- Trinitus - Posted December 30, 2005 Author Report Posted December 30, 2005 Sajt za bend je otvoren. www.sangre-eterna.tk Poz !!! Quote
Шöне Мики Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 SAd znamo da imas 2 nicka najmanje ! ovo je nick od moje sestre Jbg...zaboravim da se logoutujem..... Mislim,sajt u principu nije los,ali treba vama bolji sajt....ovo mi nekako deluje da je odradjeno na brzinu i to pod pritiskom (bez uvrede). Quote
Guest حسين Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Sajt ne može da se otvori iz Opere 8.51 Work that out. Quote
- Trinitus - Posted December 31, 2005 Author Report Posted December 31, 2005 Ovo ce biti samo privremeno.Socijalan je znam ali sta da ridm ,nemamo sada vremena da se puno sa time bakcemo.Jednostavan je sajt da se mogu svi snaci.U pravu su malo je na brzinu uradjen @Za coveka cije ime ne umem da izgovorim ,a makar da procitam : Sad cu da vidim sta je,ako ne budem uspeo sori.Za explorer je namenjeno a sada cemo da vidimo sta je! Probaj ponovo !!! Quote
- Trinitus - Posted December 31, 2005 Author Report Posted December 31, 2005 (edited) Za svakoga koji zeli da vidi Sajt benda Sangre Eterna : Browser ne sme da vam blokira onaj pop-up sto Tk daje uz nas Free domain.Znaci iskljucite taj pop-up blocker ili preko nekog drugog browsera.Hvala Edited December 31, 2005 by Ilija_CarrionBand Quote
Novelja Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Reci cu vam samo srecno... A jedna kritika na bend nije razlog da se sajt zatvori... Toliko o velikoj buducnosti Carriona... Sto se tice hrizanteme... Hmmmmmmm, Hrizantema ima burnu istoriju, i za razliku od velikih bendova i par svirki, a ne samo bedno odradjene obrade (izvinjavam se za "bedno", ali ja ne mogu da kazem da je to bilo dobro)... Hriz se na nesrecu raspala, i stvorila dva benda, Aporiu i Senium... Aporia nastavlja Hriz pravac dakle Agressive Gothic Metal, a Senium je otisao malo vise u doom vode, neki Goth-Doom... na fazon ToT, Moonspell, Empyrium, Estatic Fear... I tako... posle svega, srecno! Quote
- Trinitus - Posted January 10, 2006 Author Report Posted January 10, 2006 Hvala kolega,niko nije zatvorio sajt zbog vashih kritika sto ste dali,ja sam cak i odgovorio na to,ali bend je bio pravio pauzu i kasnije sam ja izashao iz njega,a posto sam ja vodio sajt,ja sam ga i iskljucio.Mislim da ovo nije mesto za prepucavanje.Ja neznam sta se desilo sa Carrionom i ne zelim da znam posle svega....ne zelim.Senium je postojao i dok je bila hrizantema koliko ja znam.I Cvele vam je svirao,a sada vishe ne svira.Skontali smo da nas bash i niste gotivili dok smo bili Carrion,nishta vam loshe nismo rekli ali nema veze.Ne volim da sam u nekim loshim odnosima sa nekim,a po najmanje sa nekim bendom i to bendom u kojem nash pevac svira gitaru.Ne zelim da budemo neprijatelji.josh jednom ti hvala i ja vama od srca zelim sve najbolje i uvek sam.I zelim da se sve te ratne sekire zakopaju izmedju nas,posto znam da je tu bilo mnogo vishe od onoga na sajtu.No,nije ni bitno.Srecno i vidimo se. p.S.Svirate Estatic Fear....Extra,moj omiljeni bend. Pozdravi ekipu.Uzdravlje Quote
PlanetHell Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 pesma je vrh aj nam daj lyrics klavijaturni deo je odradjen perfektno!!! svaka chast! Quote
- Trinitus - Posted January 10, 2006 Author Report Posted January 10, 2006 Bice sve uskoro na diskografiji na sajtu.Druga pesma je skoro gotova. cim je zavrshimo,stavljam i nju na net i tekstove i intro.Poz.Hvala planetarni. Quote
