Helle Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Nocas ce mi docu-sijediti cemo zajedno na prozoru i pricati ce mi pricu svojom bijelinom izbrisat ce sve lose sto me dotaklo u protekla dva dana! Mrzim kad se los dan nastavi na sljedeci dan-kao jucer na danas-mrzim! I kad imate onaj nesnosni osijecaj da je sve sto radite krivo! Danas naprimijer-nisam vise mogla govoriti-jednostavno-nisam zeljela govoriti! Zeljela sam otici doma i uvuci se u krevet u neciji-ne ispravka-tvoj topli zagrljaj i ucinila sam to! Izasla sam iz ureda i polako hodala do auta! Polako sam i vozila drzala sam se u drugoj kroz cijeli grad-a nije bila guzva-ali mi se jednostavno nije dali koncentrirati a onda tamo na skretanju-pozeljela sam ne skrenuti-jer kad se vozim u zalazak sunca pozelim samo ici ravno-kao sto pozelim da je sve ovo misticna bajka pristala bih i na onaj period kad svi misle da je glavna junakinja mrtva jer na kraju cemo biti zajedno i sretni-zauvijek! Danas sam pozeljela ici ravno jer znala sam da me doma ceka prazan krevet-mrzim prazan krevet stala sam pod tus-poluhladan-boljela me glava jer mi je pao tlak! Zato sam se-izmedju ostalog i osijecala tako lose! Legla sam u zamracenu sobu naga-volim tako usnuti-tada najmirnije spavam! Sanjala sam ga-kako mi dolazi dolazi da me voli ovu noc! Znam da necu spavati nocas-ali znam i da cu se sutra ustati kao da sam spavala cijelu noc! Prosuti ce svoju svijetlost po mom bijelom tijelu i osusiti ce moju nevidljivu tugu-pijevati ce mi najmirisnije pijesme i igrati cemo se kao sto smo se igrali one noci-on i ja! One noci kada si me upoznao bila sam mijeseceva blizanka i nocas cu biti svoja i ispunjena ljubavlju-bratskom ljubavlju! Ali ta njegova ljubav-to je tek dio ljubavi koju ti osijecas za mene jer mi nismo bili samo ljubavnici-bili smo i brat i sestra i prijatelj i prijateljica-i muskarac i zena i dvije izgubljene polovice u tihoj noci! Onoj istoj noci kada si me imao kao niko do sad! Zapocelo je u proslosti i jos uvijek traje-kao nikad do sad!
fabled oak Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 mnogo si me zbunila, ali ti ne znam tačno reći zašto razmišljam o tome otkad pročitah ovo. kad skontam, reći ću ti. btw, mnogo su ti dobre mušice
mrtva Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 pa da malko je zbunjujuche posebno na kraju... khmmm elle objasni de ti ovo... a da muhe rulz... bolje su od bradlijevog swrshawca...
Helle Posted December 24, 2005 Author Report Posted December 24, 2005 Zar je toliko zbunjujuce, mile moje.... Ye8iga, zaboravih da napomenem: ''Da bi shvatili poentu ove pricHe-pozeljno je da text procHitate najmanje 6 puta'' ps: bzZzz....
GothicWraith Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 (edited) mani je toliko dosadno da ne kapiram bas sve. zbunio sam se i ja. ali nazalost nemam vremena da citam vise puta...zao mi je, a cita mi se. svidja mi se! i nisam mislio da mi je prica dosadna nego je meni dosadno...smoren sam... Edited December 24, 2005 by GothicWraith
fabled oak Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 (edited) sad ti odgovaram na zbunjujući način. ovako... ti i osoba A se volite. zapravo, ti njega voliš, a on tebe ne. hm... ipak, ti voliš osobu B, koja te voli manje od osobe A. čak ovoliko si me zbunila Edited December 25, 2005 by black_swan
DramatisPersonae Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Tako ti je to kad se spandjash sa svojim prijateljom, a onda ti on priraste josh vishe za srce...
Helle Posted December 29, 2005 Author Report Posted December 29, 2005 JA NIŠTA NE VIDIM. OPET, ELLY Awwwwwww! Pa tebe sam cHekala da se javisH! Velika puFa mome drugu! i opet....
Alita Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 lezes da spavas, sanjas ga iako ne spavas a ustajes odmorna... Kazi mi na kojim si ti drogama, ocu i ja da sam u takvom tripu...
Helle Posted January 12, 2006 Author Report Posted January 12, 2006 Nisi skontala poentu-moje pricHe zato odye8i.... Droga = BVD! i opet *blondie!
Recommended Posts