Leshina Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Joj ilijo dobra ti je ta fora sa potpisivanjem postova!!!! srezi mi jednu sangriju pa da degustiram to ja!!!vidi ako mozes da mi doneses to na okupljanje E.D.-ovaca!!! Matija Andjelkovic Stimpy Quote
SacrilegiouS Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Ja sam radio onaj vokal na onoj pauzi.A sve ostale vokale je radio Strahinja Popovic koji stalni clan benda.Pricao sam sa vladom jetom pre neki dan ,ne bih smo josh svirke,ali cemo uskoro poslati materijal na 202.i takoo......Pa da znash da bi i mogla po koja obrada od Covenanta da padne Poz Ako padne covenant imate pivo od mene Quote
- Trinitus - Posted April 28, 2006 Author Report Posted April 28, 2006 (edited) 'ce da vidimo .Za sada od cradle-a,cemo za nas snimiti Nymphetamine,da isprobamo snimanje zenskih vokala sa ovom socijalom od mikrofona,pa cemo videti. Edited April 28, 2006 by ***Tuomas*** Quote
Whistle911 Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 pa valjalo bi da obradite covenant, ali onaj drugi... i svaka cast za slikanje sa onim shishmishima kad ja dobijam demo? jesi poceo da delis? Quote
- Trinitus - Posted April 28, 2006 Author Report Posted April 28, 2006 Pa mozesh da dobijesh,samo josh kad bih ja znao ko si ti ? Ljudi jel moze neko da mi odgovori na moje gore postavljeno pitanje? Quote
- Trinitus - Posted April 28, 2006 Author Report Posted April 28, 2006 aaaaa,pa sto ne rece.Dobivash cd,posle ove nedelje,sada imam nekih obaveza ,tako da ti stampam limited edition izdanje sa posvetom (ako zelish ). Uzivaj !!! Slava !!! Quote
Dark hunter Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Eeeeeeej hocu i ja promo disk sa posvetom Quote
- Trinitus - Posted April 29, 2006 Author Report Posted April 29, 2006 Pa moze,sledeci put kad budem dolazio dobicesh Demo. Slava ! Quote
Shores Of Antartica Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Salji i meni limited edition izdanje sa posvetom Quote
SacrilegiouS Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Ako radite covenant uradite planetary black elements(ili ti nexus polaris) ako radite the kovenant moze bilo sta sa s.e.t.i.-ja, npr. hollow earth ili star by star Quote
Sugar Overdose Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 hocu i ja jedan primerak!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
- Trinitus - Posted April 30, 2006 Author Report Posted April 30, 2006 Evo ovako cemo ... posto je to sve malo skupo....ja bih rado delio Cd-ove da nemam toliki trosak po komadu ,a sve ide iz mog dzepa.Prema tome stavicu jedno 20-ak kopija u Mungos pa ko bude hteo da uzme neka uzme.Cena ce biti 170 din.Posto mene izadje vishe od 120 din taj jedan limited edition cd.Pa ako zelite tako, dogovoreno.... Slava svima ! Javite ako vam tako odgovara !!! Quote
- Trinitus - Posted May 4, 2006 Author Report Posted May 4, 2006 Poz svima,za koji dan stizu demo cd-ovi u mungos.Veceras ce biti preslushavanje celog Demo albuma na 202 radiu. Slava ! Quote
Shores Of Antartica Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Evo ovako cemo ... posto je to sve malo skupo....ja bih rado delio Cd-ove da nemam toliki trosak po komadu ,a sve ide iz mog dzepa.Prema tome stavicu jedno 20-ak kopija u Mungos pa ko bude hteo da uzme neka uzme.Cena ce biti 170 din.Posto mene izadje vishe od 120 din taj jedan limited edition cd.Pa ako zelite tako, dogovoreno.... Pa ja nisam za prodavanje demo snimaka (bar ne onih koji su radjeni u kuhinji) ali... ...ako ljudi traze onda moze i neki profit da se izvuce Jel moze razmena? Quote
- Trinitus - Posted May 4, 2006 Author Report Posted May 4, 2006 (edited) Hej sta ti imash protiv moje kuhinje hahahahaha.Salim se. Poslacu ti cd cim zvrshimo kopiranje.Slava ! inace,veceras smo bili na 202.Olga cim je izgovorila poslednju cifru mog mob. telefona tako stiglo 4 poziva i 10 poruka.... :shy: Hvala svima puno !!! Edited May 4, 2006 by ***Tuomas*** Quote
PlanetHell Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 hehehe slusao sam specijalno da chujem svog batu elem Ilija inache u My darkest dreams se nisu svi vokali dobro chuli... onaj jachi se chuo a onaj slabiji negde u daljini.. Quote
- Trinitus - Posted May 5, 2006 Author Report Posted May 5, 2006 (edited) Pa da kad je bilo pushtano preko radija,jebiga.Rekao sam joj da to vishe ne pustaju. Edited May 5, 2006 by ***Tuomas*** Quote
- Trinitus - Posted May 14, 2006 Author Report Posted May 14, 2006 Samo da kazem ovde da smo poceli da radimo na Demo Pt.2. Ocekujte uskoro,novi sajt,sa novim promo slikama,i sa novom pesmom sa novog demo albuma. Slava svima !!! Quote
- Trinitus - Posted May 22, 2006 Author Report Posted May 22, 2006 Sangre Eterna Svirka Becej 09.06.2006 hit 202 (valjda ) Sa bendom ce svirati i novosadski Nightwish tribute bend EtiÄinen Quote
PlanetHell Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 pomno cemo pratiti prenos preko radija samo da ne svirate medju prvima posto prenos pocinje u 20h Quote
Sachnoth Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Vechna sangrija, sangrija eternija! x)) Quote
- Trinitus - Posted June 10, 2006 Author Report Posted June 10, 2006 E na svirci je bilo savrsheno. Kakav je filing u meni bio kad sam video kako masa divlja na nashim pesmama.Znaci strashno.Juce smo nastupali bez blood painta sledeci put cemo biti u full izdanju . Inace juce smo pozvani na Festival u novom Beceju i pitao sam Olgu da li mozemo da gostujemo na Demo Masteru za Autorske bendove,rekla je da nema problema.Tako da eto nas uskoro u BG-u.Toliko.... Hteo bih da se zahvalim svima kojima su juce bili da nas podrze,hvala ljudi mnogo nam je znacilo..... Quote
PlanetHell Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 znaci ja imam novu misiju da dolazim da vas podrzavam na autorskom demo mastersu moze, ali tek posle exita uzdravlje! Quote
- Trinitus - Posted June 15, 2006 Author Report Posted June 15, 2006 Evo mene opet Svirka opet u Beceju 24.06. Ovaj put promocija Demo albuma.Podelicemo nekih 20 kopija Demo albuma,dodjite i podrzite nas.Bice tu josh Bendova.Ocekujemo vas.Pozdrav.I da,bicemo u "Full Izdanju" Quote
Recommended Posts