Novelja Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Oke prijatelju, samo meni se je to sve jako izgledalo tako... Zao mi je sto nisam stigao da vidim odgovor, ali ajde dosta o tome... Nije da vas nismo gotivili, nije ni bitno to... pricacemo vec jednom valjda face to face, pa cu vam reci sve... u pravu si da ovo nije mesto za to... Vidimo se... I srecno sa Eternom... Nisam jos poslusao pesmu, jebe me net. ali cim poslusam javicu vam komentare... Sviracemo od Estatica neki do onih Chaptera, ne znamo jos koji... Videcemo koji se da skinuti... Koriste dosta semplovanih tripova koji su neodsvirljivi, a btw jos nismo ni klavijaturistu nasli, tako da ce potrajati... Ako neko zna klavijaturistu koji bi svirao, ili je i sam klavijaturista, neka se javi... Moj mail je [email protected] Bend je iz novog sada, svira goth doom (Estatic fear, Empyrium, Tristania, Theatre of Tragedy...). Probe su uglavnom nedeljeom ujutro, i nije potreban da bude na svim probama... Quote
- Trinitus - Posted January 11, 2006 Author Report Posted January 11, 2006 Drago mi je da smo rashcistili te stare nesrece . Pricachemo jednom kad se nadjemo,pa cemo negde zasesti.Anyway Chapter V jebe kewe.Pozdrav. Quote
Hungry Wolf Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Podrshka momci, samo nek se svira i nek se radi!!! Savet:manite se tributa i ostalih baljezgarija, i skoncentrishite se na svoje stvari... Quote
- Trinitus - Posted January 12, 2006 Author Report Posted January 12, 2006 E Gladni Vuce ,aj stavicu vas link na nash sajt uskro,pa vam javljam samo da znate.Hvala.Ne radimo tribute,ali cemo svirati od Ensiferuma - Trecherous God i od Borgira - Mourning Palace (jbg,himna ...sta cesh ) Quote
Novelja Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Ne Borgire... Zezam se, ja ih mrzim pa zato jedino... Odlicno, to cisto za svirk, nesto sto amsa prepoznaje... Nego, poslusao sam My Darkest Dreams, i svidja mi se, imam par zamerki... Jedno je da se teme jako mnogo ponavljaju, a drugo, previse reverba ili cega god na vokalu. Mada su to obe zamerke vise kao zamerke po mom ukusu. ja licno ne volim bash te dve stvari, samo zato... Inace ok... samo nastavite... See ya! Quote
- Trinitus - Posted January 23, 2006 Author Report Posted January 23, 2006 Necemo svirati Borgira,Damn it . Ostaje Ensiferum.... Evo ga cover nije bash nesto,mi smo ga slikali doterali (digli iz mrtvih ,slika je bila jako jako tamna) za demo je solidno.... poz Slobodno kritikujte ili shta vec ... Quote
PlanetHell Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 malo je mutno... elem, sutra u 20:30h na radio Lazarevcu u emisiji BLADE bice emitovana vasha pesma.... Quote
- Trinitus - Posted January 23, 2006 Author Report Posted January 23, 2006 malo je mutno... elem, sutra u 20:30h na radio Lazarevcu u emisiji BLADE bice emitovana vasha pesma.... Thanks. Quote
Шöне Мики Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Necemo svirati Borgira,Damn it . Ostaje Ensiferum.... Evo ga cover nije bash nesto,mi smo ga slikali doterali (digli iz mrtvih ,slika je bila jako jako tamna) za demo je solidno.... poz Slobodno kritikujte ili shta vec ... Slika je stvarno malo mutna,promenite font kojim pise ime demoa i nece biti lose.... Quote
coil.worm Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Snimak klavijatura je super, ostalo kvari pojavljivanje shushtanja i po koje puckanje , ali izesh ga, toga mora biti... Quote
Guest حسين Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Slika je stvarno malo mutna,promenite font kojim pise ime demoa i nece biti lose.... Promenite font i skinite taj žuti piss-glow Jel to crkva kod male ekonomske ? Quote
coil.worm Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Promenite font i skinite taj žuti piss-glow Jel to crkva kod male ekonomske ? Izgleda da jeste Quote
Guest حسين Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Neko je instalirao 25m telefonskog kabela... Aj ako imaš neki zvučni zapis ove momčadi, podaj mi da čujem. Quote
Novelja Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 hehe, cool za borgire... a omot je stvarno mutan... a probajte da ga doterate jos malo... sto se tice fonta, meni je bash ok da bude isto kao i logo... al ono.. kako god je bolje nego nikako... Quote
Gwydion Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Sto se tice omota , mnogo je bolje slikati ulaz u Jevrejsko groblje koji izgleda mnogo bolje od ove crkvice. Quote
Recommended Posts