Guest Administrator Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Ok , upravo sam pogledao spot. Jeste li spremni za pozitivne i negativne kritike ? Pozitivne : - Pesma je odlicno osmisljena. - Produkcija je sjajna. Negativne ( barem meni ) : - Pomalo dosadni kadrovi - Kamera pokusava da pravi neke efekte tako sto trese kameru non stop a to samo moze da izazove mucninu kod gledalaca - Ilija ne postoji u bendu , on je izdvojen od njih dok oni sami rokaju , tek se na kraju prikazuje Ilija sa njima. - Previse kadrova sa Milosem ( sto samo moze ukazati na to da je on najlepsi , varka , ahahahhaha ) - Zar niste svirali Gothic - Dark Metal vise ne znam ni ja? Ovo mi sad vise zvuci na melo death tipa Kalmah. Eto , toliko od mene. Quote
banedeathmetal Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 SANGRE ETERNA - VIDEO !!! CHECK IT !!! http://www.youtube.com/watch?v=RvkQSSNfk8k Odlino, samo napred! Cekamo album! Quote
Mita Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Ok , upravo sam pogledao spot. Jeste li spremni za pozitivne i negativne kritike ? Pozitivne : - Pesma je odlicno osmisljena. - Produkcija je sjajna. Negativne ( barem meni ) : - Pomalo dosadni kadrovi - Kamera pokusava da pravi neke efekte tako sto trese kameru non stop a to samo moze da izazove mucninu kod gledalaca - Ilija ne postoji u bendu , on je izdvojen od njih dok oni sami rokaju , tek se na kraju prikazuje Ilija sa njima. - Previse kadrova sa Milosem ( sto samo moze ukazati na to da je on najlepsi , varka , ahahahhaha ) Eto , toliko od mene. slazem se totalno jos da dodam da mnogo brzo kamera prebacuje kadrove i nekako cudno je za gledanje :S pesma je fina samo mozda fale klin vokali ali nema veze 1 Quote
Guest Administrator Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 slazem se totalno jos da dodam da mnogo brzo kamera prebacuje kadrove i nekako cudno je za gledanje :S pesma je fina samo mozda fale klin vokali ali nema veze verovatno ih izdavacka kuca naterala da promene muziku Quote
Chicken Little 420 Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 generalno spot je ok, za nase uslove sasvim solidan. malo je bubnjar mogao da ga vise treska, ja licno ne volim kada se u spotu pipkaju cinele, nije to taj feeling.. i jos jedna stvar, koja je (opet) moje licno misljenje, a vezana je za nekoliko novih pesama koje ste predstavili.. cool su ideje, produkcija, deonice, ali fali vam dobar refren, poradite na tome! primite kritike kao dobronamerne! cheerz! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 (edited) Spot je predobar,isto vazi i za pesmu,ja sam odusevljen,samo nastavite!!! Edited November 4, 2010 by BruceBruce Quote
- Trinitus - Posted November 11, 2010 Author Report Posted November 11, 2010 Pesma sa Aleksi Sihvonenom iz Northera je postavljena na MYSPACE Profil ! OVERA !!! <3 Quote
Talvi Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 I zvanično ste postali velika muda, evo vas na Blabbermouth-u. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=149582 Quote
- Trinitus - Posted November 22, 2010 Author Report Posted November 22, 2010 Ma,mi smo ipak skromni,odavde je sve krenulo http://www.metalfromfinland.com/news/2010-11-17_12:25/serbian_metallers_sangre_eterna_new_album_featuring_members_from_norther_eternal_tears_of_sorrow_survivors_zero_etc Quote
banedeathmetal Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Pesma sa Aleksi Sihvonenom iz Northera je postavljena na MYSPACE Profil ! OVERA !!! <3 Odlicna pesma, mada Ilija realno ima bolji vokal Quote
soul wandering Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Hoce biti u BG skoro neka svirka? Kakva je ovo decentralizacija Quote
- Trinitus - Posted March 1, 2011 Author Report Posted March 1, 2011 Ahahahahahahha !!! DOBAR !!! Pa,kad nas neko pozove dodjemo i do Beograda Quote
- Trinitus - Posted April 4, 2011 Author Report Posted April 4, 2011 SANGRE ETERNA - ASPHYXIA / Album Preview video !!! OVERA !!! http://www.youtube.com/watch?v=ZCz8EJJHeEM Quote
- Trinitus - Posted April 19, 2011 Author Report Posted April 19, 2011 MACHETE MINI TOUR : MORPHOSYS (Germany) - Death Metal SANGRE ETERNA (Serbia) 23.04.2011. - KLUB INFINITY - KIKINDA 24.04.2011. - CRNA KUCA 13 - NOVI SAD Vidimo se !!! Quote
Remedy Lane Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 Jos malo pa ce ponestati filmskih plakata od kojih mozete praviti svoje Vidimo se u subotu Quote
- Trinitus - Posted April 19, 2011 Author Report Posted April 19, 2011 Ehhh,da je vise turneja nego filmova...krov Nuclear Blasta bi bio mali za nas Vidimo se !!! Quote
Saša Grbić Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 Kad će se znati kad izlazi album i za koga? Quote
- Trinitus - Posted April 20, 2011 Author Report Posted April 20, 2011 Upravo sam dobio mail da cemo odgovor od zainteresovanog labela dobiti do 26.04. cim stavimo potpis na ugovor odmah obavestavamo masu, ali bice diskova do Jula,jos uvek,kazem, cekamo na label. 1 Quote
- Trinitus - Posted August 16, 2011 Author Report Posted August 16, 2011 NEWS: Konacno da objavimo lepu vest da smo potpisali ugovor na 10 godina sa Nemackim Twilight Vertrieb-om,tako da smo obezbedili barem na neko vreme normalan rad kad je izdavanje u pitanju. Album ce biti izdat 11.11.2011. godine,zadovoljni smo sa datumom veoma a novi clan benda je Davor Menzildzic (Tales of Dark...). Planirana turne'a u Nemackoj i Austriji ce najverovatnije biti posle releasa cisto da bi ljudima tamo mogli nesto da ponudimo,a obrada Lepe Lukic - Srce je moje violina ce biti postavljena za nekoliko nedelja (sutra upadamo u studio da je snimimo). Cujemo se uskoro !!! Quote
Recommended Posts