- Trinitus - Posted July 8, 2009 Author Report Posted July 8, 2009 mali dodatak : Delicemo originale u Petak na Explosive Bini,broj diskova je ogranicen ! Quote
EowynToD Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Dakle, neverovatno... Cujem ja nesto vas Davor pominje (i ne samo on), ali nikako ja da poslusam ovaj bend. I onda procitah gore ispisanu recenziju i kao, hajde, vreme je... Strasno dobro. Jako se slazem sa tim da podseca na soundtrack za neki (jako dobar) film. Uopste nije moj muzicki zanr, ali stvarno je nemoguce dobro... I klavijature, i gitarske deonice (solo takodje), i vokal i...ma u potpunosti bez mane. Prakticno nikada ne komentarisem bendove i muziku ovako - ali morala sam, eto, da vam kazem, da ste odusevili!!! Pa, ko zameri, sta cu mu ja Quote
Feral Ghoul Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 - Trinitus - said: malo komercijalnog pozeraja za nemachku shkvadru ! Gde si kupio te brkove ? Quote
- Trinitus - Posted July 9, 2009 Author Report Posted July 9, 2009 (edited) @EowynToD: Hvala. Trebaces nam kad bude snimanje albuma u novembru,ako budesh bila raspolozena za pomoc komshijama - ti reci ! Nama bi bilo veoma drago ! No,ima josh vremena,tako da ce ti Davor sve lepo preneti ! Hvala josh jednom ! @ Feral Ghoul : Imas kod kineza da kupish i brkove i stalak Edited July 9, 2009 by - Trinitus - Quote
- Trinitus - Posted July 13, 2009 Author Report Posted July 13, 2009 Hvala svima koji su bili na Explosive bini 10.07. i podrzali bend ! Quote
- Trinitus - Posted August 6, 2009 Author Report Posted August 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6UqxKjca2IA Snimak sa EXITa,koga interesuje moze da pogleda/poslusa.Pesme sa novog albuma,pa cisto da cujete kako ce to zvucati. Quote
- Trinitus - Posted August 16, 2009 Author Report Posted August 16, 2009 Demo verzija pesme "The Masquerade" up-ovana na profil,pa ako neko zeli - moze cuti. Sangre Eterna - The Masquerade (Demo) Cujemo se uskoro Quote
- Trinitus - Posted August 19, 2009 Author Report Posted August 19, 2009 WEEKENDS ARE FUN - mini Tour 2009DISDAINED & SANGRE ETERNA Quote
Chicken Little 420 Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Omladine se pise malim slovom.. vidimo se u ki! Quote
- Trinitus - Posted August 19, 2009 Author Report Posted August 19, 2009 (edited) ovako je vishe metal ! Edited August 19, 2009 by - Trinitus - Quote
Feral Ghoul Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Ilija , ko je radio poster , tacnije , ko je radio ovu nakazu od coveka ? Ili ste prekrsili zakon o autorskim pravima Quote
- Trinitus - Posted August 19, 2009 Author Report Posted August 19, 2009 (edited) naravno da smo prekrshili zakon o autorskim pravima ! Ko jos crta plakate u Srbiji ? hahaha @Mita: A Beograd ce biti verovatno u novembru,bice sigurno Edited August 19, 2009 by - Trinitus - Quote
Mita Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 (edited) do jaja :D fala kurcu vise prosli put sam vas propustio zbog mate video sam vas na Exitu i bilo je prejako ali prekratko stigao sam na poslednje dve pesme Edited August 19, 2009 by Mita Quote
Mathenigma Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Vidimo se u Novom Sadu, taman da vas cujem posle 100 godina, zadnji put u Crvenki xD plus Disdained u paketu, gde ces bolje xD Quote
banedeathmetal Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 MyDyingMind said: Vidimo se u Novom Sadu, taman da vas cujem posle 100 godina, zadnji put u Crvenki xD plus Disdained u paketu, gde ces bolje xD :) :) Tad sam jos i ja svirao u Sangre Eterni: :pivopije: :pivopije: Quote
Mathenigma Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Idemo naravno! @bane: tad smo se i upoznali xD jos me nisi skinuo sa vrata od tada xD Quote
Mathenigma Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Taman popijemo pivo za Eraser-a xD Quote
banedeathmetal Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 MyDyingMind said: Idemo naravno! @bane: tad smo se i upoznali xD jos me nisi skinuo sa vrata od tada xD Aaaaa daaaaaaa jbte! Sad se tek setih! Pa tada sam i Dejana upoznao (iz Kule)...jbte! Kakva su to vremena bila, isao sam u srednju skolu i boleo me kurac za sve. hahaha, KVLT svirka bila u svakom slucaju, nema sta! - Trinitus - said: WEEKENDS ARE FUN - mini Tour 2009 DISDAINED & SANGRE ETERNA Ovo ce da bude veselo! Quote
Narsil Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Ја могу да упаднем у Ваљеву и Новом Саду. То су ми дестинације за које сам сигуран да могу да дођем. Quote
Mathenigma Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 e jbga, valjevo mi je ipak mnogo daleko i zahteva mnogo jebanja... ali zato sada 27 disdained u so, pa onda sangre eterna + disdained u ns-u xD Quote
- Trinitus - Posted August 20, 2009 Author Report Posted August 20, 2009 @Bane: mhm Crvenka 2006. je bila i ostala kult ! @ljudi : Vidimo se ! Quote
Recommended Posts