- Trinitus - Posted August 16, 2011 Author Report Posted August 16, 2011 Hvala vam bracike ! <3 Quote
Slava Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Ne nih sad da serem, svaka vam cast na potpisu, ali jel nije malo rizicno na 10 godina? Mislim, nije los label, ali kako znas da ce vam raditi promociju valjanu i sve...osim ako u ugovoru to niste striktno naveli... Sve najbolje zelim! Quote
- Trinitus - Posted August 16, 2011 Author Report Posted August 16, 2011 (edited) Iskreno,malo je falilo da ostanemo bez labela.Grci su katastrofa - i boleo ih je bas za promociju jer smo placali tiraz i ostalo. Ovde stvari malo drugacije funkcionisu,i verujem da bi svako ko ulozi u nesto uradio sve sto je potrebno da pare dobije nazad.Tako da za jedan bend iz Srbije ovo je sasvim dobra odskocna daska. A posto danas niko nece da izda nista sto nije snimljeno u nekom Skandinavsko-tropskom studiju gde je za mixetom neki od lepotanera iz InFlamesa ili Hypocrisy-a onda ide ona dobra stara - kako smo se nadali dobro smo se i udali. Realno,sranje je u svetu i svi labeli shtekaju pare za siguran dobitak tj. ulazu u Mainstream bendove. No,da ne kenjam ni ja,'ce da vidimo za jedno 2 godine kako ce sve proci.Opet imamo 2 albuma za njih da izdamo znachi drugi i treci,ako su mi loshi za cetvrti nemaju prava i mozemo da izdamo za koga hocemo. Edited August 16, 2011 by - Trinitus - Quote
Slava Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Dobro razmiljate... Nadam se samo da necete imati problema ako lose prodjete za ova dva pa da ne mozete izdati za nekog drugog cetvrti album zbog ugovora. Ali opet, ne treba gledati crnus tranu... Svaka cast na ugovoru i zelim da poharate okolne zemlje a i vise... Quote
BojanVukoman Posted August 18, 2011 Report Posted August 18, 2011 http://www.serbian-metal.org/index.php/sangre-eterna-asphyxia-izlazi-11.11.2011.html Ovi ljudi stvarno znaju sta rade hehe Samo napred momci!Ceka se album! 1 Quote
Saša Grbić Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Jeli to izašao album? Ja ga sinoć slučajno nađoh na jednom ruskom torrent trackeru. Imaju pretraživanje po zemljama, ja izabrah Srbiju i između ostalog nađoh Asphixiu. Quote
LotusEater-- Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 nova stvar: Through the Waves of Agony Quote
Recommended Posts