- Trinitus - Posted January 26, 2006 Author Report Posted January 26, 2006 E i to mi je palo na pamet ,ali to je samo demo.Ako budemo prelazili na neko ozbiljnije snimanje,bice nesto urednije. Quote
Narsil Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 mrzi me stvarno da citam sve postove ,ajd mi reci jel imate neki demo da mi posaljete! Quote
- Trinitus - Posted January 26, 2006 Author Report Posted January 26, 2006 Pa demo ce biti uskoro gotov CEo,ali ima jedna pesma na netu.Poslacu ti.Cucemo se kad zavrshimo ili ako ti nesto bude trebalo.A i na serbianhellu mi mozesh pisati na temi.Poz Hvala Quote
Narsil Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 ok!!! posalji mi pesmu , a kad demo bude gotov , videcemo se na nekoj svirci sa fuelom pa ces mi dati ili tako nesto! Vidimo se na serbianhellu! Quote
- Trinitus - Posted January 27, 2006 Author Report Posted January 27, 2006 Ajde ako te ne mrzi imash je na sajtu.Direktno je skida.Namestio sam.Nema vishe jebachine sa onim share-om,jes da ima ovde onaj limit,ali ko ga jebe.Ako nemozesh poslacu ti je nekako.poz Quote
Hungry Wolf Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 E Gladni Vuce ,aj stavicu vas link na nash sajt uskro,pa vam javljam samo da znate.Hvala. Hvala na podrsci shto se linka tiche, mada...nemoj...poshto opet nemamo site... Quote
- Trinitus - Posted January 31, 2006 Author Report Posted January 31, 2006 Pa ja sam vec stavio u ne uploadovanu verziju sajta .Jel se bash neshto sjebalo ili ... pa ga vishe nece ni biti,mogao bih ostaviti link ,neka stoji ako ce vam adresa ostati ista,mada i ako se promeni mogu je izmeniti . Uzdravlje Quote
Guest حسين Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Okači muziku na http://music.download.com Free, bez ograničenja. Quote
- Trinitus - Posted February 1, 2006 Author Report Posted February 1, 2006 Thanks ,drugu pesmu cu staviti na.Gotova je.Sajt ce biti upload-ovan do sutra valjda.Poz. Quote
- Trinitus - Posted February 9, 2006 Author Report Posted February 9, 2006 Evo linka za novu pesmu.Pesma je na srpskom. Komentarishite,kritikujte,hvalite itd..... http://music.download.com/sangreeterna/360...ing_song_artist Quote
Vucko Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Dobar je i mp3 Lizard za kacenje muzike... SLusao sam onu pesmu i jedva cekam da cujem demo... Quote
- Trinitus - Posted February 9, 2006 Author Report Posted February 9, 2006 Dobicete demo cim ga zavrhim. Uzdravlje Quote
- Trinitus - Posted February 28, 2006 Author Report Posted February 28, 2006 Poceli smo snimanje poslednje pesme na ovom nashem prvencu.Cim je zavrshimo javljam.Ovom pesmom zatvaramo Demo.Diskove cemo deliti za dzabe.Ko bude zeleo jedan moze da se javi na mail [email protected] , pa da se dogovorimo.Mozete i sada,jer ce demo biti brzo gotov.Hvala. Slava ! Quote
- Trinitus - Posted April 6, 2006 Author Report Posted April 6, 2006 Evo nas demo album smo zavrshili,cetvrta pesma se moze skinuti sa sajta.Komentarishite freely.Detaljnije o Demou cu postovati kasnije,posto upravo shtampamo covera i sva ta sranja.Poz ~Sangre Eterna~ Quote
- Trinitus - Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 Poslali smo Demo za Metal Hammer (Veliko hvala Ninoslavu) i jedan smo poslali Elldamaru za Nocturne.Mozda izadjemo u oba magazina,who knows.Uskoro cemo uzimati .com domejn,u vezi toga cu obaveshtavati ovde. Slava ! Quote
- Trinitus - Posted April 17, 2006 Author Report Posted April 17, 2006 Inace u medju vremenu,posto vidim da niko ni ne skida pesmu,samo da ovde stavim slike sa interview Devojkama (pazi sada kad bude milion skinutih slika ) ,fresh,pre neki dan slikano. Slava ! www.geocities.com/sangre_eterna1/interview3.jpg www.geocities.com/sangre_eterna1/interview2.jpg Quote
Blood_Sprinklerka Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 ahahahahahaa lexi radila intervju s vama hahahahahahahahaaaa...pazi djoleta hahahahaa al ste se ucrnili...nije mi jasno zahsto se danas svi ufuravaju na rast popularnosti zbog riba.,..pazi svaku temu Quote
- Trinitus - Posted April 18, 2006 Author Report Posted April 18, 2006 Ni ja ne znam .Prosto je tako...Mada ja nisam to stavio zbog toga,nego da malo osvezim temu i tako.A odakle ti poznajesh njih ? Quote
Blood_Sprinklerka Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 znam lexy tako shto dolazi na moju radionicu,onu njenu drugaricu iz vidjenja a djoleta sa black_metala Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Neuspeli pokusaj COFa i Borgira.Suvise melodicno i vec vidjeno 100000000 puta...Dosadno jednom recju... Quote
coil.worm Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Neuspeli pokusaj COFa i Borgira.Suvise melodicno i vec vidjeno 100000000 puta...Dosadno jednom recju... ^-- Rodio krompir nesto? ---- jebah vas u site, opet je down, a nisam preslusao novu (u)tvar Quote
- Trinitus - Posted April 18, 2006 Author Report Posted April 18, 2006 @Satan : Usvakom slucaju,hvala na "podrsci" @Coilworm : E matori,jebiga ja sam juce radio nesto na sajtu ,pa je mozda lkimit otishao po kurcu,uskoro cemo uzimati .com domejn i pravi sajt. Slava ! Quote
Guest حسين Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 (edited) Dark Metal ? Prvi put čujem... Бoйaн, daj da ih čujem. Edited April 18, 2006 by حسين Quote
coil.worm Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Dark Metal ? Prvi put čujem... Бoйaн, daj da ih čujem. Dobivas, dobivas! Quote
- Trinitus - Posted April 27, 2006 Author Report Posted April 27, 2006 Ljudi samo da kazem da smo sada bili na 202. I nesto me muci,ja sam slushao preko telefona,da li ima neko ko je slushao preko normalnog radia da mi kaze da li su se culi svi vokali na pesmi? Hvala..... Ti vokali su snimljeni stereo,i neznam zasto se kod mene nisu culi mozda zbog telefona.....U svakom slucaju molio bih vas da mi odgovorite. Ilija Sangre Quote
Recommended Posts