fabled oak Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Jesen sa tobom Ne oduzimaj mi dah dok pišem po staklu. Nestaće reči zbog toplote tvoje blizine. Obrisi moje duše dodirnuće tvoje prste, ali nam se srca neće spojiti. Ne oduzimaj mi osmeh dok ti govorim da te volim. Nestaće suza kojima počinjem reči. Hladan vazduh će nam umrsiti kosu, ali nam se misli neće spojiti. Ne oduzimaj mi strah dok ti govorim da si moj život. Nestaćemo u noći kao lišće vetrom odneseno. Naše senke će postati jedno, ali nam se dlanovi neće spojiti. Ne oduzimaj mi sreću dok te grlim. Nestaće svetlosti u mojim očima. Proći ću pogledom kroz tvoje oči, ali me ti nećeš gledati. 16.11.2004.
Милица Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 necu da pisem svoje utiske,znas ih... "pesma prva"? znaci,bice jos....
mrtva Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Ne oduzimaj mi osmeh dok ti govorim da te volim. Nestaće suza kojima počinjem reči. prekrasno recheno... ljepotice u crnom ma shta si poletila...al' hochemo josh...
fabled oak Posted December 26, 2005 Author Report Posted December 26, 2005 jow, sta kazes? slatka je sad mi objasni ko je to :-)
Recommended Posts