- Trinitus - Posted July 8, 2009 Author Report Posted July 8, 2009 mali dodatak : Delicemo originale u Petak na Explosive Bini,broj diskova je ogranicen ! Quote
EowynToD Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Dakle, neverovatno... Cujem ja nesto vas Davor pominje (i ne samo on), ali nikako ja da poslusam ovaj bend. I onda procitah gore ispisanu recenziju i kao, hajde, vreme je... Strasno dobro. Jako se slazem sa tim da podseca na soundtrack za neki (jako dobar) film. Uopste nije moj muzicki zanr, ali stvarno je nemoguce dobro... I klavijature, i gitarske deonice (solo takodje), i vokal i...ma u potpunosti bez mane. Prakticno nikada ne komentarisem bendove i muziku ovako - ali morala sam, eto, da vam kazem, da ste odusevili!!! Pa, ko zameri, sta cu mu ja Quote
Feral Ghoul Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 malo komercijalnog pozeraja za nemachku shkvadru ! Gde si kupio te brkove ? Quote
- Trinitus - Posted July 9, 2009 Author Report Posted July 9, 2009 (edited) @EowynToD: Hvala. Trebaces nam kad bude snimanje albuma u novembru,ako budesh bila raspolozena za pomoc komshijama - ti reci ! Nama bi bilo veoma drago ! No,ima josh vremena,tako da ce ti Davor sve lepo preneti ! Hvala josh jednom ! @ Feral Ghoul : Imas kod kineza da kupish i brkove i stalak Edited July 9, 2009 by - Trinitus - Quote
- Trinitus - Posted July 13, 2009 Author Report Posted July 13, 2009 Hvala svima koji su bili na Explosive bini 10.07. i podrzali bend ! Quote
- Trinitus - Posted August 6, 2009 Author Report Posted August 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6UqxKjca2IA Snimak sa EXITa,koga interesuje moze da pogleda/poslusa.Pesme sa novog albuma,pa cisto da cujete kako ce to zvucati. Quote
- Trinitus - Posted August 16, 2009 Author Report Posted August 16, 2009 Demo verzija pesme "The Masquerade" up-ovana na profil,pa ako neko zeli - moze cuti. Sangre Eterna - The Masquerade (Demo) Cujemo se uskoro Quote
- Trinitus - Posted August 19, 2009 Author Report Posted August 19, 2009 WEEKENDS ARE FUN - mini Tour 2009DISDAINED & SANGRE ETERNA Quote
Chicken Little 420 Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Omladine se pise malim slovom.. vidimo se u ki! Quote
- Trinitus - Posted August 19, 2009 Author Report Posted August 19, 2009 (edited) ovako je vishe metal ! Edited August 19, 2009 by - Trinitus - Quote
Feral Ghoul Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Ilija , ko je radio poster , tacnije , ko je radio ovu nakazu od coveka ? Ili ste prekrsili zakon o autorskim pravima Quote
- Trinitus - Posted August 19, 2009 Author Report Posted August 19, 2009 (edited) naravno da smo prekrshili zakon o autorskim pravima ! Ko jos crta plakate u Srbiji ? hahaha @Mita: A Beograd ce biti verovatno u novembru,bice sigurno Edited August 19, 2009 by - Trinitus - Quote
Mita Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 (edited) do jaja :D fala kurcu vise prosli put sam vas propustio zbog mate video sam vas na Exitu i bilo je prejako ali prekratko stigao sam na poslednje dve pesme Edited August 19, 2009 by Mita Quote
Mathenigma Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Vidimo se u Novom Sadu, taman da vas cujem posle 100 godina, zadnji put u Crvenki xD plus Disdained u paketu, gde ces bolje xD Quote
banedeathmetal Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Vidimo se u Novom Sadu, taman da vas cujem posle 100 godina, zadnji put u Crvenki xD plus Disdained u paketu, gde ces bolje xD :) :) Tad sam jos i ja svirao u Sangre Eterni: :pivopije: :pivopije: Quote
Mathenigma Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Idemo naravno! @bane: tad smo se i upoznali xD jos me nisi skinuo sa vrata od tada xD Quote
Mathenigma Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Taman popijemo pivo za Eraser-a xD Quote
banedeathmetal Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Idemo naravno! @bane: tad smo se i upoznali xD jos me nisi skinuo sa vrata od tada xD Aaaaa daaaaaaa jbte! Sad se tek setih! Pa tada sam i Dejana upoznao (iz Kule)...jbte! Kakva su to vremena bila, isao sam u srednju skolu i boleo me kurac za sve. hahaha, KVLT svirka bila u svakom slucaju, nema sta! WEEKENDS ARE FUN - mini Tour 2009 DISDAINED & SANGRE ETERNA Ovo ce da bude veselo! Quote
Narsil Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Ја могу да упаднем у Ваљеву и Новом Саду. То су ми дестинације за које сам сигуран да могу да дођем. Quote
Mathenigma Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 e jbga, valjevo mi je ipak mnogo daleko i zahteva mnogo jebanja... ali zato sada 27 disdained u so, pa onda sangre eterna + disdained u ns-u xD Quote
- Trinitus - Posted August 20, 2009 Author Report Posted August 20, 2009 @Bane: mhm Crvenka 2006. je bila i ostala kult ! @ljudi : Vidimo se ! Quote
Recommended Posts