozi...ne zelish da znash... a rose for dead... elle...debewo mowe swatko deutchland swinjche... pozdrawi zeta... p. jedna zaborawila na mene...
Helle Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 elle...debewo mowe swatko deutchland swinjche... pozdrawi zeta... p. jedna zaborawila na mene... SwinjcHeeeeee.... luda si! Zet te puno pozdravlja, kao i svi mi ye8iga-zauzeti smo s turnejama uskoro novi komplet-album, koji nazalost neces cHut dok ne dodjesH, u little twigg! 11 dana! o to mora da se pro-slavi!
Blinded by Tear Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 ~Be my darkness~ I want to tell you something... promise me you would not run Pogadjas iznova i iznova me pogadjas... Sestro Twiggy, smrkanjem se nista ne postize... mada moram priznati pred ovim bludnicima da ono vece na klupici u parku kad je wrag spomenuo exere, uh' steglo me poput korseta... uh' p.s. postavi koji noviji text. pusa
VOJVODA Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 U paklu droge (ti i ja) Jedan drot prifura Pisonji i dzepove mu preturi, nadje Milinu travu i rece 'Slavko, imamo dilera!'
Helle Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Pogadjas iznova i iznova me pogadjas... Tffigy ne pogadjaj tamo di ne triba zlobnice jedna, sestra ti je jako osijetljiva.... Ljubim Vas, mljac!
Recommended Posts