Jump to content

Recommended Posts

Posted

А, ако ја дођем у Ваљево и Нови Сад добијам и ја диск? icon_smile.gif

zajebi, ti valjevo posecujes zbog drage, a ne zbog metala xD so not trve xD

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Rotosound2.jpg

Evo da prvo ovde objavim :

"Sangre Eterna is proudly endorsed by ROTOSOUND"

Dobili smo endorsment giganta.Jedini bend u ovom delu Evrope,danas krecemo sa promocijom tako da nas ceka dosta posla.

Takodje sponzorisu i : The Cure,Duran Duran,Franz Ferdinand,Cradle Of Filth,Napalm Death i jos gomilu extra poznatih faca,tako da eto i Srbija za trku konje ima :)

Cujemo se ljudi,bice o ovome dosta !

Edited by - Trinitus -
  • Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

Ipak cu da cekam Iliju da mi da neki detaljniji odgovor :)

Ilija ne moze da kaze koliko je tacno albuma prodato bilo gde u svetu :D ,ali sve to radi na sledecem principu : Distributer se zainteresuje za diskove tek kad vidi profit u celoj toj prici,niko nece uzeti diskove od labela,ako zna da ih nece moci prodati.

Mi smo u pocetku imali distro samo u Grckoj,sada se distro lista znatno poboljsala,jednostavno tako ide.Sto znachi ako se albumi ne kupuju u Japanu,Americi,itd,itd, ili ako potraznje nema - niko ne bi od distro kuca tamo uopste i uzimao od naseg labela diskove. Posto inace nas izdavac ima distribuciju i preko Century Medie i Relapsa u Americi,kontamo da bi uskoro trebali diskovi stici i kod njih,ali sve zavisi.

Drugim recima,mi prodajemo ovde diskove i to je nasa obaveza i briga.A sto Bane kaze jeste istina,ocigledno ok ide prodaje cim se grci raspituju za drugi album.

Eto... "ukratko" ima tu jos sto qr*ca ali zivot je kratak ;)

:pivopije:

Posted

Jel,bre, готхичар, 'ocu li ja ikad cuti i videti taj album? Interesuje me na sta sm isp'o?

:red:

E,matori,

Vokal je ispao dobro,samo sto smo mi taj materijal batalili zbog lose produkcije i zbog novih aranzmana i pesama. Ali dobro je bio odradjen posao.Jbg,zato cemo sada sa Davorom lepo da odradim sve i bice dobro.

Posted (edited)

Svaka cast za sinocnu svirku...Vi ste mi bili najbolji...:)

Hvala sto si doshao !!!

Svaki bend je pokidao,realno ;) Dobra svirka,stvarno ! :pivopije:

Edited by - Trinitus -
  • 2 months later...
Posted

Poslednji post u novembru ? haha ! Leti vreme :)

Dakle,nismo ovde javili da smo u novembru poceli sa snimanjem drugog albuma "Asphyxia",evo polako ga zavrsavamo.

Pravac je dosta modernizovan i editovan :) ,tako da je sada zvuk malo "tezi".Producent je nas dragi prijatelj- gitarista Tales of Darka - Davor Menzildzic.

Svetla strana price :

Bicu prost - na albumu ce gostiju biti pun qrac :)

Posto necu da ureknem jer jos nista nije snimljeno,a uskoro bi trebalo,samo cu reci labele.

Znaci: Nuclear Blast,Century Media,Massacre Records i Spine Farm.Svaki gost je iz mega poznatog benda,a imena cu objavljivati kako koji snimi svoju deonicu.Znaci,bice sexa na albumu :)

Nasa draga koleginica iz Tales Of Darka Jovana Karajanov je takodje pomogla gostujuci na jednoj od pesama,jos jednom puno hvala :pivopije:

Album cemo masterizovati u Nemackoj,Helion Studio je u pitanju.Studio u kome su albume snimali Equilibrium,Dark Seed,Atargatis,Lunar Aurora...Odlazimo tamo najverovatnije,da vidimo malo kako se sve to radi i da se upoznamo sa ljudima.

Gledamo da sve bude gotovo najkasnije do maja ove godine.Jer u maju bi trebali otici u Rusiju na turneju i u Svedsku,ovo nije sigurno jer nemamo potvrdjene datume,ali cim nesto saznamo objavicemo i ovde i na myspace-u.

Eto toliko od nas,cujemo se uskoro.

:pivopije: